Age of Conan, F2P'ye Geçince Bereket Yağdı

Peki siz Age of Conan: Unchained'i denediniz mi?
11.08.2011 14:06 Levent Polater

 
    Funcom’dan gelen son açıklamaya göre geçtiğimiz ay F2P (Free to play) sistemine geçen Age of Conan: Unchained, 1 aylık süreçte 300,000 oyuncuyu bünyesine kazandırmayı başardı.
 
     Şirketin verdiği bilgiler arasında oyunun F2P'ye geçtikten sonra sunucu aktivitesinin 4 katı arttığı yer alıyor. Oyunun şirkete sağladığı kazanç ise ikiye katlanmış. Şu anda Age of Conan'ın üye sayısı da 2 milyona ulaşmış durumda.
    
     Oyunun yapımcı ekibi de gelişmelerden dolayı çok memnun. Şimdi daha fazla içerik ve paket ile Age of Conan dünyasını zenginleştirmek istiyorlar. Şu anda Unchained Team, Savage Coast of Turan adlı bir ek paketin üzerinde çalışıyor. Henüz bu paketin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Conan: Unchained Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler