Age of Conan, Bu Yaz Bedava Oluyor

Age of Conan, eğlenceli bir MMO arayanlar için kapılarını daha da aralıyor.
25.05.2011 12:40 Levent Polater

 
    Funcom’dan bomba bir duyuru. Age of Conan'ın yapımcısı olan Funcom, Age oyunun bu Yaz boyunca oynaması bedava olacağını açıkladı!
 
    Yeni içeriklerin geldiği anda "Oynaması bedava" (Free to play) sistemine dönecek olan MMO oyunu Age of Conan'ın ismi de değişecek. Yeni ismi, Age of Conan: Unrated olacak. Ancak tahmin edeceğiniz üzere, oynaması bedava olan oyunun expansion paketleri ve oyun içi nesneleri parayla satılacak. Oyun içi nesnelere veya expansion'a para vermek istemeyenlerdenseniz, aylık veya yıllık üyelik sisteminin yine de açık olacağını belirtelim.

   Ufak bir format yiyen MMO, ayrıca 2 yeni hikaye tabanlı zindanı da bünyesine katacak. Bunlar: The Breach ve The Forgotten. Sonbahar'da bir macera paketinin de yolda olduğu belirtiliyor. Bu paket ile akın zamanda vizyonlara girecek olan yeni Conan filmindeki karakterler kullanılabilecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Conan: Unchained Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler