Age of Conan Haziran'a Kadar Ücretsiz

Conan'ın size hâlâ ihtiyacı var.
20.05.2011 11:38 Gökhan Yılmaz

 
     Funcom, Age of Conan hesabına sahip kullanıcıların Haziran ayına kadar giriş yaparak ücretsiz bir şekilde oynayabileceklerini açıkladı. Hesabınızın kapanmasının üzerinden ne kadar süre geçtiği önemli değil.
 
     Eğer hesabınızı tekrar aktive etmeye karar verirseniz, Mayıs ayında hesabını aktive eden oyunculara ücretsiz XP Potion'ları (Kullanıldığında kazanılan XP'yi arttıran) ve ekstradan bir ay oyun süresi verilecek. 
 
     Eğer bu aralar MMO sıkıntısı yaşıyor ve zamanında Age of Conan'ı sevdiyseniz, bu ay tekrar denemek için iyi bir fırsat. Geçtiğimiz yıl çıkan Rise of the Godslayer ek paketinden sonra, kullanıcılar oyundan çok memnun olduklarını belirtiyorlardı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Conan: Unchained Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler