Adventure Time: Distant Lands'ten Teaser Paylaşıldı

08.04.2020 12:59 Özgür Eroğlu

 
Başarılı animasyon dizisi Adventure Time'dan ayrıca yayınlanacak olan mini dizisi Adventure Time: Distant Lands'ten yeni bir teaser paylaşıldı. 
 
HBO Max'te yayınlanacak olan Adventure Time: Distant Lands'in yaratıcılığını da Pendleton Ward yapıyor. 4 bölümden oluşacak dizinin bu yılın içerisinde yayınlanması bekleniyor. Dizinin bir uzay macerası olacağı dışına herhangi bir detay bilinmiyor.
 
Bahsi geçen teaser'ı aşağıdan izleyebilirsiniz. Dün de Adventure Time'ın yaratıcısı Pendleton Ward'un yeni dizisinden fragman paylaşılmıştı. Buraya tıklayarak o habere ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler