"Activision - Blizzard Kolay Kolay Satın Alınamaz"

03.07.2012 08:20 Tunahan Başol


     Oyun dünyasının adını en çok duyduğumuz analistlerinden Micheal Patcher, bu sefer de son dönemde gündem de olan Activision - Blizzard'ın satılmasını olayı yorumladı.
 
     "Activision - Blizzard'ın satılması Vivendi'nin kendi tercihi, ama biz böyle bir şeyin olma olsaılığını çok düşük görüyoruz. Bizim görüşümüze göre, Activision - Blizzard'ı kolay kolay alabilecek firma yok." ifadesini kullanan Patcher, ayrıca Activision Blizzard'ı bir ABD dağıtıcısının satın alabilmesi için çok büyük olduğunu ve uluslararası dağıtıcıların da firmayla ilgilenmek istemeyeceklerini düşündüğü söyledi. Amerika'nın büyük medya grupları ise "lekeli sicili" yüzünden Activision - Blizzard'a pek yanaşmıyormuş.
 
     Röportajın devamında Patcher, iki firmanın ayrılmasının çok daha muhtemel olduğunu söyledi.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 12 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler