Afterparty'nin İlk 11 Dakikası

08.10.2019 19:31 Gazali Çetinkaya

 
IGN, Oxenfree'nin arkasındaki geliştirici Night School Studio'nun yeni macera oyunu Afterparty'nin ilk 11 dakikasını paylaştı.

Afterparty 29 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:


Afterparty oyununda daha yeni ölmüş olan ve birdenbire kendilerini cehennemde ebedi bir hayata başlarken bulan iki yakın arkadaş Milo ve Lola olacaksın. Ama bir kaçamak noktası var: İblis’ten daha çok iç, o da sana Dünya’ya yeniden giriş şansı bahşetsin.

Verdiğin her bir karara göre hikayeyi ve ilişkilerini değiştiren zeki sohbet sistemi ile Milo ve Lola’yı kontrol et. Geceleri meydana gelen vahşi olaylar boyunca kişiliklerindeki acayiplikleri ve sisli geçmişlerini ortaya çıkar.

Yeraltı dünyasında hangi maceralarla cebelleşeceksin? Her bir adımda sen karar vereceksin. Şimdiye kadarki en iyi âleme gitme, lanetlenme sebebini ortaya çıkarma ve masanın altındaki koca adamdan daha çok içme vaktin geldi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Afterparty Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Night School Studio Dağıtıcısı: Night School Studio Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler