Adios Bu Sonbaharda Xbox One ve PC için Çıkacak

09.09.2020 10:53 Gazali Çetinkaya

 
Geliştiriciliğini Mischief'in üstlendiği karmaşık kararla ilgili hikaye odaklı birinci şahıs macera oyunu Adios bu sonbaharda Xbox ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.

Kansas'ta çiftlik sahibi birisiniz ve işiniz mafyanın öldürdüğü kişileri domuzlarınıza yedirerek cesetleri ortadan kaldırmak.
 
Bir soğuk Ekim sabahı bu işi bırakmaya karar veriyorsunuz fakat bu işlerde genelde istifa etmek gibi bir seçenek yoktur. Cesetleri size getiren ve aynı zamanda yakın bir arkadaşınız olan tetikçi sizi devam etmeniz için ikna etmeye çalışacak.
 
İkna edemezse sizi öldürmek zorunda kalacak bu tetikçi arkadaşınızla birlikte tüm günü çiftlikte geçirecek ve gündelik işleri halledeceksiniz. Nasıl tepki vereceğiniz yaşamınızı belirleyecek.
 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Adios Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Mischief Dağıtıcısı: Mischief Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler