Ağustos 2022'de Çıkış Yapacak PC Oyunları

31.07.2022 13:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Her dönem olduğu gibi Ağustos ayı da bol bol oyunun çıkış yaptığı bir ay olacak. Bu dönemde yine tüm platformlarda yeni oyunlar yayınlanacak. Ağustos ayında çıkış yapacak oyunlar arasında Frogun, Gigabash, Tyrant's Blessing, Thymesia, Two Point Campus, Deadly Night, Cult of the Lamb, Marvel's Spider-Man Remastered, Little League World Series Baseball 2022 ve daha fazlası yer alıyor.
 
İşte ağustos ayında çıkış yapacak PC oyunları:
 
1- Apparitions  (1 Ağustos)
 
 
 
MrCiastku tarafından geliştirilen ve No Gravity Games tarafından yayınlanacak olan şiddet korku gizem oyunu Apparitions, ilk olarak erken erişim sürümünde 2018 yılında yayınlandı. Apparition, ölülerle iletişim kurmak için hayalet, iblis ve daha fazlasını kullanabileceğiniz birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Kurgusal ve gizemli perili bir ormanda geçen bu oyun, keşfedilmeyi bekleyen hayaletlerle dolu.
Kendinizi büyük tehlikeye atarak doğaüstü yaratıkların varlığını kanıtlamak için kameranızı ve ses kayıt cihazınızı kullanın.
 
Green Creek bölgesinin perili ormanında geceleyin kamp yapmak asla iyi bir fikir değildi. Ancak, doğaüstü hayaletlerin varlığını kanıtlamanın tek yolu da bu. Green Creek'in hayaletleri, şeytanları ve diğer sakinleriyle yüzleşecek kadar cesur olduğunu düşüyorsan bu oyun tam sana göre.
 
Oyunda diğer hayaletlere karşı hiçbir savunmanız olmadan kalacaksınız. Tek şansınız ise fark edilmeyerek hayatta kalmaya çalışmak. Oyunda ne kadar çok hayaleti bulup kayıt altına alırsanız o kadar fazla donanım özelleştirme seçeneğine sahip olursunuz. Bu yüzden aletlerinizi akıllıca kullanın ve hayatta kalmaya çalışın. İlerlemenizi sürdürmek ve ormanın derinliklerini keşfetmek için tüm tehlikeli yaratıklardan saklanın.
 
Öne çıkan özellikleri
 
- Ölüleri çağırmak ve sorgulamak için etkileşimli bir iletişim cihazı olan Spirit Board'u kullanın.
- Gizemler ve hayaletlerle dolu karanlık bir ormanı keşfedin.
- Kanıt toplayın ve doğaüstü yaratıkların varlığını kanıtlayın.
- Hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak öğeleri toplayın… ve hayatta kalın.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows Vista / 7/8/10
- İşlemci: Intel Core i3 6100 3.7GHz
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: GTX750
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
 
2- Retreat To Enen (1 Ağustos)
 
 
 
Head West tarafından geliştirilen ve Freedom Games tarafından yayınlanacak olan açık dünya hayatta kalma oyunu Retreat To Enen, Ağustos'un ilk günü geliyor. Yıl 3600. İnsanlık yok olmaktan kıl payı kurtulduktan sonra savaş ve çekişmelerden uzak bir yaşam dünyaya hüküm sürdü. Yaşamı ve barış iki önemli etkendi. Efsanevi Enen'e yolculuğu konu alan bu yapımda Ayini bitirmek ve dünyadaki bulunuş amacınızı keşfe çıkacak bir yandan da hayatta kalmak için keşfedecek, toplayacak, avlayacak, inşa edecek ve meditasyon yapacaksınız.
 
İnsanlık MS 3600 yılında tanınmaz halde. Yüzyıllarca süren savaş, sosyo-ekonomik çekişme ve yaklaşan iklim felaketi, tepe türlerini yok olmanın eşiğine getirdi. İnsanlar uçurumun eşiğinden dönerek, parçası oldukları ekosisteme karşı barışçıl bir yol seçtiler. Dünya yaralarını sararken, hayatta kalmayı başaran her insan, Enen adasında Doğa ile nasıl bir olunacağını öğrenmekle görevlendirildi. Kendi başınıza hayatta kalarak, adanın sırlarını keşfederek ve meditasyon sanatında ustalaşarak doğayla barışçıl bir uyum içinde yaşamayı öğrenmek için efsanevi adaya gelin.
 
- Meditasyon konusunda ilerleyin, rahatlatıcı ve ilgi çekici bir hayatta kalma oyununu deneyimleyin.
- Enen adasının haritasını çıkarın, yiyecek toplayın, avlayın ve içinde birçok gece geçirebileceğiniz huzurlu bir ev inşa etmek için malzeme toplayın.
- 37. yüzyılda insanlığın sırlarını öğrenmek için antik kalıntıları araştırın ve meditasyon noktalarını bulun.
- Üç geniş farklı ortamda dolaşın. Derinlere dalın ve tropik sahillerdeki nefes kesici su altı ortamlarını keşfedin.
- Yoğun sekoya ormanları ve kalın çalılar arasında geyik ve diğer yaşamları takip edin.
- Soğuk Kuzey Kutbu'nda harabeleri ararken kar ve buzun ayaklarınızın altında ezildiğini hissedin.
- Karmaşık bir hava ve gündüz/gece simülasyon sistemi sayesinde arkanıza yaslanın ve gün doğumuna kadar dans eden yıldızlara bakın.
- Meditasyon mekaniği, oyunculara meditasyon hakkında yeni bilgiler vermek için lisanslı ruh sağlığı uzmanlarıyla iş birliği içerisinde oluşturuldu.
- Retreat to Enen'deki meditasyon noktaları, nefes egzersizlerini öğrenme ve meditasyonlara katılma şansı sunar.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows7 64 bit
- İşlemci: 3.2 GHZ dört çekirdekli
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GPU 660ti
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama:10 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX uyumlu
  
3- Mystery - Adam's Bone (1 Ağustos)
 
 
 
LilMemes Production tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon macera birinci şahıs oyunu Mystery - Adam's Bone karanlık bir yapıyı oyunculara sunuyor. Macera, bir grup gencin Altay gölünün kıyısında bir çadır kampı kurmasıyla başlar. Huzur içinde kurulan kamp ne yazık ki kötü şeylerle sonuçlanacak. Kısa süre sonra kamp, ??yakınlardaki harap bir köye yerleşen dini fanatikler tarafından saldırıya uğrayacak.
 
Kamp yerine herkesten geç gelen Ilya Jeleznov, kampta her şeyin dağıldığını ve arkadaşlarının olmadığını görür. Ilya, Ivan'ın korkmuş bir sesle Marina'nın ormanda garip bir muska bulduğunu ve sonra ortadan kaybolduğunu anlatan bir sesli mesaja denk gelir. Akıllı telefona kaydedilen bu sesli mesaj İlya'yı delilik dolu bir dünyaya götürür.
 
Öne çıkan özellikleri
 
- Hayatta kalmak için gerçek bir korku: Sen bir savaşçı değilsin - dehşetlerden kurtulmak istiyorsan, tek Şans kaçmak... ya da saklanmak
- Heyecan verici grafikler: AAA kalitesinde grafikler, oyunculara keşfetmek için ayrıntılı ve ürkütücü bir dünya sunuyor
- Tahmin edilemez düşmanlar: Oyuncular ormanın korkunç sakinlerinden birinin ne zaman ve nereden çıkacağınız bilemez
- Gerçek korku: Korkuyu hissedebileceğiniz sahneler
- Oyun, İngilizce, İtalyanca, Kastilya İspanyolcası ve Rusça dil seçeneklerine sahip olacak
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
- İşlemci: Intel Core i5-2500K@3.3GHz veya AMD FX 6300@3.5GHz
- Bellek:4 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 750 (2 GB) veya AMD Radeon R9 290 (4 GB)
- DirectX: Sürüm 9.0
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Gerekli olmasa da depolama için SSD ve 16 GB bellek önerilir
 
4- Frogun (2 Ağustos)
 
 
 
Molegato tarafından geliştirilen ve Top Hat Studios tarafından 2 Ağustos'ta yayınlanacak olan Frogun, sevimli karakterlere sahip 3D platform bir deneyimi sunacak. Bu şirin, büyüleyici retro temalı macerada ülkedeki en iyi kaşif olmak için yola çıkacaksın.
 
Renata'nın ebeveynleri, dünyaca ünlü kaşif, arkeolog ve mucit olarak karşımıza çıkıyor ve tüm dünyayı dolaşarak geçmişin sırlarını keşfetmeye çalışıyor. Bu keşif gezilerinde Renata da yanlarında gidiyor. Ancak, son gidilecek olan yere Renata kampta bırakılıyor. Çünkü Beelzebub harabelerinin çok tehlikeli olduğu söyleniyor.
 
Tam üç gün boyunca, gururu incinmiş ve canı sıkılmış bir halde bekleyen Renata, bir şey fark ediyor: Geri dönmediler! Geri dönmedilerse başlarına bir şey gelmiş olmalı diye düşünüyor. Aceleyle ailesinin son icadı olan Frogun'u alıyor. Onları kurtarmak ve onlar kadar yetenekli olduğunu kanıtlamak için harabelere doğru yola koyuluyor.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Dondurucu kar bölgeleri ve kavurucu lavlarla dolu renkli bölümleri keşfedin
- Kollardan düğmelere, ölümcül tuzaklardan sevimli düşmanlara kadar Frogun'unuzu dünyayı dolaşmak için kullanın.
- Renata'nın düşmanlarıyla kapışın ve büyük patronlarla savaşın
- Aksiyon mekaniğinde ustalaşarak gizli alanları veya kısa yolları bulun. Ne kadar çeviksin onu gösterin.
- Zorlukları tamamlayarak amblemleri toplayın ve gizli günlük notları aracılığıyla diğer maceracıların hikayelerini keşfedin
- Madeni paralarınızı takas etmek için şapkacıyı ziyaret edin
- Yaratıcılığınızı sergilemenize izin veren hareketli bir fotoğraf modu
- Arkadaşlarınıza meydan okumak için açılabilir 2 oyunculu arenalar
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: Intel Celeron G1820 / AMD Athlon II X3 455
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 820M 1GB VRAM
 
5- The Mortuary Assistant (2 Ağustos)
 
 
 
DarkStone Digital tarafından geliştirilen ve DreadXP tarafından yayınlanacak olan korku gizem oyunu The Mortuary Assistant, 2 Ağustos'ta geliyor.
 
Morg bilimlerini dereceyle tamamladıktan sonra River Fields Mortuary'de çıraklık eğitimi alan ana karakter, geçtiğimiz birkaç ay boyunca mumyalama sürecinin içini ve dışını öğrendi. Bunun yanı sıra, ölen kişinin nasıl düzgün bir şekilde işlemlerinin ve bakımının yapılacağını da öğrendi. Ardından Mortician'a günlük görevlerde yardımcı olmak için yer aldı.
 
River Fields'da geçirdiğiniz süre boyunca, kişilerin ve ailelerin ele geçirildiğine bunun dışında başka başka paranormal olayların olduğuna dair çeşitli söylentiler duydunuz. Bu söylentilerin olması aslında çok normal.
 
Bir gece geç saatlerde, bazı mumyalama işi aldınız ve halletmek için işe çağrıldınız. Ölümün düşüncelerinin kol gezdiği bu yerde farklı şeylerin olduğunu ön görürsünüz. Söylentiler de doğru çıkar. Bu yerde mumyalama yapın, morgdaki çeşitli işleri halledin ve şeytani güçleri kovun. Hepsi birer rutin görev işte..
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya üstü
- İşlemci: 2 GHz veya üstü
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Geforce 960 veya üstü
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
 
6- Aero Tales Online: The World (2 Ağustos)
 
 
 
Anisage Games tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan japon rol yapma macera aksiyon oyunu Aero Tales Online: The World, 2 Ağustos'ta oyuncularla buluşuyor. Aero Tales Online, PvP ve PvE özelliklerine sahip, oynaması ücretsiz yeni ve anime temalı rol yapma oyunu. Bu oyunda kendinizi Skylight Key'in gizemli bir hikayesinde bulacaksınız. Tarafını seç, karakterini kişiselleştir ve Aero World yolculuğunun tadını çıkar!
 
Aksiyon-savaş modunda veya diğer çeşitli modlarda oyunu deneyimleyebilirsiniz. Birçok kombo seçeneği ve oyun stili ile farkınızı gösterebilirsiniz. Her sınıf için özel dövüş stili ve öğeleri de yer alıyor. Tarafınızı seçin, karakterinizi özelleştirin ve benzersiz karakterinizle oyuna katılın.
 
Her gün birçok etkinlik sizi bekliyor. Birden fazla mücadele, dereceli arena savaşları, baskınlar ve daha fazlası oyunda yer alıyor. Belirli bir seviyeden sonra Aero World dünyasında uçabilir ve hiç görülmemiş yerleri keşfedebilirsiniz.
 
Aero Tales Online: The World'de savaş ve görevler dışında yapabileceğiniz birçok aktivite de mevcut. Evinizi dekore edin, çiftliğinizi geliştirin, müzik yeteneğinizle insanları etkileyin veya bir eş edinin. Bu dünyada oyunculara geniş çaplı bir deneyim sunuyor. Aero Tales Online'ı oynamak tamamen ücretsiz.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya üstü.
- İşlemci: Pentium 4, Çift Çekirdekli.
- Bellek: 2 GB RAM
- Grafikler: Nvidia 7600 veya eş değerleri
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan 
 
7- Hearthstone: Murder at Castle Nathria (2 Ağustos)
 
 
 
Murder at Castle Nathria , Hearthstone'un 2 Ağustos 2022'de piyasaya sürülecek olan 135 yeni koleksiyon kartını içeren 21. genişleme paketi. Genişletme, Nathria Kalesi'ne beklenmedik bir yolculuğu sunuyor. Dedektif Murloc Holmes, davayı çözmek ve on şüpheliden hangisinin suçu işlediğini belirlemek için buraya çağrılır.
 
Murder at Castle Nathria, dost minyonlar öldükçe kartların daha güçlü olmasını sağlayan Infuse özelliğini içeriyor. Genişletme aynı zamanda yepyeni bir kart türü olan Location'ı da oyuna dahil ediyor. Location'ın bir başlangıç ??maliyeti bulunur ve daha sonra, güçlü bir etki sağlayabilirsiniz.
 
Sire Denathrius'un bir sürü düşmanı var. Öyle ki Sire Denathius'un cinayetindeki baş şüpheliler gün yüzüne çıkacak. Tüm şüphelilerin kendince araçları ve nedenleri var. Ancak asıl kimin suçlu olduğunu belirlemek size ve Murloc Holmes'a kalmış. 
 
Asi ruhlardan alınan Anima, tüm Shadowlands'e ve onu tüketenlere güç verir. Genişletmeyle gelecek olan Infuse sayesinde can dostu minyonlarınız ölürken onların animalarını emebilirsiniz. Infuse kartı elinizdeyken belirtilen sayıda dost minyon öldükten sonra Infuse kartı daha güçlü bir versiyona dönüşür. Asıl güç burada ortaya çıkar.
 
8- Earth's Shadow (3 Ağustos)
 
 
 
WRF Studios tarafından geliştirilen ve aynı stüdyo tarafından yayınlanacak olan aksiyon keşif rol yapma oyunu Earth's Shadow, 3 Ağustos'a geliyor. Oyunun şu anda bir demosu bulunuyor. Earth's Shadow, Sumbra gezegeninde 3081 yılında geçen bir üçüncü şahıs aksiyon bilim kurgu oyunu. Bu kara dünyayı çevreleyen değerli kalıntılar, parlak bir şeyler arayan aç gözlü ve cesur kaşifleri çağırıyor. Efsanelerinin bulunduğu uzak bir uzaylı gezegeni olan burası aslında karanlık bir geçmişe sahip.
 
Bitmek bilmeyen bir iş... Bir cyborg CSP (kargo gemisi pilotu) olan Alexi-Ru, sıkıcı uçuş deneyiminin ardından, Dünya'nın Gölgesi olan Sumbra gezegenine adım atar. Burayı çevreleyen gizemli hikayeleri ortaya çıkarmaya niyetli olan Ru, büyük bir maceraya çıkar. 3081 yılında, orijinal Dünya ve Dünyanın galaksisi yüzyıllardır ölü durumda. Çok az insanın hayatta kaldığı bu gezegen tuhaf şeyler barındırıyor.
 
Dünya'da olan bitene ilgi duyan Alexi-Ru, gizemli gezegenin yanından geçmek için çeşitli görevler alır ve burayı keşfetmeye koyulur. Bir gece küçük gezegenin yanından geçen meraklı Alexi-Ru, gemi arızasıyla karşı karşıya kalır. Önceki uçuşlarda da sık sık hayalini kurduğu bu durum artık gerçek oldu. 
 
Öne çıkan özellikler
 
- Üç farklı oyun modu: ROGUE, MACERA veya HİKAYE modu (İlerlemeyi veya ekipmanınızı kaybetmeyin)
- Seslendirilmiş NPC Karakterleri
- Güçlü bir cyborg olmak için istatistiklerinizi geliştirin ve karakterinizi yükseltin
- Eski bir uzaylı uygarlığının sırlarını keşfedin ve ortaya çıkarın
- Dinamik istatistikler ve silahlar ile yeni teknolojileri bulun ve donanın
- Prosedürel (rastgele) ve özel konumlar arasında gezinin
- Daha kolay veya daha zorlu bir deneyim için izin ayarlanabilir ZORLUK seçenekleri
- Tüm ganimetler rastgeledir ve her oyun tamamen farklı bir deneyim sunar
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10
- İşlemci: Intel Core i5 veya AMD Dört Çekirdekli veya daha iyisi
- Bellek: 6 GB RAM
- Grafikler: Nvidia GTX 780 / AMD Radeon R9 280X
- Depolamak: 21 GB kullanılabilir alan 
 
9- Project Wunderwaffe (3 Ağustos)
 
 
 
Gameparic tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan strateji ve üs inşa etme oyunu Project Wunderwaffe, 3 Ağustos'ta geliyor. Project Wunderwaffe seni II. Dünya Savaşı sonuna götürüyor. Bu savaşta sana verilen birçok emir yer alıyor, Emirler arasında gizli bir askeri üs inşa etmek ve eşi benzeri görülmemiş güçte silahlar yapmak yer alıyor. Savaşın gidişatını değiştirmek için bu mücadeleye atılacaksın.
 
Batıdan Müttefikler ve doğudan Sovyet birliği yaklaşıyor. Askeri zafer şu anda ulaşabileceğin en büyük şey. Savaşın ön saflarında kaos ve korku hakim. Bazı komutanlar geri çekilme emri veriyor bazıları ise ölüme gidiyor.  Bir wunderwaffe inşa etmek için sadece bir şansın var.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Üssün inşası ve teknolojik gelişim
- Wunderwaffe'nin yapısı
- Askeri üssün gelişimi
- Tehlikeler
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 8.1x64 / Windows 10x64
- İşlemci: Intel Core i3 2.5 Ghz veya AMD Phenom II 2.6 Ghz veya üstü
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: 2GB - AMD 7970 veya nVidia 770 veya üstü
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX Uyumlu Ses Cihazı
 
10- American Truck Simulator - Montana (4 Ağustos) 
 
 
 
SCS Software tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan American Truck Simulator'ın yeni genişletme paketi Montana, 4 Ağustos'ta geliyor. Bu içeriği oynamak için American Truck Simulator oyununun Steam sürümüne sahip olmak gerekiyor.
 
Montana, sizi hayran bırakacak olağanüstü deneyimleri ve anları bünyesinde barındırıyor. ABD'nin kuzey eyaletind yer alan Montana bölgesi, vahşi ve doğal bir yapıya sahip. Montana, ulusal parklar arasında ön plana çıkan Glacier ve Yellowstone'a açılan bir kapı işlevi görür. Parıldayan buzul göllerine, karla kaplı dağ zirvelerine, mavi şeritli alabalığın bulunduğu akarsularına ve Missouri, Yellowstone ve Flathead Nehirlerine ev sahipliği yapar. Montana'nın çarpıcı dağ manzarası, küçük kasabaları daha da çekici hale getirir. 
 
Geniş, bozulmamış ve doğal olan bu yer, Batı Amerika'nın en iyi alanlarından biri. Kovboylar hala çiftliklerinde at sürüyor ve rodeo hareketleriyle kalabalığı şaşırtmaya hazırlanıyor. Hayalet kasabalar, eyalet parkları ve türünün tek örneği bir Dinozor Yolu, göz kamaştırıcı yapıya sahip olarak karşımıza çıkıyor.
 
11- Turbo Golf Racing (4 Ağustos)
 
Hugecalf Studios tarafından geliştirilen ve Secret Mode tarafından yayınlanacak olan golf temalı yarış oyunu Turbo Golf Racing, 4 Ağustos'ta oyuncularla buluşuyor. Turbo Golf Racing, çevrimiçi olarak sekiz oyuncuya kadar arcade tarzı bir spor yarış deneyimi sunuyor. Büyük çaptaki golf toplarına çarpın ve bitiş bayrağına doğru hızlıca giderek arkadaşlarınızla yarışın.
Sporun geleceğine hoş geldiniz. Arkadaşlarınızla heyecan verici bir şekilde mücadele ederken hızlı arcade tarzı yarışların heyecanını hissedin. Turbo şarjlı arabalarla zıplayın, dönün, süzülün, hızlanın, turboya basın ve topu deliğe ilk sokan siz olun.
  
Grand Prix tarzı bir yarışmada en fazla yedi yarışmacıyla yarışın. Rakiplerinizi geçmek için rampalardan geçin, gizli tünellere girin ve onları durdurmak için füzeleri ateşleyin.
  
Güç Çekirdeklerinin kilidini açıp donanarak rakiplerinize karşı üstünlük sağlayın. Topunuza daha sert vurun, daha hızlı bir şekilde ilerleyin, Ground Stomp ve Gravitate Ball and Roll gibi benzersiz yetenekler kullanın. Çok çeşitli Güç Çekirdeklerini arkadaşlarınızı alt etmek için kullanın.
 
Kalabalığın arasından sıyrılmanızı sağlayacak arabayı ve topu seçin. Sınırsız  boya seçeneklerinin keyfini çıkarın ve tekerleklerinizi, kalkanınızı, araç gövdesini ve güçlendiricilerinizi değiştirin. Arabalarınızın kanatları olduğunda sınır sadece gökyüzüdür. Turbo motorlu arabanızla havaya doğru fırlayın ve rekabeti yukarılara taşıyın. Tünellerden geçin, fanların üzerinden süzülün ve engellerin üzerinden topunuzu kovalayın.
 
Sahayı kendi avantajınıza kullanın. Güçlendirme rampalarının üzerinden geçin ve rakiplerinize aman vermeyin. Oyun içerisindeki tuzaklardan kaçının. Atışlarınızı doğru bir şekilde ayarlayın ve topu deliğe sokun. Seviye atladıkça yeni öğelerin kilidini açın, yeni becerilere, yeni Güç Çekirdeklerine ve yeni kozmetiklere erişin ve ücretsiz - düzenli güncellemelerle sürekli büyüyen bir oyunun tadını çıkarın.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows10 (64bit)
- İşlemci: Intel i3-2100 veya üstü
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafikler:GTX460
- Ağ: Geniş bant internet bağlantısı
- Depolamk: 8 GB kullanılabilir alan
 
11- Hindsight (4 Ağustos)
 
 
 
Team Hindsight tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanacak olan point and click bulmaca macera oyunu Hindsight, 4 Ağustos'ta geliyor. Günlük yaşamda yer alan nesneler, geçmişteki anılara açılan bir pencere mi? Hindsight'ta uzak anılara ve görünmeyen geleceklere göz atacaksınız.
 
Prune'un yaratıcısı tarafından geliştirilen Hindsight, bir kadının tüm yaşamını, doğumdan günümüze kadar anlatıyor. Bu süreçteki her şeyi anlamlandırmaya çalışacak ve çeşitli anılara keşfedeceksiniz. Çocukluğunun evini tekrar ziyaret edecek, kişisel eşyalarını düzenleyecek ve pencereler aracılığıyla zaman içinde dona kalmış anılara adım atacaksınız. 
 
Geriye dönüş özelliği sayesinde zaman yavaşlayacak ve geride kalan küçük şeylere dikkat etmenizi sağlayacak. Bunları bir araya getirecek ve geçmişin derinliklerine gitmek için doğru bakış açısını bulana kadar bakış açınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız. 
 
Uzun zamandır unutulmuş anılar ve hayaller birbirini kovalıyor. Dilediğiniz kadar oyalabilirsiniz ama er ya da geç şimdiki zamana geri dönmeniz gerekir. Yanınıza ne alacaksınız? Ve geride neleri bırakacaksınız?
 
12- VOIDCRISIS (4 Ağustos) 
 
 
 
HEXADRIVE tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan aksiyon strateji oyunu VOIDCRISIS, 4 Ağustos'ta oyuncularla buluşuyor. VOIDCRISIS, büyük bir savaş alanında dört oyunculu bir kale savunma oyunu olarak karşımıza çıkacak. Dinamik animasyonların ve farklı bir sanat tarzının yer aldığı bu yapımda biyo-makineleri çalıştıracak ve yüksek zorluk derecesine sahip bölümleri geçmek için iş birliği yapacaksınız.
 
Oyuncular, "VOIDCRISIS" olarak bilinen bir fenomeni araştıracak ve Jüpiter'in uydusu Callisto'da VA (Vital Armor) adlı savaş biyo-makinelerini kullanacak. 
 
- Zorlu savaşların üstesinden gelmek için birlikte çalışın.
- Çok oyunculu modda en fazla dört oyuncudan oluşan bir ekip oluşturun.
- Her bölümde dalgalar halinde saldıran düşman askerleri bulunur.
- Aşamaları geçmek ve giderek daha güçlü düşmanları yenmek için takım olarak savaşın.
- VA'nızın tekniklerini kullanmaya ek olarak, ekip koordinasyonu, ekip stratejisi ve mekansal farkındalık özelliklerini kullanın. Bu özellikler zaferin anahtarı.
- Sürekli değişen bir haritada savaş.
- Bölgeler, taret yerleşimi, mermilerin gidiş yolu ve düşmanın istila rotası her maçta değişir. 
- Dinamik sanat yapısıyla şık grafikler gözünüze çarpsın
Hikaye
 
Hakimiyet elde etmek için yapılan iki galaktik savaşa rağmen insanlık, yedi fraksiyona bölünmüş durumda. Savaşa devam etmek için insanlık yeni bir yapay savaş alanı ve savaş bölgesi inşa etmeye başladı. Bu savaşlar yıldızlara kimin hükmedeceğini belirleyecek. Heliosphere'deki yedi grup savaş alanına pilot (Stringers) ve VA (Vital Armor) adlı biyo-makineleri gönderir. Savaş bu kişiler aracılığıyla gerçekleşir.

Son bir deney sırasında Jüpiter'in uydusu Callisto'da gizemli foton varlıkları belirir ve savaş bölgesinde zamanın akışını değiştirir ve durdurun.

Zaman durmasının etkileri yedi fraksiyonu da zor durumda bırakacak.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows10 64bit
- İşlemci: Intel Core i3-6300 3.8GHz / AMD Ryzen 3 1300X
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GeForce GT 1030 / RADEON RX 550
- DirectX: Sürüm 12
- Ağ: Geniş bant internet bağlantısı
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan 
 
13- Vanaris Tactics (4 Ağustos) 
 
 
 
Matheus Reis tarafından geliştirilen ve Toge Productions tarafından yayınlanacak olan sıra tabanlı taktik rol yapma oyunu Vanaris Tactics, 4 Ağustos'ta çıkış yapacak. Vanaris Tactics, Morgana karakterinin Vanaris duvarlarının dışındaki özgürlük arayışında verdiği mücadeleyi konu alıyor. Kardeşi Nigel ve yeğeni Adrien ile birlikte anavatanlarından kaçmaları gerekiyor. Bu macerada Vanaris'in uçsuz bucaksız topraklarını keşfedebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Vanaris duvarlarının dışında özgürlük arayan bu mülteci grubunu takip edin, kardeşlerinizi bir araya getirin ve zalimlerden kurtulmak için taktiksel hünerlerinizi kullanın.
 
Vanaris Tactics, Morgana bölgesinin Vanaris duvarlarının dışındaki özgürlüğü yansıtıyor. Oyuncular bu özgürlük arayışındaki Nigel ve Adrien ile beraber bir zamanlar evleri olarak gördükleri anavatanlarından kaçmaları gerekiyor. Bu oyunda Vanaris'in uçsuz bucaksız krallığını keşfedecek ve bu yolda yeni insanlarla tanışacaksınız. Amacınız zalimlerden kaçmak, huzur bulmak ve her şeyi geride bırakmak. 
 
Öne çıkan özellikler
 
- Vanaris Tactics, tüm zamanların en büyük fantezi taktik rol yapma oyunlarından ilham alan bir savaş sistemini barındırıyor.
- Kendi güçlü yönleri, becerileri ve hikayeleri olan bir dizi benzersiz karakterden oluşan bir grubu birleştirin.
- Yeni yetenekler kazanın ve yeni zorluklarla başa çıkmak için seçeneklerinizi artırın.
- Farklı silah ve aksesuar kombinasyonları ile bir ekibin oyun stilinin büyük ölçüde değiştiğini görün.
- Değerli hazineleri keşfetmek ve anlatılmamış hikayeler duymak için Vanaris ülkesini dolaşın. Ancak tehlike her köşede pusuya yattığı için gardınızı yüksek tutun.
- On beş benzersiz hikaye deneyimi ve el yapımı oyun içi ara sahnelerin yanı sıra isteğe bağlı savaşlar ve patron dövüşleriyle hikayede ilerleyin. 
- Taktik ve fantezi rol yapma deneyiminin bir karışımı olan Vanaris Tactics, sıra tabanlı taktik oyunlarının altın çağından ilham alan bir sıra tabanlı savaş sistemini içeriyor.
- Düşmanlara saldırmak için hareketinizi stratejik olarak planlayın ve karşı saldırıların farkında olun.
- Düşmanlarınızı uzaktan vurun veya savaşa dalın; her karar savaşta çok önemli olacak.
- Müttefiklerinize yardım etmek ve düşmanlarınızı indirmek için çeşitli beceriler ve etkilerden yararlanın. 
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 Hizmet Paketi 1
- İşlemci: Çift Çekirdekli 1,6 GHz
- Bellek:1 GB RAM
- Grafik: OpenGL 2 etkin, 512 MB
- Depolamak: 250 MB kullanılabilir alan 
  
14- Camp Canyonwood (4 Ağustos)
 
 
 
Deli Interactive tarafından geliştirilen ve Graffiti Games tarafından 4 Ağustos 2022'de yayınlanacak olan tek oyunculu doğa macera oyunu Camp Canyonwood'da bir yaz kampı kuracak ve yöneteceksiniz. Her yaz yeni kampçılara balık tutmayı, okçuluğu ve daha fazlasını öğreteceksiniz. Onları doğal ve doğaüstü tehlikelerden korumaya alıştıracaksınız. Her zamankinden daha iyi olana kadar kampçıları ve kamp alanını geliştireceksiniz.
 
Camp Canyonwood'daki yeni danışman olarak, kampçıları yönetecek ve kamp alanını inşa ederek burayı eski ihtişamına geri döndürebileceksiniz. Her yaz, yeni kampçı gruplarının değerli beceriler edinmelerine ve bu büyüleyici kamp hayatı simülasyonunda Rozetler kazanmalarına yardımcı olun.
 
Balıkçılık ve okçuluktan taş toplamaya bunun yanı sıra yıldız gözlemciliğine kadar çeşitli aktiviteler yaparak kampçılarınızın boş zamanlarını değerlendirmesini sağlayın. Onları yılanlar, ayılar ve uzaylılar gibi büyük dış tehlikelerinden koruyun. Camp Canyonwood'un iyiliği için elinizden gelenin en iyisini yapın.
 
Öne çıkan özellikleri
 
? Kamp faaliyetleri arasında balık tutma, okçuluk, yıldız gözlemi, böcek yakalama, taş toplama, odun kesme, yürüyüş yapma, keşif ve kır çiçeği toplama gibi aktiviteler yer alıyor. Tam sürüm için daha fazlası planlanıyor. Şu anda oyun erken geliştirilme aşamasında.
? Her kampçının benzersiz bir görünümü ve kişiliği bulunuyor. Onlar hakkında bilgi edinin. Sağlıklarını ve mutluluklarını kontrol edin. Mutsuzlarsa (veya kayıplarsa), ebeveynleri yaz sonunda ödeme yapmayabilir.
? Kazanılan paraları, yeni dekorasyonlara konaklama yerlerine harcayın. Bunları kamp alanını geliştirmek için kullanın.
? Çeşitli çadır ve kabin seçeneklerine ek olarak, yemek pişirmek için ızgara gibi pratik şeylerden heykeller ve gözetleme kuleleri gibi kozmetik dekorasyonlara kadar onlarca koleksiyon ürünü yer alıyor.
? Vahşi yırtıcı hayvanlar, rakunlar ve birçok farklı türde hayvan, böcek, çiçek ve değerli taşlar bulunuyor. Burada harika bir açık hava deneyimini yaşayın.
? Satın alınacak yeni öğelerin kilidini açmak için kamp personelinden bağış görevlerini tamamlayın.
? Canyonwood Kampı'nda asla garip bir şey olmaz. Özellikle hayaletler ve UFO gibi şeyler.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: 2 Ghz+
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 veya AMD Radeon HD 5770 /w 1GB VRAM
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- Steam sayfası
 
15- Move 78 (4 Ağustos)
 
 
 
Michael Josephs tarafından geliştirilen ve 4 Ağustos tarihinde yayınlanacak olan görsel roman tarzındaki bulmaca macera oyunu Move 78,  kayıp anıların arkasındaki gizemi ortaya çıkaracağınız bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Oyunda tamamen yabancı sekiz takişiden oluşan bir grup yer alacak ve karmaşık bulmacaları çözerek odadan çıkmaya çalışacak, bunun yanı sıra ölümcül oyunlarda hayatları için savaşmak zorunda kalacaksınız
 
Bu grubu bir araya getiren şey ne? Dışardaki dünyaya ne oldu? Rüyalarınıza kadar giren Botfly Katili kim? Tüm bu sırrı açığa çıkarmak tamamen sizin göreviniz. Bulmaca ve kaçış temasını severler için şans verilecek bir yapım.
 
Öne çıkan özellikleri
 
- Farklı temalı bulmacalarla birden fazla 3B bulmacayı çözün
- Ölümcül oyunlarda ve düşmanlara karşı meydan okumalarda hayatınız için savaşın
- Tamamen sesli görsel roman ile derin ve gizemli bir hikayenin tadını çıkarın
- 3B ortamlarının yanı sıra yüksek kaliteli hikaye anlatımı
- Sürükleyici ve yüksek kaliteli özel film müziği
Oyunda yer alan karakterler
- Sigrid, İngiltere'den gelen genç bir kadın. Son zamanlarda, kendini kayıp bir arkadaşını aramaya adadı.
- Hunter, Kore kökenli olup, neşeli ve enerjik kişiliği ile ön plana çıkıyor.
- Lyuba, Rusya'da doğdu. Programlama becerisi ve bilgisayar bilgisi ile takıma yardımcı olabileceğini umuyor.
- Lea, Fransız aksanı ile ön plana çıkıyor. Olan her şeyin rasyonel sonuçlarla açıklanabileceğine inanıyor.
- Ethan'ın sakinleştirici İngiliz aksanı ve tavrı, grup için bir rahatlama sağlıyor. Tıptaki yetkinliği onu takım için hoş karşılanan bir kişi haline getiriyor.
- Dushane'nin Londra aksanı bazen başkalarının onu yanlış değerlendirmelerine yol açıyor. Bu nedenle, çoğu kişi ona karşı temkinli yaklaşıyor.
- Bates, gruba liderlik etme rolünü üstleniyor. Kıyafetlerinden, Alman ordusunun bir parçası olarak hizmet ettiği açıkça görülüyor.
- Max, klasik bir New York'lu. Sessiz ve kendinden emin, başkalarıyla çalışmaktansa kendi başına çalışmayı seven bir tip.
- Erin'in başı oldukça dertte…
- ??? adlı karakter henüz bilinmiyor.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64 bit
- İşlemci: Dört çekirdekli Intel veya AMD işlemci, 2,5 GHz veya daha hızlı
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 470 veya AMD Radeon HD 6870 veya daha üstü.
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
 
16- PlateUp! (4 Ağustos)  
 
 
 
It's happening tarafından geliştirilen ve Yogscast Games tarafından yayınlanacak olan yönetim inşa etme oyunu PlateUp!, 4 Ağustos'ta oyuncularla buluşuyor. PlateUp'ta yemeklerinizi pişirin ve servis edin, restoranlarınızı tasarlayın ve dekore edin, mutfak krallığınızı yeni özellikler, yetenekler ve prosedürlere göre oluşturulmuş konumlarla genişletin. Bu oyunda arkadaşlarını işe alabilir ya da hepsini kendin yapabilirsin.
 
PlateUp! mutfak ve restoran yönetimini stratejik unsurlarla birleştiriyor. Bu oyunda dört oyuncuya kadar sıfırdan bir restoran kurup işletebilir, bulaşıkları yıkayabilir, mutfak araçlarını alıp yerleştirebilirsin. Bazıları iddialı ve yüksek teknolojili mutfaklar oluşturmak için birbirleriyle mücadele ediyor. En iyisi olmak için yemek pişiriyor ve müşterilere hizmet veriyor.
Oyuncular, vardiyalar şeklinde çalışabilecek ve restoranlarını dilediği gibi tasarlayabilecek: Oyuncu tasarlama konusunda özgür olacak. Oyunda ilerlediğiniz her anda ek içerikler ve yeni zorluklar açılacak. Restoranınızda gün boyunca yemek pişirebilir, servis yapabilir ve yönetebilirsiniz.
 
- Çok çeşitli ana yemekler, soslar, tatlılar ve başlangıçlar.
- Ekipmanınızı seçin, mutfağınızı düzenleyin, menünüzü düzeltin ve tabaklarınızı hazırlayın.
- Bu oyunda çorbalardan muhteşem salatalara, yumuşak bifteklerden doyurucu turtalara kadar herkes için bir şeyler var.
  
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşlemci: Dört Çekirdekli I5 veya AMD eş değeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Intel HD Graphics 530 veya AMD eş değeri
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  
17- GigaBash (5 Ağustos)
 
 
 
Passion Republic Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan GigaBash, tek ve çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz parti dövüş aksiyon olarak karşımıza çıkıyor. Gigabash oyununda Titanlar olarak bilinen ilkel canavarlar uyanacak ve dünyaya tamamen hükmetmeye çalışacak.
 
GigaBash, Power Stone, Super Smash Bros. Ultimate ve War of the Monsters gibi oyunların kaosunu ve yaratıcılığını, klasik kaiju filmlerinin ölçeğiyle birleştiriyor. Oyunda bir Titan veya Titan avcısı olarak oynayabilir, göklerden şimşek indirebilir, bir radyo kulesini sopa olarak kullanabilir veya bütün bir bölgeyi (ve düşmanlarınızı) kartopu haline getirebilirsin. Yeterince ortalığı dağıtırsanız yeni formlara da dönüşebilirsiniz.
 
Oyunun Savaş Modunda her biri kendi hareket ve oyun tarzına sahip 10 benzersiz karakterden oluşan renkli bir kadro arasından seçim yapabilirsin. Dört oyuncuya kadar herkes için ücretsiz, eğlenceli ve çılgın bir oyuna dalabilirsin. Savaş modunda savaşın veya 2'ye 2 olarak eşleşin.
Dünya çapındaki savaşlara katılın. Şehir manzaralarından egzotik yerlere kadar etrafı keşfedin.
Yerel çok oyunculu modda en fazla üç arkadaşınıza meydan okuyabilir. Kimse evde yoksa sadece çevrimiçi olmanız yeterli. Saldırılarınızı zamanlayın, rakiplerinizi savuşturun, özel ürünler kullanın ve son formunuzu ortaya çıkarmak için uğraş verin. Her biri farklı ve büyük formlara sahip dört benzersiz karakteri tek oyunculu modda deneyin ve Titanların kökenlerini (ve talihsizliklerini) keşfedin.
 
Oyunun Düello modunda kafa kafaya girin, başka bir oyuncuya Titanların gerçek Kralının kim olduğunu görmesi için meydan okuyun. Maksimum eğlence için tasarlanmış çeşitli mini oyunlarla parti modunu deneyimleyin. Parti modu yalnızca yerel oyunda kullanılabilir.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows10 (64bit)
- İşlemci: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz
- Bellek: 6 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 480, GTX 570, GTX 670 veya üstü
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectSound uyumlu (DirectX® 9.0c veya üstü)
- İlave Not: Bu oyun, Xbox 360 kontrolörü, Xbox One kontrolörü, Steam kontrolörü ve DUALSHOCK kablosuz kontrolörü gibi XInput ve DirectInput uyumlu USB kontrolörleri destekler. Ek olarak klavyeyi destekler ancak fareyi desteklemez.
 
18- Anime Studio Story (8 Ağustos)
 
 
 
Tokyo temelli Kairosoft tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Anime Studio Story, basit eğlenceli ve simülasyon öğelerini oyunculara sunuyor. Anime Studio Story'de stüdyoya adım atacak ve orijinal bir kahraman ile kendi hit animenizi oluşturabileceksiniz. Oluşturduğunuz karakter başrol olarak oynayacak.
 
Oyuna başlarken yüz, vücut ve daha fazlasını seçebilecek. Oluşturduğunuz kahramanınız daha sonra şov yapmak için sahneye atlayacak ve izleyicileri şaşırtmaya çalışacak. Kategoriler arasında "Tarih", "Çocuklar arasında popüler konular" ve daha fazlasını yer alıyor.! Animaestro olarak, stüdyonuzu sadece siz yükseltebilirsiniz. Unutmayın siz bir anime şirketisiniz.
Stüdyonuza kütüphane, hareket yakalama odası ve hatta bir tiyatro odası ekleyebilir, nesiller boyunca yankılanacak bir klasik yaratmak için personelinizi eğitebilirsin. Yayın ve şovunuz başlamadan yayın yapılacak istasyonu, çeşitli ayarları ve kullanılacak temayı seçebilir, bazı kombinasyonlar gösterinin popülaritesini artırabilirsin.
 
Şov başladığında ana karakteri seçebilir. Karakterlerinizin kişilikleri şova bağlı olarak değişebilir ve bu durum aldığınız ticari teklifleri etkileyebilir. Personeliniz iş konusunda ustalaşıp yükseldikçe şovlarınız için yeni ayarlar keşfedeceksiniz. Personelinize verdiğiniz eğitimin türüne ve sahip oldukları işlere bağlı olarak yeni temalar ortaya çıkacak.
Oyunda seçtiğiniz ortam ve tema çok önemli. Karakterlerinizin çekiciliğini artırmak ve stüdyolarınızın hayran kitlesini genişletmek daha da önemli.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi:Windows10 64bit
- İşlemci: Intel Atom® x7-Z8750
- Bellek:1 GB RAM
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 250 MB kullanılabilir alan
 
19- Pocket League Story (8 Ağustos)
 
 
 
Kairosoft tarafından geliştirilen simülasyon spor oyunu Pocket League Story, 8 Ağustos'ta geliyor. Bu atari tarzı spor oyununda oyuncuları özenle seçebilir, antrenman yaptırabilir ve her ligde zirveye çıkmak için mücadele edebilirsin.
 
Burada sadece spor yok. Bunun dışında ürün satabilir, spor salonu ve stadyum inşa edebilir. Rakiplerinizi yendikçe popülerliğiniz artacak ve dünyaca üne kavuşacaksınız.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
- İşlemci: Intel Atom® x7-Z8750
- Bellek: 1 GB RAM
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 250 MB kullanılabilir alan
 
20- Tyrant's Blessing (8 Ağustos)
 
 
 
Mercury Game Studio tarafından geliştirilen ve Freedom Games tarafından yayınlanacak olan taktiksel rol yapma strateji oyunu Tyrant's Blessing, 8 Ağustos'ta geliyor. Oyunda Tyberia, Tiran tarafından savaştan, acıdan ve ölümden arındırılmış bir cennete dönüşürülür. Neredeyse herkes ölümsüz hale gelir. Bu oyunda oyuncular taktik, sıra tabanlı savaşlarda yaşayan son savaşçıların sorumluluğunu üstlenir ve Ölü Ordu'yu denize doğru sürmeye çalışır. Savaşı Tyrant'ın kapısına getirmeden önce Adayı geri almak için hayatta kalman gerekir.
 
Tyrant's Blessing, plan yapma, uyum yakalama ve strateji oluşturma yeteneğinizin açığa çıkacağı bir yapım. Birimlerinizi en şekilde kullanmak ve rakipleri alt etmek oyunun temelini oluşturur. Her gün yeni savaşlara girebilir, zorlu seçimler yapabilir ve ölümsüz orduları yenmek için mücadeleye atılabilirsin. Tyberia'ya geri kazanmak için bu isyancıların güçlü yanlarını akıllıca kullanın.
 
Savaşmaya, yaşayanları Ölümsüzlerden kurtarmaya veya gücünüzü toplamaya çalışın. Ayaklanmanın her günü yeni bir seçim olacak ve bu seçimler seni zafere götürecek. Bu yolda ilerlerken zor kararlar verecek rastgele düşmanlarla da yüzleşebileceksin.
 
Bu oyunda Kahraman kadronuzu dikkatlice seçin. Ayaklanmayı size tavsiye niteliğinde veren büyücü Screeg, aynı anda yalnızca üç kahramanı ve bir evcil hayvanı ışınlayabilir. Burada gerçekleştireceğiniz savaşları iyi analiz edin ve buna göre plan yapın. Stratejik avantajlar elde etmek için savaşçıları savaş alanının etrafına yerleştirin. Etrafta her zaman dikkatli olun: Düşmanların görüşünü kaybetmesini sağlamak için toz toplayın veya düşman saldırılarından kaçınmak için taşların üzerinden atlayın ve çalıların arasına girin. Kahramanlarınızın her birinin kendi kişiliği, özellikleri ve yetenekleri var. Önce kimi tehlikeye atmayı seçeceksin? Buna ancak sen karar verebilirsin.
 
Oyunda her biri, bir savaşın gidişatını önemli ölçüde değiştirebilecek farklı yeteneklere sahip yirmi kutsal kahramanı yer alıyor. Görev için doğru ekibi seçmeniz de çok önem arz ediyor. Bir suikastçı kapalı alanlarda başarılı olabilirken, bir okçu yakın saldırılara karşı koyamaz.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows Vista/7/8/10
- İşlemci: 2 GHz veya daha iyisi
- Bellek:1 GB RAM
- Ekran Kartı: Intel UHD Grafik 630
 
21- Timothy and the Tower of Mu (9 Ağustos) 
 
 
 
Kibou Entertainment tarafından geliştirilen ve PLAYISM tarafından yayınlanacak olan platform macera oyunu Timothy and the Tower of Mu, 9 Ağustos'ta geliyor. Karanlık bir atmosfere sahip bu yapım zindan temelli bir yapıyı oyunculara sunuyor. 
 
Bu klasik, aksiyon platform oyununda büyükbabanızı kurtarmak için kuleye çıkın. Mu Kulesi seni bekliyor... Her kontrol noktasını geçerek bir sonraki mücadeleye geçin; atılmak, zıplamak ve kulelerin zirvesine doğru yol almak sizin ana göreviniz. Diğer görevleriniz arasında ise ölmek, öğrenmek ve üstesinden gelmek bulunuyor.
 
Timothy'nin büyükbabası öldü... Efsaneler yüksek bir kuleden bahsediyor. Bir tanrı tarafından inşa edilmiş, bulutların üzerinde kaybolan bir kule.

Bir kişi tepeye tırmanmayı başarırsa, bir isteği kabul edilir. Mu Kulesi bir sonraki kurbanını bekliyor. Mu Kulesi'ni yenecek kadar çevik, güçlü ve zeki misiniz? Platformcuların en deneyimli oyuncuları bile ortalama 10 saattlik bir deneyim yaşayabilir. Dolayısıyla uzun süren bir platform macerası sizleri bekliyor...
 
Koşma ve zıplamada tam olarak doğru yüksekliği ve genişliği yakalamak için animasyon iptalini kullanarak hassas hareket etmeyi öğrenebilirsin. Yavaş yavaş bu animasyon iptallerinde ustalaşmak, kuleyi geçmenin anahtarı olacak. Her hamlenin önemli olduğun bu oyunda birçok harekette ustalaşmanız gerekecek..
 
Her biri bir öncekinden daha ölümcül olan 10 patrona karşı meydan okuyun. Öldükçe öğrenin ve her tekrarda dövüş becerilerinizi geliştirin. Bu düşmanları alt etmek ve son darbeyi indirmek için alışılmışın dışında hamleler kullanın. 
 
Her biri kendi zorluğu olan 5 bölgeyi aşın. Sarmaşıklara tırmanın ve vahşi bitkilerin üzerinden atlayın, lavlardan kaçının, sallanan bıçakların altında eğilin, dönen testerelerin üzerinden atlayın, mermilerden kurtulun ve tabii ki canavarlara dikkat edin. 
 
Her bölgenin kendine özel güçlü düşmanları var. Her bir düşman türü, denemeniz gereken hamle sayısını arttırıyor. İlerlemenizi daha da karmaşık hale getirmek için kendi ölümcül dövüş stillerini de size yansıtıyor. Unutmayın ilerledikçe zorluk da artıyor. Kendinizi hazırlayın, çünkü bu düşmanlar sadece vsizden besleniyor... 
 
Öne çıkan özellikler
 
- 50 Düşman Türü
- 10 Zorlu Patron
- 5'ten Fazla farklı bölge
- Pişirme ve İksirler
- Derin Hikaye
- 30 gizlenmiş domuzun hepsini besle
- Gizli patron
- Gizli odalar
- Chip-tune film müziği
- NES Grafikleri
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 8/8.1/10 (64 bit)
- İşlemci: Intel Core2 Duo ve 2.0GHz veya daha iyisi
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: DirectX 9/OpenGL 4.1 özellikli GPU
- Depolama:2 GB kullanılabilir alan 
 
22- City Eye (12 Ağustos)
 
 
 
Ultimate Games tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan şehir yönetim oyunu City Eye, 12 Ağustos'ta kullanıcılarıyla buluşuyor. City Eye dünyasında, oyundaki her bir ihlalin etkilerini önlemeye çalışan Merkezi İzleme Sisteminin bir çalışanı olacaksınız. Tehlikeli bölgeleri izlemek için şehir haritalarını kullanacak ve şüphelilerin Polisten kaçmasına izin vermeyeceksiniz.
 
Tehlikeyi bulun, suçluları takip edin, şüphelilerin fotoğraflarını çekin ve onları yakalamak için güvenliğe gerekli olan tüm bilgileri verin. Kendinize odaklanın - aynı anda birden fazla olayla uğraşmak düşündüğünüzden daha zor olabilir.
 
Tanımlanan kişileri izlemek ve güvenliğin suçluları yakalamasına veya ihlalleri önlemesine yardımcı olmak için kameralar arasında geçiş yapın. Dikkatli gözlem, hızlı karar verme ve tahmin bu oyundaki başarının anahtarı. Tehlikeyi belirleyin ve yetkililere haber verin. 
 
Kameraları çalıştırın ve tehlikede olduğunu düşündüğünüz her bölge hakkında kesin bilgi edinin. Bunu kendi yararına kullan ve çok geç olmadan tehlikeyi bul!
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha yenisi
- İşlemci: Intel Core i3-4170 veya Ryzen 3 1300
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 950 veya eş değeri
- DirectX: Sürüm 11
- Depolamak:10 GB kullanılabilir alan
- Ses kartı: DirectX uyumlu 
 
23- Farthest Frontier (9 Ağustos)
 
 
  
Crate Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan şehir kurma simülasyon strateji oyunu Farthest Frontier, 9 Ağustos'ta geliyor. Dünyanın sınırında vahşi doğa içerisinde bir kasaba kurarken halkınızı koruyun ve yönlendirin. Hayatta kalmak için hammaddeleri toplayın, avlayın, balık tutun ve çiftlik yapın. Elementlere ve dış tehditlere karşı hayatta kalmak için savaşırken köylülerin ticaret yapması, tüketmesi, donatması ve savaşması için çeşitli ürünler üretin (savaşta yer almak istemeyen oyuncular için barışsever modu da mevcut).
 
Harvest, Grow, Craft - Tahta, taş ve kilden metal cevherlerine, yabani otlara ve bala kadar 14 farklı hammaddeyi hasat edin. Yemler, balıklar ve av hayvanları da dahil 17 çeşit yiyecek yer alıyor.. Çok katmanlı bir ekonomide ürün ve malzeme üretin.
  
İnşa Et ve İlerle - Kasabanızı yeni bir yerleşim yerinden hareketli bir şehre doğru büyütürken 50 farklı binayı inşa edin. Kasabanızın refahı ve nüfusu arttıkça, şehir merkeziniz genişleyecek. Verimliliği artırmak ve daha gelişmiş ürünlerin üretimini sağlamak için üretim binalarını yükseltin.
  
Ayrıntılı Tarım Sistemi - Eşsiz yetiştirme özelliklerine sahip 10 ürün arasından stratejik olarak seçim yapın, toprak verimliliğini korumak, ısı ve don hasarını önlemek ve hastalıkların birikmesini önlemek için çaba gösterin. Tarlalarınızı zamanında ekin, yabani otları ve kayaları ortadan kaldırın, verimliliği artırın ve artan nüfusunuzu beslemek için maksimum mahsul üretimine ulaşın.
 
Gelişmiş Kasaba Simülasyonu - Köylüler hayatlarını aktif olarak yaşarlar ve işlerini gerçek zamanlı olarak gerçekleştirirler. Köylülerin uzak şantiyelerden şehre doğru ilerleyişini izleyin. Evlere, ticaret merkezine teslim edilen veya daha sonra kullanılmak üzere saklanan gıdaları ve ürünleri görün. Malların verimliliğini arttırmak ve bozulmayı önlemek için yollar, taşıma vagonları geliştirin ve depolama yöntemlerini iyileştirin.
 
Rastgele Oluşturulmuş Haritalar - Rastgele oluşturulmuş arazilerde başlayın ve her oyunda farklı kaynak dağıtımı ile karşılaşın. Her oyun size farklı deneyim sunar.
  
Idyllic to Brutal - Özelleştirilebilir zorluk seçenekleri, oyuncuların daha sakin bir deneyim yaşamasını sağlar. Özelleştirilebilir zorluk seçenekleri ile istilacı ve hastalık gibi özellikleri kapatabilir veya şehir kurma becerilerini gerçekten test etmek için zorluğu en üst düzeye çıkarabilirsiniz.
 
Çevresel Etkileşim - Bol miktarda bulunan kaynaklar ile ekonominizi geliştirin ve sizde eksik olanı elde etmek için çeşiitli ürünler üretin. Geyikleri ekin alanlarından uzak tutmak ve ayıların yiyecek deposuna baskın yapmasını engellemek için çitler dikin. Yeraltı su kaynaklarının kurumasını önlemek için ağaç örtüsünü yönetin.
  
Hepsi Eski Zaman Hastalıkları - Dizanteri ve kolera salgınlarını durdurmak için köylülerinizin temiz suya sahip olduğundan emin olun. Köylülere sağlıklı bir diyet sunmak için çilek ve bitkileri toplayın. Tetanoz, kuduz veya soğuk ısırması riskini azaltmak için köylülerin uygun şekilde giyinmiş olduğundan emin olun. Enfekte olanları karantinaya almak ve tedavi için şifalı otlar ve ilaçlar sağlamak için bir şifa evi inşa edin. Korkulan vebayı savuşturmak için atıkları toplayın, yiyecekleri güvenli bir şekilde depolayın ve fare avcılarını kullanarak kemirgen popülasyonlarını yönetin.
  
İstilacıları Savun - Barışsever modunda oynayarak tamamen savaştan kaçınmayı seçebilir ya da kasabanızın hayatta kalması için zorluk seviyesini ayarlayabilirsin. Ahşap çitlerden taş duvarlara kadar, kuleler ve kışlalar inşa edin, artan refah, yağma arayan akıncıların ve yabancı orduların dikkatini çekerken şehrinizin savunması için asker toplayın ve onları donatın.
  
Crate Entertainment, Boston dışında bulunan tamamen bağımsız bir geliştirici ve yayıncı olarak karşımıza çıkıyor. Crate ekibi, eleştirmenlerce beğenilen aksiyon rol yapma oyunu Grim Dawn ile ön plana çıkıyor. Crate topluluğuna katılın ve oyunların gelişiminini şekillendirmeye yardımcı olun. Forumlardaki anketlere ve tartışmalara katılarak Farthest Frontier hakkında ilk haberleri alan kişiler arasında olun.
  
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (yalnızca 64 bit sürüm)
- İşlemci: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz, AMD FX 6120 @ 3.5 GHz veya daha iyisi
- Bellek:8 GB RAM
- Ekran Kartı: 2 GB VRAM'li NVIDIA GeForce GTX 660 veya 2 GB VRAM'li AMD Radeon HD 7870 veya daha iyisi
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama:20 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: En son sürücüleri kullanan DirectX uyumlu
 
24- Fashion Police Squad (15 Ağustos) 
 
 
 
Mopeful Games tarafından geliştirilen ve No More Robots yayınlanacak olan birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Fashion Police Squad, 15 Ağustos'ta geliyor. Fashion Police Squad her yeni suçun belirli bir araçla çözülmesi gerektiriyor. Yüksek silah kombinasyonuna sahip olan oyun diğer yapımlardan ayrılıyor.
 
Hangi senaryolarda hangi silahların kullanılacağını bulmak bu oyunda başlı başına bir bilmecedir. Cephaneliğinizi ölümcül patronları alt etmek için kullanacak ve şehrin her yerine dağılmış sırları keşfedeceksiniz. Trendopolis'i daha güvenli, suçlardan arınmış bir yer haline getirmeniz gerekecek. 
 
Oyunun açıklaması 
 
Tüm memurlara sesleniyorum! Devam eden bir Moda Suçu var ve tüm Moda Polis Ekibi üyelerini harekete geçiriyorum. Adalet Kemerinizi ve Özel Dikiş Makinenizi kapın, dağıtacak biraz Moda Adaletimiz var! 
 
Fashion Police Squad, kıyafetleri geliştiren silahlar kullanarak moda suçlarına karşı savaştığınız mizah içerikli bir Retro birinci şahıs nişancı oyunu. Çavuş Des olarak sokakları sandaletlerle temizleyin ve muhteşem karakterler, göz kamaştırıcı karşılaşmalar ve podyum gösterileriyle dolu tek oyunculu bir hikaye yaşayın! 
 
- Sarkık pantolonlardan neon parlaklara kadar her türlü Moda Suçuna karşı kendinizi sınayın
- Özel bir silah cephaneliğinden yararlanın
- Sırlarını ortaya çıkarmak için Trendopolis'te zıplayın, tırmanın ve sallayın
- Moda endüstrisindeki en büyük ve en kötü patronlara karşı savaşın
- Fashion Crime'ın yeniden dirilişinin gizemini çözün ve tepedeki kötüleri ortadan kaldırın 
  
25- Thymesia (18 Ağustos)
 
 
 
OverBorder Studio tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanacak olan tek oyunculu souls-like oyunu Thymesia, 18 Ağustos'ta geliyor. Thymesia, yüksek tempolu savaş ve karmaşık bir veba silahı sistemini içeren, son derece zorlu bir aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyunda büyük bir salgın yükseliyor. Salgının tek çaresi kimya. Yurttaşlar simyayı evlerinde geliştirmeye başladı. Simya pahalıya mal olmaya başladığında kullanımına son verildi. Bu durum işleri iyice kötüye götürdü. Krallık, günler içinde kaosa sürüklendi. Enfekte olmuş canavarlar ortaya çıkmaya başladı.
 
Bu kaosta Kuzgun, krallığın son umudu olarak ortaya çıktı ve Hermes'in kaderi onun tüylü ellerinde. Hakikat, Kuzgun'un dünyanın dört bir yanına bıraktığı hatıraların derinliklerinde saklı.
 
Öne çıkan özellikleri
 
- Vebayı dizginle
- Kuzgunu Kucakla
- Kendi Tarzında Savaş
- Amansız düşmanlar
- Paramparça anılar
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64 Bit)
- İşlemci: Intel Core i5 veya AMD Ryzen 5
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 950 veya Radeon HD 7970
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 16 GB kullanılabilir alan
 
26- Two Point Campus (9 Ağustos)
 
 
 
Bir süredir ertelemelere maruz kalan ve Two Point Hospital'ın yapımcılarından gelecek olan yeni oyun Two Point Campus, nihayet 9 Ağustos'ta çıkışını gerçekleştirecek. Two Point Campus isminden de anlaşılacağı gibi bu sefer bir kampüsteyiz ve hayallerimizdeki üniversiteyi bu oyunda inşa edeceğiz. Şehir kurma simülasyonu olarak karşımıza çıkacak olan bu yapımda ülkedeki en iyi eğitim tesisini kurmaya çalışacaksınız.
 
Yapabileceğiniz çokça şey bulunan Two Point Campus oyununda dilediğiniz bölgeye temel atın, ağaçlar dikin ve dilediğiniz üniversitenin hayallerini burada gerçekleştirin. Açık havanın da vermiş olduğu o hissiyat ile rahatlatıcı bir deneyim yaşayabilirsiniz.
 
Tabi Two Point oyunlarından aşina olduğumuz gibi bu yapımda da karşımıza biraz anormallikler çıkacak. Öğrenciler gastronomi bölümünde dev pizzalar veya devasa turtalar yapabilecek. Unutmayın, öğrenciler bu üniversitede her şeyin dört dörtlük olmasını ister.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
- İşlemci: Intel Core i3 6100 or AMD FX-4350
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GT 1030, 2GB (Legacy: NVIDIA GeForce GTX 460), AMD RX550, 2GB (AMD Radeon HD 6850), Tümleşik: Intel HD Graphics 630
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
 
27- Lost in Play (10 Ağustos)
 
 
 
Happy Juice Games tarafından geliştirilen ve Joystick Ventures tarafından yayınlanacak olan bulmaca macera oyunu Lost in Play, 10 Ağustos'ta çıkıyor. Oyun oynarken dikkati dağılan bir erkek ve kız kardeş yollarını kaybeder. Hayali ve gerçek üstü manzaralara doğru yolculuk başlar. Yolda boynuzlu bir canavar, dev bir leylek, büyülü deniz yosunu, dost kurbağalar ve gezgin goblinler gibi büyülü ve muhteşem yaratıklarla karşılaşırlar. Korkularını yenmeleri, bulmacaları çözmeleri ve eve dönüş yolunu bulmak için bir araya gelmeleri gerekir.
Lost in Play'de özenle hazırlanmış bulmacalar ve renkli karakterler yer alıyor. Çocukluk hayallerine bir yolculuk olarak çıkacağınız bu macerada eve dönüş yolunu bulmaya çalışacaksınız.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Gizemli bulmaca macerası
- Büyülü ve muhteşem yaratıklarla dolu bir yolculuk
- Aile yapısına uygun olarak hazırlandı. Çocuklarınız sizi oynarken izleyebilir
- Oyunda diyalog yer almıyor. Her şey görsel olarak yansıtılıyor
- Gravity Falls, Hilda ve Over the Garden Wall gibi nostaljik televizyon şovlarından esinlenildi
- Goblinlerle kart oyna, bir ejderha oluştur ve bir koyuna nasıl uçulacağını öğret
- 30'dan fazla benzersiz bulmaca ve mini oyun
Minimum sistem gereksinimleri
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya üstü
- İşlemci: i3 7100 veya daha iyisi
- Bellek: 4 GB RAM
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
 
28- Arcade Paradise (11 Ağustos)
 
 
 
Arcade Paradise, 90'ların nostaljik retro oyun tarzını yönetim, macera ve aksiyon unsurları ile harmanlayan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Bu yeni oyunda 35'ten fazla farklı atari makinesi kurabilirsiniz ve bunların en iyi yanı, hepsinin tamamen oynanabilir olması. Yerel olarak dört oyuncuya kadar keyfini çıkartabileceğiniz ve yüksek puanlarınızı çevrimiçi skor tablolarına yansıtabileceğiniz bir retro oyun.
İlk olarak çamaşırhane olarak karşınıza çıkacak olan bu yeri atari salonuna dönüştürün. Sağlam yatırımlar yapın ve eski çamaşırhaneyi şehirdeki en popüler oyun mekanına dönüştürün.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows10 32bit
- İşlemci: Intel Core i3 veya eşdeğeri AMD
- Bellek:2 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 6770
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX Uyumlu
- İlave Not: PC için Microsoft Xbox Controller (veya eşdeğeri) önerilir.
  
29- Pulling No Punches (11 Ağustos)
 
 
  
BrainDead Broccoli tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan 2D beat'em up oyunu Pulling No Punches, 11 Ağustos tarihinde oyuncularla buluşuyor. Pulling No Punches, klasik bir 2D arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Delilik ve koasla dolu bir şehirde kurgusal bir salgında hayatta kalmaya çalışın.
 
Pulling No Punches, klasik arcade etkilerini ve modern görselleri bünyesinde barındıran 2D beat'em up tarzında bir oyun. Oyun, dünyayı saran bir hastalığı ve bu hastalığın gerçek olduğuna inanmayan fanatikleri konu alıyor. Fanatikler tarafından görmezden gelinen bu küresel salgının dünyayı kaosa sürüklüyor. Bu fanatiklerle başa çıkmak için durumu yumrukların gücüyle çözmeye çalış.
  
? 4 kişili Yerel Çok Oyunculu
? Benzersiz yeteneklere sahip 4 Karakter
? Düşmanlarınızı yok etmek için elinizden gelen her şeyi yapın: Çok çeşitli yumruklar, tekmeler ve kafa vuruşları.
 
30- Deadly Night (11 Ağustos)
 
 
 
Cubyte Games tarafından geliştirilen keşif korku oyunu Deadly Night, 11 Ağustos'ta geliyor. Carol ülkenin dört bir yanını otostop çekerek gezer. Yol kenarındaki küçük bir motele gelir ama sahibi hakkında garip bir şeyler söylentiler arasındadır. Söylentiler sürerken Carol kendini uzun ve ÖLÜMCÜL GECE'nin içinde bulur. Cehennem gibi bu kabustan kaçabilecek mi yoksa denerken ölecek mi?
 
Deadly Night, otostopçu Carol olarak oynadığınız bir hayatta kalma korku oyunu. Bir gece yol kenarındaki küçük bir motele varıyorsunuz. Yorgunsunuz ve sabaha kadar herhangi bir araç gelmeyecek. Bu yüzden uyumak için bir oda istiyorsunuz. Motel sahibi normal bir insan gibi görünmüyor, soruları sizi rahatsız ediyor. Daha sonra orada rahatsız edici bir şey keşfediyorsunuz..
 
Motel'in kabus gibi bir yer olduğunu mu sanıyorsun? Yok yok bu sadece bir başlangıç. Katilin şahane evi seni bekliyor... Oradan çıkmaya çalış ya da bu uğurda canını ver..
 
Öne çıkan özellikler
 
- Atmosfere uygun ses efektleri
- Düşük bütçeli ortamlar
- En iyi düşük kaliteli grafikler
- Çoklu sonlar
- Her şeyi kabusa çevirecek bir yapay zeka...
- Gamepad desteği, sadece tak ve çalıştır
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 SP1+
- İşlemci: x86 32 bit
- Bellek:2 GB RAM
- Ekran Kartı: DX10 (shader model 4.0) özelliklerine sahip grafik kartı
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
 
31- Cult of the Lamb (11 Ağustos)
 
 
 
Massive Monster ve Devolver Digital tarafından oyunculara sunulacak olan zindan temelli aksiyon roguelike oyunu Cult of the Lamb ile sahte peygamberler ülkesinde kendi kültünüzü ortaya çıkarmaya çalışacaksınız. Ormanlara tapan sadık bir topluluk oluşturmak için gizemli bölgelere gidecek ve tek gerçek kültü oluşturmak için kendi fikirlerinizi yaymaya çalışacaksınız.
 
Oyunda sadece fikirlerinizi yaymayacak bir yandan da yeni yapılar inşa etmek için kaynakları toplayacak, bu kaynakları kullanacak, karanlık ritüeller gerçekleştirecek ve topluluğunuzun inancını güçlendirmek için vaazlar vereceksiniz.  
 
Bunun yanı sıra rastgele oluşturulmuş bir dünyayı keşfedecek, düşman ordularıyla savaşacak ve güçlerini özümsemek ve kültünüzün egemenliğini daim kılmak için rakip kült liderlerini alt etmeye çalışacaksınız.
 
Cult of the Lamb 11 Ağustos'ta çıkışını yapıyor.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 or later
- İşlemci: Intel Core i3-3240 (2 * 3400); AMD FX-4300 (4 * 3800)
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 560 Ti (1024 VRAM); Radeon HD 7750 (1024 VRAM)
- Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
 
32- Grid Force - Mask Of The Goddess (11 Ağustos)
 
 
 
Dreamnauts Studios tarafından geliştirilen ve GRAVITY GAME ARISE tarafından yayınlanacak olan taktiksel rol yapma aksiyonu Grid Force - Mask Of The Goddess, 11 Ağustos'ta çıkışını yapıyor. Grid Force - Mask Of The Goddess taktik tabanlı savaş ve seçimlerinize uyum sağlayan derin bir hikayeyi oyunculara sunuyor.
 
Çeşitli karakterlerden oluşan bir takım oluşturun, benzersiz yeteneklerini yükseltin ve mükemmel takımı oluştururken düşmanlarınızı alt etmek için çeşitli oyun tarzlarını kullanın. Hızlı tempolu gerçek zamanlı savaşlarda taktiksel olarak düşmanlarınızı alt edin, düşmanlarınıza yıkıcı saldırılar başlatın ve savaşta üstünlük sağlamak için kahramanlar listeniz arasında hızlı geçiş yapın. Donna'ya Gora dünyasındaki yolculuğunda rehberlik edin, hikayesinin gidişatını değiştiren zorlu seçimler yapın ve geleceği kurtarmak için tanrıçaları alt edin.
 
Karakterler
 
- Donna: Anlamsız bir dünyaya atılan Donna, yolun her adımında yanınızda. Esnek oyun stili ve kendine özgü silahının yıkıcı patlamaları, onu neredeyse her karşılaşmada ideal bir savaşçı haline getiriyor. Ekibine oldukça yardımı dokunacak bir karakter.
- Koniko: Şimşek hızındaki darbelere ve hızlı kaçış potansiyeline sahip Koniko, efsanevi bir beceriye ve bıçak konusunda ustalığa sahip. Bu özellikler onu sağlam bir müttefik yapıyor. Ancak sert yapısı ekibiniz arasında belirsizliğe neden olabilir.
- Bird: Nazik bir koruyucu ve kayıpların annesi Bird, özel topunu kullanarak rakipleri kolaylıkla yok edebilen usta bir silahçı. Savaş içinde ve dışında rehberlik sunduğu için yanınızda tutmaya değer bir arkadaş.
- Pan: Mistik potansiyele sahip Pan, saf ve huzurlu bir ruh. Taktiksel yeteneği hafife alınmamalı. Düşmanlarının saldırılarını taklit edebilen Pan, özünde bir savaşçı olmayabilir ama yine de savaşın gidişatını değiştirebilir.
Grid Force'un hızlı savaşlarında asla sıranızı beklemek zorunda değilsiniz. Gerçek zamanlı bir savaşta rakiplerinizin saldırılarını engelleyin,  kendi patlamalarını onlara geri yansıtın ve bölge  fethedilene kadar düşmanlarınızı ezin.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel i3 veya Eş değeri
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GTX 1660 veya Eş değeri
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
 
33- Marvel’s Spider-Man Remastered (12 Ağustos)
 
 
 
Marvel's Spider-Man Remastered şu anda PlayStation 5 için mevcut. Orijinal Marvel's Spider-Man oyunu ise PlayStation 4 için mevcut. Bunun yanı sıra Marvel's Spider-Man: Miles Morales, hem PlayStation 5 hem de PlayStation 4 konsollarında oynanabilir. Marvel’s Spider-Man Remastered'ın PC sürümü için teknik detaylar, ilerleyen tarihlerde açıklanacak.
Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC sürümü tam ana hikayeyi ve Peter Parker'ın yolculuğunu devam ettirecek üç hikaye bölümünü, ek görevleri ve zorlukları içeren Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps ek paketini içerecek.
 
34- Super Bullet Break (12 Ağustos)
 
 
 
BeXide tarafından geliştirilen ve PQube tarafından 12 Ağustos'ta yayınlanacak olan anime temalı sıra tabanlı taktik oyunu Super Bullet Break, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC'ye geliyor. Şu anda Steam üzerinden PC için bir demosu mevcut.
 
Super Bullet Break, en sevdiğiniz gacha oyunlarından ilham alan strateji kart oyunu. Her kartın kendi tarzı ve benzersiz özellikleri bulunuyor. Sevimli ve renkli karakterlerle dolu bir macera sizleri bekliyor.
 
Çevrimiçi çok oyunculu oyunların sahtekar bir yapay zeka tarafından ele geçirildiği Super Bullet Break'te çevrimiçi oyun dünyasını yıkımdan kurtarın. Bu oyunda Dünyayı kurtarıp, stratejik sıra tabanlı savaşlarda düşmanları alt edebilir misin?
 
Hiçbir kız birbirine benzemez! Yol boyunca topladığınız Bullets'leri tanıyın, hepsi orijinal sanat eserleri ve karakter tasarımları içeriyor. Böylece mükemmel takımı kurun. Avantajınız için birlikte çalışmalarını sağlayın.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 8.1/10 (64 bit)
- İşlemci: Çekirdek i3-3225/AMD A8-7650K
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GT 640 veya Radeon HD 5770
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 8.5 GB kullanılabilir alan
 
35- BLOCK WARRIORS: Definitive Edition (15 Ağustos)
 
 
 
Cyber Gaming tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan açık dünya aksiyon macera oyunu BLOCK WARRIORS: Definitive Edition, 15 Ağustos'ta geliyor. Block Warriors: Definitive Edition, bir suç bölgesindeki konu alan bir yapım. Büyük hırsları olan ve daha fazlası için çabalayan sıradan bir dövüşçü olarak oynayacaksınız. Suç dünyasının zirvesine çıkın, kendi emirlerinizi verin, kendi çetenizi yaratın ve daha fazlasını yapın.
 
Garlands şehri suçla çevrili. Şehrin gerçek sahipleri kuralları olan şiddet yanlısı çeteler. Şehir, her biri kendi bölgesini kontrol eden çetelerden oluşuyor. Bu bölgelere adım atmak ve içlerine karışmak bir hayli tehlikeli. Hayatınıza değer veriyorsanız hiç bulaşmayın.
 
Oyunun konusu, bölgelerdeki düşman gruplarıyla çatışmalardan çok daha fazlasını içeriyor. Çünkü ana karakterin yolda birçok farklı testten geçmesi gerekiyor. Block Warriors: Definitive Edition oyunu, akrabalara karşı sorumluluk, sokak kardeşliğine bağlılık ve sevdiklerinize ihanet hakkındaki konuları gündeme getiriyor.
 
Dinamik bir ortamda acımasız çetelerin yer aldığı aksiyon macera dolu bir yapım olarak karşımıza çıkmayı hedefliyor. Oyunda çeşitli yarışlar, çeşitli spor arabaları, motosikletler ve sürat tekneleri bulunuyor. Bu araçlarla şehrin sokaklarını fethedebilir ve deniz dalgalarına karşı gelebilirsin.
 
Özellikleri
 
- Gerçek çete hayatını gösteren bir atmosfer. Her zaman tetikte olun çünkü ölüm sizi anında yakalayabilir. Düşman bölgesine girmeden önce iki kez düşünün.
- Block Warriors: Definitive Edition, milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanan ve olumlu eleştiriler alan geliştirilmiş ve genişletilmiş bir sürümü.
- Gerçek çete savaşı. Hiçbir oyun, bölge ve nüfuz için çete savaşlarının sert gerçeklerini bu kadar gerçekçi bir şekilde göstermedi.
- Müzik. Sokak suçlarının tarzını ve atmosferini yansıtan RAP, Hip Hop, Phonk türlerinin en iyi besteleri sizleri bekliyor.
- Zengin oyun dünyası. Keşfedin, yeni bir şeyler bulun veya sadece düşünün. Garlands kendi yasalarına göre yaşıyor. Sokak savaşları asla bitmeyecek.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: 64 bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
- İşlemci: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX 10
 
36- DeepStorm Online (15 Ağustos)
 
 
 
Lanthern Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon macera oyunu DeepStorm Online, su altında geçen bir MMO oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda uzaylı flora ve fauna dünyasına dalın, mağaraları keşfedin, patronları (boss) alt edin  ve kendi sınıfınızı oluşturun. Oyunda bir de yetenek ağacı bulunuyor.
 
Deep Storm Online, yabancı bir gezegende geçiyor ve bir buz tabakasının altında bulunuyor. Renkli, mistik ve korkutucu devasa bir Açık Dünyaya sahip olan bu okyanus sizi derinliklere kadar götürüyor. Tam Gamepad deneyimine sahip bu yapımda devasa bir teknoloji ağacı yer alıyor. Oyun, her biri kendi faunası, florası, zorlukları ve görünümü olan devasa bir haritaya sahip.
 
Üs binası: İdeal bir yerde kendi üssünüzü kurun ve toplamayı otomatikleştirin, güneş panelleri veya dalga türbinleri aracılığıyla güç elde edin, savunma ve kalkanlar oluşturun. Tam bir MMO deneyimi. Arkadaşlarınızla oynayın veya tek başınıza maceraya atılın.
Çok çeşitli bir teknoloji ağacına sahip bu yapımda kendi geminizi ve sınıfınızı tasarlayabilirsiniz. Buna geminizin şekli, renkleri, istatistikleri ve görselleri de dahil. Tercihlerinize uygun yetenekler ve oyun stilinin yanı sıra, farklı gemi yapıları arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.
 
Özellikleri
 
- Npc Savaşları
- PvP
- Madencilik
- Ticaret
- Toplama
- Boss Savaşları
- Hazineleri keşifleri
- Üretim
- Balıkçılık: İnteraktif ve güzel hazırlanmış bir ortam.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha yenisi
- İşlemci: i5-6. nesil veya daha yenisi (veya benzeri)
- Bellek: 4096 MB RAM
- Ekran Kartı: gtx970
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2048 MB kullanılabilir alan
 
37- Blossom Tales II: The Minotaur Prince (15 Ağustos)
 
 
 
Castle Pixel tarafından geliştirilen ve Playtonic Friends tarafından yayınlanacak olan macera keşif oyunu Blossom Tales II: The Minotaur Prince, 15 Ağustos'ta geliyor. Minotor Kralı uyandı... ve hepsi senin suçun! Lily, Uyuyan Kral'dan yüzlerce yıl sonra geçen yeni bir "klasik" aksiyon ve macera için geri döndü! Büyükbaba, Lily'nin inanılmaz macerası boyunca heyecan verici anları anlatırken "hikaye içinde hikaye"nin tadını çıkarın.
 
Büyükbabanın son hikayesi sizi perili ormanlara, korsan kıyılarına ve diğer gizemli topraklara götürecek. Uçsuz bucaksız bir açık dünyayı keşfdebileceğiniz bir yolculuk! Büyüleyici kasabalar, korkunç düşmanlar, zorlu bulmacalar ve güçlü silahlar sizi bekliyor. Lily'nin Minotaur Kralı'nı yenmesine ve kardeşini kurtarmasına yardım edecek misin?
 
Özellikler
 
- Zorlayıcı ana hikaye ve ilgi çekici yan görevler
- Retro 2 boyutlu bir ortamda klasik yukarıdan aşağıya aksiyon macera
- Keşfedilecek düzinelerce mini zindan, mağara ve konum
- Hikayeyi ve olayları etkileyen seçimler
- Çok çeşitli silahlar ve yetenekler
- 15+ saat oyun
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşlemci: Intel Pentium E2200 (2 * 2200) / AMD Athlon 64 X2 4200+ (2 * 2200)
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce 9600 GS / Radeon HD 4670
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
 
38- Gloomwood (16 Ağustos)
 
 
 
Dillon Rogers ve David Szymanski tarafından geliştirilen, New Blood Interactive tarafından yayınlanacak olan birinci şahıs gizlilik keşif oyunu Gloomwood, 16 Ağustos'ta oyuncuların karşısına çıkacak.
 
90'ların sonu ve 2000'lerin başı. Antik bir lanet tarafından tüketilen karanlık, Viktorya dönemine ait bir şehirde kapana kısıldı. Hayatta kalmak ve kaçmak için gizlenmeli, bulacağınız silahları ve zekanızı kullanmanız gerekir.
 
Gloomwood, korkunç bir dönüşümün ortasında unutulmuş Viktorya metropolüne gizemli bir şekilde gitmenizi konu alan birinci şahıs gizlilik oyunu. Sis içinde gizlenmiş lanetli gizemi ortaya çıkarırken kılıcınızı ve gölgeleri kullanın.
 
- Serbest şekilde keşif yapabileceğiniz bir şehir - yükselen çatılardan gizli geçitlere kadar her şey var.
- Işık ve gürültüden uzak dur. Bu sizi açığa çıkarabilir. Yavaşça yürü. Ya da yüksek ses ile koşmaya başla.
- Her duruma uygun benzersiz bir cephanelik - gizli bir baston, altı atışlık tabanca, katlanır pompalı tüfek, elle yerleştirilmiş tuzaklar, zıpkın tüfeği ve daha fazlası.
- Eğilmekten kulak misafiri olmaya, kapı aralıklarından gözetlemeye, ateşli silahlarınızdaki mermileri kontrol etmeye ve çıkıntılara atlamaya kadar derinlemesine oyuncu etkileşimi.
- Keskin pençeli Karga Adamlar ve korkunç bölge sakinleri ve keskin duyuları olan canavarlar. Gloomwood, almak, atmak, tırmanmak, parçalamak ve lehinize kullanmak için nesnelerle dolu. Bu şehirde hayal edebileceğinizden çok daha fazlası var ...
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya Sonrası
- İşlemci: 2.4GHZ Çift Çekirdekli İşlemci veya Üzeri
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce 9800GT Veya Eşdeğeri
- DirectX: Sürüm 9.0
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: En iyisinden
 
39- Rollerdrome (16 Ağustos)
 
 
 
Roll7 tarafından geliştirilen ve Private Division tarafından 16 Ağustos'ta yayınlanacak olan aksiyon macera spor oyunu Rollerdrome, oyunculara heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ödüllü ve eleştirmenlerce beğenilen OlliOlli serisini getiren Roll7 ekibinden sizlere gelecek olan yeni bir yapım.
 
Rollerdrome, benzersiz bir aksiyon deneyimi sunmak için akıcı ve hareketli bir yapı sunuyor. Tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak olan bu yapım, adrenalin pompalayan türden.
 
Yıl 2030. Şirketlerin yönetimde söz geçirdiği ve çizgilerin bulanıklaştığı bir dünya. İnsanlar, dikkati, yeni bir spor türü olan Rollerdrome ile tanışıyor. Şiddet, kan ve aşırılığı bünyesinde barındıran bu spor türü insanların ilgisini çekiyor. Rollerdrome şampiyonu olmak ve Matterhorn şirketinin gerçek niyetini açığa çıkarmak için bu mücadeleye atılacaksın.
 
Özellikler
 
- Eşi benzeri olmayan bir üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu – yüksek tempolu, akıcı hareketleri yapabileceğiniz ortam ve çeşitli oyun içi mekanikler ile hızlı bir deneyim.
- Bir beceri testi – Rollerdrome turnuvası boyunca benzersiz bir mücadeleye katılın. Çevrimiçi skor tablolarıyla sahada hakimiyetinizi kurun. En zorlu beceri testi için açılabilir "Out For Blood" moduyla kendinizi sınırları zorlayın.
- Orijinal bir yapım – İkonik sesleri ve tonlarıyla ön plana çıkan, son teknoloji prodüksiyonla oyunculara sunulan, çizgi romandan ilham alan benzersiz bir sanat stiliyle karşınıza çıkan bir oyun.
- Karanlık bir komplo – Bu gizemli evrende merak edilen bir komployu keşfedin.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows10 64 bit
- İşlemci: Intel Core i5-2125 veya AMD A12-9800
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GT 630 (2 GB), Radeon HD 6770 (1 GB) veya Intel Iris Pro 580
 
40- Way of the Hunter (16 Ağustos)
 
 
 
Nine Rocks Games tarafından geliştirilenve THQ Nordic tarafından yayınlanacak avcılık keşif macera oyunu Way of the Hunter, 16 Ağustos'ta geliyor. Şu anda ön siparişleri açık olan oyunun fiyatı ise Steam'de 189,00 TL.
 
Muhteşem ortamlar ve zengin hayvan popülasyonları arasında yer alan bir av köşkünün yeni sahibi olun. ABD ve Avrupa'daki geniş açık dünya ortamlarını keşfedin. Birinci sınıf ateşli silahlar ve ekipman seçenekleriyle avlanın. Kendi başınıza veya çok oyunculu olarak bir arkadaşınızla mükemmel avın tadını çıkarın. Bu otantik avlanma deneyimi, ABD ve Avrupa'daki geniş açık dünya ortamlarını keşfetmenize ve avlanmanıza olanak tanır. Güzel doğal yaşam alanlarındaki gerçek hayvanları keşfedin, ayrıntılı ve son derece gerçekçi silahları kullanın.
Zorlayıcı bir hikayeyle desteklenen bu etik avcılığın zorluklarıyla yüzleşin ya da zengin ortamları özgürce avlamanın tadını çıkarın.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: 64bit OS - Windows 10
- İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 / Intel Core i3-8100
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 960 / Radeon R9 380
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
 
41- Robo Revenge Squad (17 Ağustos) 
 
 
 
Rikodu tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan tek oyunculu aksiyon oyunu Robo Revenge Squad, 17 Ağustos'ta tam sürüm olarak çıkış yapıyor. Şu anda erken erişim sürümünde yer alan oyun, bu tarihten itibaren tam oyun deneyimi sunacak.
 
42- Little League World Series Baseball 2022 (17 Ağustos)
 
 
 
IguanaBee tarafından geliştirilen ve GameMill Entertainment tarafından yayınlanacak olan spor oyunu Little League World Series Baseball 2022, 17 Ağustos'Ta çıkışını yapıyor. Little League World Series Baseball 2022'de şampiyon olmak için mücadeleye atılın. Takımınızı seçin ardından şampiyon olmak için atılacağınız bu mücadelede becerilerinizi sergileyin. Veya Hızlı Oynatma moduyla anında aksiyona dalın.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Arkadaşlarla Oynayın: Dört oyuncuya kadar heyecan verici yerel çok oyunculu turnuva için bir araya gelin. Kuralları siz seçin, stadyumları ve takımları seçin.
- Süper Yeteneklerde Ustalaşın: Oyunun gidişatını lehinize çevirmek için Slow Time ve Bat Tank gibi bonusları kullanın.
- Tarzınızı Seçin: Takımınızın görünümünü, ekipmanını ve vuruş stilini özelleştirin!
 
Oyunda yer alan takımlar:
 
- Awesome Possums
- Broadsides
- Cacklers
- Fire Scales
- Gryphons
- Heavy Lifters
- High Initiative
- Hyperxpress
- Incredibulls
- Jagged Smiles
- Knightly Knights
- Majestics
- Misfits
- Rolling Monsters
- Sly Rogues
- Spicy Chefs
- Striders
- Tricksters
- Wings Of Dusk
- Wonder Kids
 
Takımınızı seçin ve Little League World Series Şampiyonu olmak için gerekenlere sahip olup olmadığınızı görün. Bu maçlarda becerilerinizi sergileyin. Veya Hızlı Oynatma moduyla anında heyecana dalın. Dört oyuncuya kadar heyecan verici yerel çok oyunculu turnuva için arkadaşlarınızla beraber oynayın. Kuralları özelleştirin, stadyumlarınızı ve takımlarınızı seçin ve sonunda kimin kazandığını görün. Little League World Series Baseball 2022 size tarzınızı seçme imkanı da veriyor. Takımınızın görünümünü, ekipmanını ve vuruş stilini özelleştirin!  
 
Oyunun gidişatını lehinize çevirmek için Slow Time ve Bat Tank gibi Süper Yetenekleri kullanın. Ayrıca en güçlü takımı kurmanıza izin veren oyuncu artırıcı öğeler de kazanabilirsiniz. Takımınıza üstünlük sağlamak ve eve galibiyet getirmek için inanılmaz vuruşlar, yakalamalar ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64 bit
- İşlemci: X64 Çift Çekirdekli İşlemci, 2+ GHz
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 470 GTX veya AMD Radeon 6870 HD serisi kart veya üstü
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: DirectX 11 veya DirectX 12 uyumlu grafik kartı
 
42- Cursed to Golf (18 Ağustos)
 
 
 
Chuhai Labs tarafından geliştirilen ve Thunderful Publishing tarafından yayınlanacak olan golf temalı macera oyunu Cursed to Golf, 18 Ağustos'ta geliyor.
 
Uluslararası bir turnuvanın kazananı olmak üzereyken, acayip bir olay yaşandı. Bu olaydan sonra Golf Purgatory'de mahsur kaldınız. Bu oyunda Lanetli Golfçü olarak oynayacak ve efsanevi Golf Purgatory bölgesindeki dolambaçlı parkurlarda maceraya atılacaksınız. Bu yol sizi yaşayanlar diyarına ve daha da önemlisi kazanmak üzere olduğunuz kupaya geri götürecek.
Cursed to Golf, her atışın önemli olduğu golf-macera oyunu. Oyuncular bir Golf Efsanesi olmak için mücadele edecek. Çılgın tehlikeler ve dünya dışı güçler ile uğraşacaksınız.
 
- Golf temalı dünyayı ve Golf Purgatory karakterlerini keşfedin.
- Tuhaf tehlikelerle dolu zorlu zindan benzeri yerlerde gezinin.
- Çevrimiçi olarak dünyaya meydan okuyun.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7, 8
- İşlemci: 2.4 GHz Dual Core
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 960 / Radeon R9 380 veya daha iyisi
- Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
 
43- My Divorce Story (18 Ağustos)
 
 
 
NONIL STUDIO tarafından geliştirilen ve CFK Co tarafından yayınlanacak olan 2D macera hikaye oyunu My Divorce Story, 18 Ağustos'ta geliyor. Boşanma konusu temel alan bu yapımda başarılı bir boşanma için kanıt toplamanız gerekiyor. Deneyimli bir boşanma avukatı tarafından hazırlanan ve gerçek yaşam danışmanlığına dayanan My Divorce Story, Steam'de kullanıcılarıyla buluşacak.
 
- Giriş: Sıradan bir hayat yaşayan sıradan kahramanımız bir anda karşısına çıkan bir mesajla şaşırır. Bu mesaj ne böyle?
- Mesajda şu ifadeler yer alır: "Şu anda oyun oynamamalısın." "Eşiniz sizi aldatıyor."
- Bunu kim gönderdi? Bu doğru olamaz...
- Eşinizin sizi aldattığına dair kanıt toplayın ve bu eşsiz macera oyununda başarılı bir boşanma davası açın.
- İlişkinin gidişatı için altı ay içinde yeterli kanıt toplamalı ve mahkemeye sunmalısınız.
- Hayatının bu kabus dolu evresinde, eşinizle sağlıklı bir ilişki sürdürmelisiniz.
- Ama eşinizin arkasından, başarılı bir boşanma için kanıt da toplamalısınız.
- Yakalanmadan önce eşinizin bilgisayarının şifresini bulmalısınız.
- Telefonundan bilgi toplarken eşinizi uyandırmamak için nefesinizi tutmalısınız!
- Çeşitli mini oyunlarda kanıtlar toplamalısınız.
- İkiniz için de özel anılar barındıran nesneleri bulmalısınız!
- Geçmişten gelen güzel anılar...
- Bu anılar, evliliğin sona ermesine tanıklık edecek öfke kırıntıları haline gelecek.
- Evliliğin sona ereceği tüm yolların kilidini açın.
- Her şey bulduğunuz kanıtlara, eşinizin sevgisine ve kendi paranıza bağlı.
- Mutlu sonlar, mutsuz sonlar ve bazı şaşırtıcı sonlar - hepsi sizi bekliyor.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows® 7 (SP1) / Windows® 8 / Windows® 8.1
- İşlemci: 2,6 GHz Intel® Core™ i5-750 veya 3,2 GHz AMD Phenom™ II X4 955
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 veya AMD Radeon HD5850 (1 GB VRAM)
- Depolama: 500 MB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX 11 uyumlu ses
 
44- Self-Delusion (18 Ağustos)
 
 
 
Rolling Bread tarafından geliştirilen ve Rolling Bread Games tarafından yayınlanacak olan 3D hayatta kalma korku oyunu Self-Delusion, 18 Ağustos'ta oyuncularla buluşuyor. Self-Delusion, birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, Slav mitlerinin orijinal bir ortamına dayanıyor. Oyuncu, Kolobok, Leshy, Boggart, Lapot ve diğer korkunç hikaye karakterleri gibi benzersiz düşmanlarla karşı karşıya kalıyor. Tehlike sizi her yerde bekliyor olacak: Kötü yaratıklarla dolu gizemli bir evde, eski bir okulda veya terk edilmiş bir köyde.
 
Öne çıkan özellikleri
 
- Slav masalları ve mitlerinde yer alan orijinal yaratıklar: "Kolobok", "Leshy", "Boggart" ve diğerleri sizi avlayacak.
- Eşsiz yeteneklere ve davranış modeline sahip düşmanlar
- Canavarların ve çevrenin davranışlarına göre hayatta kalma stratejinizi bulun.
- Her yeni aşamada tehlike hissi artıyor ve öngörülemeyen düşmanlar sizi sürekli gergin tutuyor.
- Garip bir köy evini ve diğer yerleri keşfedin. Bu yerlerin sırlarını ortaya çıkarın.
- Becerilerinize bağlı olarak size en uygun oyun zorluğunu seçin.
- Bu hikayenin nasıl biteceğini yalnızca eylemleriniz belirleyecek. Oyunda birçok farklı son yer alıyor.
 
Tahmin edebileceğiniz gibi bu oyunda asıl amaç hayatta kalmak. Kulağa oldukça kolay geliyor ama olay hiç de öyle değil. Durumlar her saniye değişecek. Unutma: Canavarların sana karşı hiç merhameti yok.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7, 10
- İşlemci: Intel Core i5-2300 | AMD FX-4350
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: nVidia GeForce GT 730 DDR3 2GB | AMD Radeon HD 7850, 2 GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
 
45- Madden NFL 23 (20 Ağustos)
 
 
 
Tiburon tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan spor oyunu Madden NFL 23, 20 Ağustos'ta geliyor. Verdiğiniz her bir karar sonuçları doğrudan etkileyecek. Yeni güncellemelerle kulübünüzü yönetin. Face of the Franchise modu ile Lig'de en yukarılara doğru çıkın ve Madden Ultimate Team'deki en güçlü kadroyu siz kurun.
 
Beşinci NFL sezonunuzda, seçtiğiniz bir pozisyonda (QB, WR, RB, CB, MLB) yeni bir takımla yeni bir başlangıç ??yapacaksınız. Bir yıllık sözleşme yapın ve seviye atlamak için iyi bir sezon geçirin. Yeni dinamik animasyonlar sayesinde oyun deneyimi üst seviyeye çıkacak ve performansınıza dayalı ödüller verilecek. Haftalık etkinliklerde üstün performans gösterin ve en yüksek prestij düzeyi için çabalayın.
 
Takımınızı zirveye taşımak için personel yönetimi ve haftalık strateji tablolarıyla baş antrenör gibi planlamalar yapın ve yeni stratejiler oluşturun. Takım içi pozisyon ve maaş talebi gibi unsurlar sözleşme görüşmelerini etkiler. Güncellenmiş Ticaret Sistemi ile adil ve daha gerçekçi teklifler yapabilir böylece yıldız oyuncuların değerini daha doğru bir şekilde gösterilir.
Madden NFL 23 ile hayalinizdeki kadroyu oluşturun.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Athlon X4 880K @4GHz veya daha iyisi, Core i3-6100 @3.7GHz veya daha iyisi
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Radeon RX 460 veya Eşdeğeri, GeForce GTX 660 Eşdeğeri
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: 512 KBPS veya Daha Hızlı İnternet Bağlantısı
 
46- A Walk With Yiayia (20 Ağustos)
 
 
 
Trent Garlipp tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan macera oyunu A Walk With Yiayia, 20 Ağustos'ta oyuncularla buluşuyor. Görsel roman niteliğine sahip bu yapım oyunculara yürüme similasyonu deneyimi sunuyor. Bu küçük boyutlu macerada ilgi çekici sohbetler aracılığıyla yiayia ile bağlantı kurun. Güzel, rahatlatıcı bir ortamı keşfedin ve mahalledeki görevleri tamamlayın.
 
Oyunda başarısızlık durumuyok. Aile üyelerini birbirine bağlayan ve birbirlerinden neler öğrendiklerini yansıtan duygusal bir hikaye.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1+) ve Windows 10
- İşlemci: x86, x64 mimarisi
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: Min. ekran kartı DX10 (shader model 4.0), 1GB RAM
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Stereo Ses
- İlave Notlar: Düşük sistemlerde test edilmedi
 
46- Ultimate Fishing Simulator 2 (22 Ağustos)
 
 
 
MasterCode tarafından geliştirilen ve Ultimate Games tarafından yayınlanacak olan balıkçılık simülasyonu Ultimate Fishing Simulator 2, 22 Ağustos'ta oyuncularla buluşuyor. Tüm zamanların en kapsamlı balık tutma oyunu olarak nitelendirilen bu yapımda, kendinizi sanal bir dünyaya bırakın ve seçtiğiniz balık avlama tekniğinde ustalaşın! Birçok balık tutma tekniği bulunan bu yapımda hangi tekniği uygulayacağınız size kalmış.
 
Ultimate Fishing Simulator 2, 2017'de piyasaya sürülen popüler oyunun devamı niteliğinde. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde çok sayıda geri bildirim alındı ve bu geri bildirimler sayesinde ikinci bir oyun geliştirildi. Yeni ortamlar, yeni fizik sistemleri, yeni yerler, yeni işlevler - tüm bunlar ve daha fazlası size büyük rahatlama ve eğlence sağlayacak.
 
Ultimate Fishing Simulator 2'de her harita farklı olacak. Yaz ve kış haritalarında balık tutma imkanına sahip olacak ve buzla kaplı göller, sığ alabalık nehirleri ve daha fazlasıyla oyun sizlere birçok fırsat sunacak.
 
Tüm balık modelleri üzerinde büyük bir özenle uğraştığını belirten ekip, en iyi görünüme sahip olunması için her ayrıntıyı atlamamaya özen gösteriyor. Oyundaki her haritada, biyolojik çeşitlilik sayesinde farklı balık türleri bulacaksınız.
 
Buzlar üzerinde balık tutmak veya sıcak olan bir ülkeye doğru seyahat etmek mi istiyorsunuz? Endişe etmeyin. Ultimate Fishing Simulator 2'de dilediğiniz şekilde balık tutma imkanına sahip olacak. Oyunda deniz balıkçılığı, buz balıkçılığı, sahil balıkçılığı ve daha fazlası yer alıyor. Her suyun olduğu yerde balık bulunuyor. Oltayı attığınız yerde balıklar doğmuyor, bunun yerine gerçekçi olarak suda geziniyorlar ve her zaman orada yer alıyorlar.
 
Her balık türü farklı davranabiliyor. Bazıları sazlıkların veya düşmüş dalların yakınında yüzmeyi tercih ediyor, bazıları ise dipteki taşlar arasına saklanabiliyor. Bunun dışında Sualtı kamerası daha yeni ve daha iyi bir sürümle geri dönüyor. Çekim esnasında kamerayı döndürme, kamerayı yemden uzaklaştırma veya yemi takip etme özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Oyunu indirdikten sonra internet erişimi konusunda da endişelenmeyin! Ultimate Fishing Simulator 2 çevrimdışı olarak da oynanabiliyor.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows® 7 64bit
- İşlemci: Core i3-6100 veya eş değeri
- Bellek: 6 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 960 veya eş değeri
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX uyumlu
  
47- Are You Smarter Than A 5th Grader (23 Ağustos)
 
 
  
Massive Miniteam tarafından geliştirilen ve HandyGames tarafından yayınlanacak olan bilgi yarışması Are You Smarter Than A 5th Grader, 23 Ağustos'ta çıkışını yapıyor. Popüler TV serisine dayanan Are You Smarter Than A 5th Grader, 1 ila 8 oyuncuya kadar destek sunuyor. Bu bilgi yarışması içerisinde 6800'den fazla tamamen İngilizce sesli soru yer alıyor. Bu oyunda 5. sınıf öğrencisinden daha zeki olduğunu kanıtlayabilirsin.
 
Her oyunda, yarışmacıya, beşinci sınıf öğrencileri için ders kitaplarından alınan on konu (Hayvan Bilimi, Yazım veya Matematik gibi) içerisinden bir 11 soru sorulur. Her soru bir sınıf düzeyi ile ilişkilidir. Oyuncu, soruları (doğru/yanlış, üç yanıtlı çoktan seçmeli veya kısa yanıtlı soru) istediği sırayla yanıtlayabilir, yarışmacılar masalarındaki düğmeye basarak cevaplarını kilitler ve her doğru cevap, toplam kazanç miktarını yükseltir. Beşinci soruyu doğru cevapladıktan sonra, en az 25.000 dolar ile ayrılabilirsiniz. Oyuncu ilk 10 soruyu doğru cevaplarsa, onlara 1 milyon dolar değerinde bonus soru sorulur.
 
Yarışmacıların, her birini bir kez kullanabildiği (bonus sorusuna kadar) üç yardım seçeneği bulunur.
 
Özellikler
 
- 1–8 oyunculu ortak çalışma testi oyunu
- 24 farklı konuda 6800'den fazla benzersiz soru
- Gösteri benzeri bir deneyim
- Tamamen İngilizce seslendirilmiş moderatörler ve sınıf arkadaşları
- Güzel bir şekilde oluşturulmuş 3D Stüdyo
- Uzun süreli katılım
- Açılabilir kozmetikler
- Özelleştirilebilir oyuncu masaları ve bobbleheads
  
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
- İşlemci: Intel Core i5 / AMD FX-6300
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: GTX 760 2GB/ Radeon R9 270X 2GB or better
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
  
48- Fallen Legion Revenants (23 Ağustos)
 
 
  
Yummy Yummy Tummy tarafından geliştirilen ve NIS America tarafından yayınlanacak olan aksiyon rol yapma oyunu Fallen Legion Revenants, 23 Ağustos'ta geliyor. Bu oyunda seçimleriniz birçok kişinin kaderini belirleyecek. Bu gerçek zamanlı aksiyon rol yapma oyununda tepedeki kaleyi düşürmeye çalışın ve kahramanları aşağıdaki dünyaya yönlendirin. Gerçek zamanlı savaş ve strateji unsurlarını daha genişleten bu yapım yepyeni bir deneyimi sunmayı hedefliyor.
 
Kötülükle kaplı bir dünyada tepedeki bu kale, insanlığın son umudu. Welkin Kalesi aşağıdaki dehşetlerden uzakta. Dünya veba tarafından mutasyona uğramış hayvanlarla dolu. Kale duvarları içerisinde yer alan politikacı Lucien, eski bir kitap keşfeder. Bu kitapta silahların bilinçli birer askere dönüşebileceği yer alıyor. Yaşayan oğlunu büyütmek ve yanında olmak için hayata tekrardan dönmenin bir yolunu bulmaya kararlı olan hortlak Rowena ile güçlerini birleştirir. İkisi de isteksizce Welkin'i kontrol eden çılgın tiranı devirmek için bir anlaşma yapar.
Weaver of Fate: Diyalog seçimlerinizle kaledeki olayları etkileyin ve verdiğiniz her kararla kimin yaşayıp kimin öleceğini belirleyin.
 
Unearthly Warriors: Rowena olarak, düşmanlarınızı yok etmek için efsanevi Deneklerden oluşan bir ekibi komuta edin. Komuta ederken gerçek zamanlı savaşlarla reflekslerinizi ve taktiksel becerilerinizi test edin.
  
Lucien olarak, Simya Tarifleri ile iksirler ve diğer faydalı eşyalar üretin. Kalede gezinmek ve sırları keşfetmek için gizli taktikler kullanın.
  
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 64bit veya üstü
- İşlemci: Intel Core i3-4170
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  
49- Midnight Fight Express (23 Ağustos)
 
 
  
Jacob Dzwinel tarafından geliştirilen ve Humble Games tarafından yayınlanacak olan izometrik aksiyon oyunu Midnight Fight Express, 23 Ağustos'ta çıkışını yapıyor.
  
Şehrin en karanlık gecesinde beklenmedik bir kahraman ortaya çıkar. Sen, gizemli bir suç dünyasının eski bir üyesi olarak buralarda takılırsın. Güneş doğmadan önce şehirde mücadeleye girişecek ve suç dalgasını sonlandırmanız gerekecek.
 
Emrinizde olan her aracı kullanarak kendinize takviye sağlayabilir, sokak dövüşü tekniğiniz ile rakipleri alt edebilirsiniz. Artan şiddeti alt etmek için yeteneklerinizi yükseltin.
 
Aksiyon filmini andıran sahneler ile düşman dalgalarıyla mücadele edin. Sanatçı ve dublör Eric Jacobus'un hareketlerini içeren akıcı dövüş deneyimi yaşayın. Düşmanları yumruklayın, atlatın, karşı koyun ve bitirin. Özel zorluk modları, herhangi bir oyuncunun tercihlerine göre çeşitli üst düzey bir deneyim sunar.
 
Seviye atlayın, gücünüzü arttırın ve bir dizi yıkıcı dövüş hareketlerini açın. Bir beceri ağacı sayesinde yeni hareketlere kavuşun. Kendi dövüş stilinizi geliştirin ve üst düzey kombinasyonlarda ustalaşın.
 
Yakın dövüş hareketlerinizi bıçaklar, baltalar ve balyozlarla çeşitlendirin. Bunun dışında tabanca, pompalı tüfek ve patlayıcılar kullanın. Mobilyadan tuvalet pompalarına kadar her şeyi silahlanın. Giderek daha da artan yıkımlar yapın ve sokakları temizlemek için çevrenizdeki dünyadan yararlanın.
  
Karakterinizin görünümünü özelleştirin ve çeşitli kozmetiklerin kilidini açın. 150'den fazla giysinin kilidini açın, sizin ve yapay zeka arkadaşınız için yeni görünümler donanın. Sokakları kurtarmak için savaşırken kalıcı izler bırakın.
  
Sanatçı Noisecream'in imzası bulunan film müziğinin eşliğinde 41 el yapımı bölümde savaşın ve kesintisiz bir aksiyona giriş yapın. Ödüllerin kilidini açmak ve sokakların sahibinin kim olduğunu herkese liderlik tablosunda göstermek için görevlere atılın. Düşman türlerini, silahları ve daha fazlasını özelleştirmenize izin veren ayarlarla kendi yönetmeninizin aksiyon sahnesini yaratın.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: Intel Core i7-7500U (2 * 2700) veya eş değeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Intel HD Graphics 620 veya eş değeri
- Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
  
50- Saints Row (23 Ağustos)
 
 
  
Deep Silver Volition tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanacak olan yeni Saints Row, 23 Ağustos'ta çıkışını yapıyor. Güneybatı Amerika'nın kalbindeki canlı bir kurgusal şehir olan Santo Ileso'ya hoş geldiniz. Suçla dolu bir dünyada ve kanunsuz grupların güç için savaştığı bir yerde, bir grup genç arkadaş, hedefinde zirveye yükselirken kendi suç girişimlerine başlar.
 
Oyun hakkında geliştiriciden not:
Hedeflerimizi yepyeni bir şehirde birleştirdik: Santo Ileso. Bu büyük şehir, içerisinde karanlık sokakları ve yeni bir suç imparatorluğunu barındırıyor. Burası şimdiye kadar yaptığımız en büyük ve en geniş alan.
 
Acemi olarak başlayıp İmparatorluğa kadar yükselebileceğiniz bu yolculukta istediğiniz kişi olarak oynayabileceksiniz. Sizler için şimdiye kadarki en kapsamlı karakter yaratma ekranını getiriyoruz. Binlerce seçenek arasından sıfırdan başlayın ve en iyi karakter tasarımını hedefleyin. Dişlerden dövmelerden, ağızdan makyaja, tüm cilt ve saç renklerinden, damarlara, seslere ve çeşitli ifadelere kadar her şeyi yeniden tasarlayın
.
Saints Row'daki (2022) karakter özelleştirmesi, yüz özelleştirmesinden uzuvlara kadar her seçeneği oyunculara sunuyor. Bunun yanı sıra cinsiyete dayalı hiçbir kısıtlama yer almıyor. Ek olarak silah ve araç özelleştirmesi de bu oyunda genişliyor.
  
Yeni Saints Row oyununda, yanında dostların Neeah, Kevin ve Eli ile geleceğin Mafya Babası olarak Saints çetesini kuracak, Santo Ileso'nun sokaklarında kurduğun imparatorluğu büyütüp şehrin kontrolü için savaşırken Los Panteros, Idols ve Marshall çeteleriyle mücadele edeceksin. Aslında Saints Row bir tür yeni şirket kurma hikâyesi. Tek farkı, Saints çetesinin işi suç işlemek.
  
Saints Row (2022), 23 Ağustos 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve  Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.  
 
51- Yars: Recharged (23 Ağustos)
 
 
  
Adamvision Studios ile SneakyBox tarafından geliştirilen ve Atari tarafından yayınlanacak olan shoot'em up nişancı oyunu Yars: Recharged, 23 Ağustos'ta geliyor. 1982'deki Atari klasiği Yars' Revenge'in yeniden düzenlenen bu sürümünde uzaktan ateş edin veya yakın saldırıya geçin. Yerel co-op modunda tek başınıza veya bir arkadaşınızla beraber 60 benzersiz düşmana karşı mücadele edin.
 
Ölümcül toplar ve hareketli füzeler atan düşmanlara karşı kendinizi koruyun ve saldırıya geçin. Üzerinize gelen ateş yağmuru arasından sıyrılın ve ardından düşman savunmasını yok etmek için yakın saldırıya geçin. Düşmanın kalkanlarını yok ederek yeterli enerjiyi toplayın.
Arcade modu: 30 düşmandan oluşan boss savaşı. Sonsuza kadar sürmez ancak bu modun sonuna gelmek çok zor. Üç vuruştan sonra ölürsünüz ama endişelenmeyin bir sonraki dövüşe geçerken bu vuruş sayısı sıfırlanır.
  
Görevler: 30 benzersiz, zorlu patron ve her birini yenmek için sadece bir can.
Güçlendirmeler: Güçlendirmeler sayesinde aynı anda her yöne ateş edin, hızlı ateş edin, patlayıcı atışlar ve daha fazlasını yapın.
  
Co-op: Yars: Recharged, hem arcade hem de görev modunda yerel bir co-op modu sunar. Orijinalinden daha da iyi bir deneyim sunan bu sürümde siz ve bir arkadaşınız için bir ton eğlence yer alıyor.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: Çift Çekirdekli +
- Bellek: 4 GB RAM
- Depolama: 500 MB kullanılabilir alan
  
52- I Was a Teenage Exocolonist (25 Ağustos)
 
 
  
Northway Games tarafından geliştirilen ve Finji tarafından yayınlanacak olan yaşam simülasyon oyunu I Was a Teenage Exocolonist, 25 Ağustos'ta çıkışını yapıyor. Kart tabanlı savaşlar içeren bu hikaye odaklı yaşam simülasyonu oyununda gençlik yıllarınızı yabancı bir gezegende geçireksin. Keşfedin, büyüyün ve aşık olun. Yıllar boyunca yaptığınız seçimler ve ustalaştığınız beceriler, hayatınızın gidişatını ve koloninizin geleceğini belirleyecek.
 
İnsanlığın ilk güneş dışı kolonisinde büyüyen siz ve aileniz, tehlike dünyasına atılan mültecilersiniz. Önünüzde yeni bir hayat var: Bir mühendis olup bu gezegene modern teknolojiyi getirebilir ya da yabancı bitkileri yetiştirerek bu egzotik doğa ile uyum içinde yaşayabilirsin. Vertumna'yı yöneten devasa canavarlarla savaşmak mı yoksa gelecek nesilleri beslemek mi? Seçim sizin.
 
Kararlarınız bu oyunda önem arz ediyor; İster ders çalış, ister bir enstrüman çalmayı öğren, anne ve babanın sözünü dinle ya da tehlikeli ormanı keşfetmek için gizlice dışarı çık. Ergenlik, beceriksizlik ve hatalarla doludur, ancak öğrendiğiniz her şey sizi ve koloninizi daha güçlü hale getirecek. Anılarınız, kararlarınız ve dostluklarınız, her zaman bir etken olacak ve matematik sınavına girmekten vahşi bir balkabağından kaçmaya kadar her şey burada yer alacak.
Yörüngedeki bir solucan deliğine olan garip bir bağlantı, geçmiş yaşamlarınızdaki olayları hatırlamanıza neden olur. Her bir olay nihayetinde hem koloninizi hem de gezegeni kurtarmanın bir yolunu bulmak yol sağlayacak.
 
Öne çıkan özellikler
 
- 800 hikaye olayı: Bir yaşamınızda bu kadar çok olayı deneyimleyecek süreye sahip misiniz?
- 250 savaş kartı yer alacakç
- 30 farklı son: Ölmek için her yolu bulun, bir gün Vali olma yolunda adım atın, diğer gün bir botanikçi olarak basit bir hayat yaşayın ve diğerlerinin pis işlerle uğraşmasına izin verin.
- 25 farklı iş: Bir depo memuru olarak tezgahın arkasına geçin veya bir anket ekibine katılın ve Vertigo Vadisi'nin haritasını çıkarın.
- 15 farklı beceri: Empati ve duygularınıza mı odaklanacaksınız yoksa dayanıklılığınızı ve cesaretinizi mi geliştireceksiniz?
  
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1+), Windows 10 ve Windows 11
- İşlemci: SSE2 komut seti desteği ile x86, x64 mimarisi.
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: DX10, DX11, DX12
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  
53- SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE (25 Ağustos)
 
 
  
ARTDINK tarafından geliştirilen ve Bandai Namco Entertainment tarafından yayınlanacak olan aksiyon japon rol yapma oyunu SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE, 25 Ağustos'ta geliyor. SD Gundam Battle Alliance'da Mobile Suitler alın ve Mobile Suit Gundam tarihinin dört bir yanındaki karakterler ile yepyeni aksiyon rol yapma deneyimi yaşayın.
 
- Çarpıcı görseller ve dinamik animasyon ile kesintisiz aksiyon
- Birçok düşmanı ezmek için çok çeşitli Mobile Suit silahları kullanın
- Gerçekçi hava koşulları
- Breaks olarak bilinen garip olaylar, Gundam tarihinin efsanevi anlarını çarpıtıyor ve bunları düzeltmekten siz sorumlusunuz
- Cephaneliğinize eklemek için yeni Mobil Suit'ler geliştirirken Gundam tarihinin en kapsamlı sahnelerini deneyimleyin
- Çok oyunculu modda arkadaşlarınızla görevlerin üstesinden gelin. Çok oyunculu modda, 3 kişilik bir takımda en fazla 2 gerçek oyuncuyla oynayabilirsiniz. Tek başına veya arkadaşlarınla oyunun keyfini çıkar
  
Deluxe Edition içeriği:
 
• SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE (tam oyun)
• Season Pass
- Birim ve Senaryo Paketi 1: 2 ek senaryo görevi, 2 ek oynanabilir birim
- Birim ve Senaryo Paketi 2: 2 ek senaryo görevi, 2 ek oynanabilir birim
- Birim ve Senaryo Paketi 3: 2 ek senaryo görevi, 3 ek oynanabilir birim
- Birim Limit Break Malzemesi Kombo Paketi 1 Season Pass bonusu
• Premium Edition bonusu Command Gundam birimi için erken açılış
Minimum sistem gereksinimleri
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 x64
- İşlemci: Intel Core i3-6300 veya AMD Ryzen 3 1200
- Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 veya Radeon RX 480
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
  
54- NHRA: Speed For All (26 Ağustos)
 
 
  
Speed ??For All şimdiye kadarki en özgün NHRA oyunu olarak karşımıza çıkmayı hedefliyor ve oyuncuları bu son derece rekabetçi yarış teşvik ediyor. Gerçek takımlara, pistlere, araçlara, ayarlara ve stratejilere sahip olan bu yapımda şampiyon olmak sizin ilk hedefiniz olacak. Bu yolda çeşitli heyecan verici modlarda sürücü koltuğuna oturacaksınız.
  
Öne çıkan özellikleri
 
- 5 NHRA Sınıfı: Top Fuel, Funny Car, Pro Stock, Pro Mod ve Super Modified'de becerilerinizi geliştirin, yarışın ve kendinizi kanıtlayın.
- 38 NHRA Sürücüsü: Brittany Force, Antron Brown, John Force, Steve Torrence, Erica Enders, Greg Anderson, Ron Capps ve daha fazlası dahil olmak üzere en iyiler arasından seçim yapın.
- Gerçek dünya NHRA parkurları: Bristol Dragway, The Strip at Las Vegas Motor Speedway, zMax Dragway, Lucas Oil Indianapolis Raceway Park, Auto Club Raceway at Pomona ve daha fazlası gibi resmi NHRA parkurlarında zafer için yarışın.
- Fizik tabanlı oyun: Gerçek şampiyonluk yarışının özgün hızını, derinliğini ve hissini deneyimleyin.
- Seçkin sponsorluklarla dolu: Bir sonraki zaferinizi körüklemek için Goodyear, Summit Racing Equipment, Lucas Oil ve daha fazlası gibi sponsorlardan destek kazanın.
- Heyecan verici kariyer modu: Tek oyunculu kariyer modunda elinizden geleni yapın. Birden fazla sezon boyunca ekip yönetimine el atabilir, araştırma ve geliştirme yapabilir bunun yanı sıra araç özelleştirmeleri uygulayabilirsiniz.
- Eş zamansız çevrimiçi çok oyunculu skor tabloları: En iyi zamanlamaları yaparak diğerlerine meydan okuyun ve içinizdeki rekabetçi ruhu ortaya çıkarın.
- Arkadaşlarınızla yarışın: Çok oyunculu (Yerel bölünmüş ekran) aksiyonla (yalnızca PlayStation ve Xbox'ta mevcut) tüm rakipleri alt edin.
 
55- Pac-Man World Re-Pac (26 Ağustos)
 
 
  
Sevilen platform oyunu Pac-Man World'ün yeniden yapımı niteliğinde olan Pac-Man World Re-Pac, Nintendo Direct Mini: Partner 2022 canlı yayın etkinliğinde duyurulmuştu. Pac-Man World Re-Pac, PS1 için piyasaya sürülen 1999 Pac-Man World'ün sıfırdan yapılmış bir sürümü olarak karşımıza çıkacak. Oyunun Quest Modunu tamamladıktan sonra oyuncular orijinal Pac-Man oyununun kilidini açabilecek.  
 
Pac-Man World Re-Pac'te Pac-Man doğum gününde eve geldiğinde Hayaletlerin Pac-Man'in ailesini ve arkadaşlarını kaçırdığını ve partisini mahvettiğini görür! Pac-Man, ailesini ve arkadaşlarını kurtarmak için Ghost Island'ın altı bölgesinde maceraya atılmalı ve Ghosts'un patronu Toc-Man ile yüzleşmeli!
 
Öne çıkan özellikler
 
• Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü, ince ayarlı mekanikler ve güncellenmiş görseller ile PAC-MAN WORLD Re-PAC günümüze uyarlanmış bir klasik
• Bu platform macerasında Hayaletlerden Kurtul, bulmacaları çöz, PAC-FAM'i kurtar ve daha fazlasını yap
• TOC-MAN'e karşı son savaşta zıpla, dön, PAC-DOT saldırısı ve dahasını yap
• Ana macerayı QUEST MODE ile bitirin. 3D labirentlerden oluşan bir koleksiyon olan MAZE MODE ile de bu macerayı tamamlayın.
 
56- Soul Hackers 2 (26 Ağustos)
 
 
  
ATLUS tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanacak olan Japon rol yapma aksiyon oyunu  Soul Hackers 2, 26 Ağustos'ta geliyor. 21. yüzyılın ortasında geçen bir hikaye. İblis Çağıranlar karanlık toplumlarda yaşam sürdürür ve şeytanların doğaüstü güçlerinden yararlanır. Dünyayı gözetleyen bir varlık olan Aion ise yaklaşan yıkımdan haberdardır. Yıkımı önlemek sizin elinizde.
 
Soul Hackers 2, İngilizce ve Japonca seslendirme seçenekleri ile İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Japonca, Korece ve Çince (Basitleştirilmiş ve Geleneksel) altyazı desteğine sahip olacak.
  
Oyunda birçok özellik bulunuyor:
  
Safe House and Meals (Güvenli Ev ve yiyecek), Ringo ve ekibinin bulunduğu bir oda. Orijinal olarak Arrow tarafından kullanılan güvenli bir alan olarak da karşımıza çıkıyor. Burada dinlenip iyileşebilir veya yemek yiyip ekibinizle etkileşime geçebilirsiniz. Bazı indirilebilir içerikleri de buradan elde edebilirsiniz.
 
Second Playthrough (İkinci oynanış), oyunu bitirdikten sonra bir sonraki oyuna geçebilir ve burada farklı yönleri seçebilirsiniz. İkinci oyun ve sonrasında farklı olaylarla karşı karşıya kalabilir ve daha güçlü düşmanlarla mücadeleye girebilirsiniz.
 
Shop (mağaza) Karaku kasabasında her gün farklı fiyatlarla ürünler sunan bir mağaza. Buradan çeşitli öğeler alabilirsiniz. Ara sıra burayı ziyaret ederek yeni ürünler elde edebilirsiniz.
 
The Soul Hackers 2 - Digital Deluxe Edition içeriği:
 
- Soul Hackers 2- Bonus Hikâye: The Lost Numbers
- Takviye Eşyası Paketi
- Ön Sipariş Bonusu - Persona 5 Phantom Thieves kıyafetleri
  
The Soul Hackers 2 - Digital Premium Edition içeriği:
 
- Soul Hackers 2- Bonus Hikâye: The Lost Numbers
- Takviye Eşyası Paketi
- Bonus Demon Paketi
- Kostüm ve BGM Paketi
- Ön Sipariş Bonusu - Persona 5 Phantom Thieves kıyafetleri
- Mary's Maid Frock kıyafeti
- Ai-ho Demon
  
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5-3470 veya AMD Ryzen 3 1200
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTS 450, 1 GB veya AMD Radeon HD 5770, 1 GB
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 22 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Düşük1080p @ 30 FPS (80% Render Scale)
  
57- Spy Robot: Gateways To Humanity (26 Ağustos)
 
 
  
Ceospet Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Cyberpunk temalı aksiyon nişancı oyunu Spy Robot: Gateways To Humanity, 26 Ağustos'ta piyasaya sürülüyor. Spy Robot: Gateways To Humanity VR destekli, prosedürel olarak oluşturulmuş bir siberpunk dünyasında geçen korsanlık, gizlilik ve uçuş unsurlarına sahip tek oyunculu aksiyon FPS oyunu. Sen galaksiye dağılmış insan ırkının kalıntılarını kurtarmak ve eski bir gizemi çözmek için göreve çıkan bir Casus Robotsun.
 
Her bölümde yeni odaları bulun ve yüksek teknoloji sayesinde odayı küçülttün ve ele geirin. Tüm odalar yok edilirse veya alınırsa sizin göreviniz de tamamlanır.
  
Oyunda yer alan beceriler:
 
- Küçült - 60 saniye boyunca kriyo odalarını veya düşmanları küçültmek ve onları almak için kullanın
- Uyku - Düşman robotlarını 60 saniye boyunca uyutun
- İhanet - Düşman robotlarının 60 saniye boyunca sizin için savaşmasını sağlayın
- Logic Bomb - Düşmanın kısa bir süre sonra patlamasını sağlayın
Silahlar ve araçlar
- Yer çekimi tabancası - Düşmanları yoldan çekmek için kullanın
- Ağ geçidi tabancası - Yeni ağ geçitleri açmak için kullanın
- Hack - Düşmanlara veya cihazları hackleyin
- Tabanca - Basit ama güvenilir silah
Minimum sistem gereksinimleri
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: i5-7500 / Ryzen 5 1600
- Bellek: 6 GB RAM
- Ekran Kartı: GTX 1060 / RX 580 - 6GB VRAM
  
58- Aliens: Fireteam Elite - Pathogen Expansion (30 Ağustos)
 
 
 
Cold Iron Studios tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment ve Cold Iron Studios tarafından yayınlanacak olan Aliens: Fireteam Elite'ın yeni genişletme paketi Pathogen, 30 Ağustos'ta geliyor.
 
LV-895 gezegeninin vahşi doğasında kötü bir şey ortaya çıktıi ve Xenomorph'lar bile bu şeyden olumsuz etkileniyor. Endeavour'un mürettebatı, bu gizemli tehdidin kaynağını keşfetmeye çalışacak, keşfedilmemiş topraklara girecek, yeni ve korkunç düşmanlarla yüzleşecek.
Pathogen, yeni silahlar ve daha fazlasını içeren yeni savaş araçları ekliyor. Ayrıca Colonial Marine'inizi ve silahlarınızı daha da özelleştirmek için daha fazla seçenek sunuyor.
Gerçek bir meydan okuma arayan en zorlu Deniz Piyadeleri için Hardcore Modu şimdiye kadarki en riskli oyunu sunuyor. Hardcore Modunda, oyuncular yeni karakterlerle başlayabilir ve kendi seçtikleri bir zorluk seviyesinde oynayabilir. Ancak dikkat edin. Bu modda ölüm, oyunun bittiği anlamına gelir.
 
Hardcore Modunda karakteriniz öldükten sonra bile tüm açılabilir öğeler ileride kullanılmak üzere kaydedilir. Bu mod, çok çeşitli yeni ödüller ve açılabilir öğeleri oyunculara sunacak. Bu mod, Pathogen paketinin yanında ücretsiz bir güncelleme olarak gelecek.
Bu içeriği oynamak için Aliens: Fireteam Elite oyununun Steam sürümüne sahip olmak gerekli.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: AMD Athlon X4 950 / Intel i5-2500K
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD R9 285 4GB / Nvidia GTX 760 4GB
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: Direct X 11 uyumlu ses kartı
- İlave Not: Minimum grafik ayarları, 1920x1080 ekran çözünürlüğü, 30FPS ortalama
  
59- F1 Manager 2022 (30 Ağustos)
 
 
  
Frontier Developments tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan yönetim spor oyunu F1 Manager 2022, 30 Ağustos'ta geliyor. Resmi ve lisanslı F1 Manager 2022'de Formula 1'e damganızı vurun. Seçtiğiniz ekibin başına geçin sürücü ve personel listesinden seçimler yapın. Gerçeğe yakın bir deneyim sunmayı hedefleyen bu yapım yepyeni özellikler sizleri bekliyor olacak.
 
Formula 1 ile yeni bir çağa giriş yapın. Takımınızı seçin ve yolculuğunuza başlayın. Resmi yarışlar boyunca takımınızı zafere taşıyın: F1 Manager'da seçim sizin. Göreviniz, sezon hedeflerine ve uzun vadeli hedeflere ulaşmak. Bu doğrultuda yönetim kurulunu etkilemek ve gelecek yıllarda takımınızın başarısını güvence altına almak.
  
Ekibiniz, yarışlarda atan kalbinizdir. Yarış esnasında ekibinizin her bir durumunu kontrol edebilirsin. Yıldız sürücülerinizin ve personelinizin performansını izleyebilir, mali durumunuzu görüntüleyebilir ve yaklaşan yarışlar için kendinize ekstra avantaj sağlamak için rakip takımları araştırabilirsin.
 
2022 sezonu ile çarpıcı yeni araba tasarımları sizleri bekliyor olacak. Bu araçlara sahip olun ve rakiplerinize aman vermeyin. Önünüzdeki yarışa hazırlanmak için arabalarınıza yeni parçalar takın. Kendi mühendislik yaklaşımınızı seçin: Dengeli bir sistemde mi ilerleyeceksiniz yoksa iyileştirilmesi gereken alanlara mı odaklanacaksınız yoksa performans konusuna mı yöneleceksin. Seçim sizin.
 
Yarışların başlamasından bitişe kadar kontrol size. Pit stratejisinden lastik seçimlerine ve sürücü özelliklerine kadar her kararı siz vereceksiniz. Yaklaşımınızı planlayın ancak hava durumu ve değişken pist koşulları gibi dinamik yarış olaylarına da hazırlıklı olun Gerçeğe yakın yayın kalitesinde sunulan resmi bir F1 yarışının gerçekçi simülasyonuna kendinizi kaptırın.
  
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i5-4590 veya AMD FX-8370
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 960 veya AMD R9 280x (3GB VRAM)
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
  
60- Badlands (30 Ağustos)
 
 
  
Tony Georges ile Georges Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan çok oyunculu hayatta kalma oyunu Badlands, 30 Ağustos'ta oyuncularla buluşacak. Badlands, harap bir dünyada geçen PVE odaklı bir çevrimiçi çok oyunculu hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkacak. Arkadaşlarınızla kıyamet sonrası bir haydut olun ve toplumu kendi stilinize göre yeniden inşa edin.
 
Badlands'de yer alan yeni ortamları keşfedin ve yeni öğeler bulun. Kıyamet sonrası dünya hakkında yeni bilgiler edinin ve çorak toprakların sırlarını keşfedin. Hayatta kalanlara yardım etmek ve değerli ganimetler elde etmek için çorak arazinin en çok aranan patronlarını alt edin. Badlands'de NPC'ler ve diğer oyuncular arasındaki çatışma kaçınılmazdır. Dolayısıyla en hayati kaynaklara, su ve mermilere sahip olduğunuzdan emin olun.
  
Badlands, tek oyunculu veya çevrimiçi çok oyunculu olarak oynanabilir.
 
- Keşfedin: New Hope çölü veya harap olmuş Cennet şehri arasında seçim yapın.
- İnşa et: Kendi başınıza veya arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir üs inşa edin
- Üretim: Boş arazide hayatta kalmak için gereken eşyaları yapmak için bulduğunuz malzemeleri kullanın
- Araçlar: Yürüyerek veya güvenilir motosikletinizle seyahat edin
- Hikaye: Kıyametten önce ve sonra meydana gelen olayları bir araya getirmeye çalışın
- Hayatta kalın: Su en değerli kaynağınızdır
- PVE ve PVP: Çorak diyarın en çok aranan patronlarını alt edin ve kimin dost kimin düşman olduğuna siz karar verin.
  
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 veya üstü
- İşlemci: Core i5 4430 / Ryzen 5 1400
- Bellek:8 GB RAM
- Ekran Kartı: GTX 1050 Ti / RX 470
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Çok oyunculu için internet bağlantısı gereklidir.
  
61- Destroy All Humans! 2 - Reprobed (30 Ağustos)
 
 
 
Black Forest Games tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanacak olan uzaylı temalı aksiyon macera oyunu Destroy All Humans! 2 - Reprobed, 30 Ağustos'ta hayranlarıyla buluşuyor.
  
Özellikler
 
- Klasik silahları ve Meteor Yağmuru gibi yeni teknolojileri kullanan hippilere kimin patron olduğunu gösterin
- 1960'ların dünyasını keşfedin
- Görevinizi yapmaya engel olmak isteyenlerden intikamınızı alın
- Becerilerinizi geliştirmek için farklı ülkelerden insanları toplayın ve onları DNA kokteyllerine dönüştürün
- Bir arkadaşınızı görüşmeye davet edin ve yerel 2 oyunculu bölünmüş ekran modunda tam bir hikayenin tadını çıkarın
- Komedi klasiğinin şimdiye kadar yaratılmış en fantastik versiyonu
- Destroy All Humans'ın yapımcıları tarafından Unreal Engine 4 üzerinde sıfırdan yeniden oluşturuldu
- İlk oyundaki tüm Crypto görünümleri ve daha fazlası
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows10 (64bit)
- İşlemci: 3.0 GHz veya daha yüksek hızda çalışan AMD / Intel CPU: AMD Kaveri A10-7850K veya Intel Pentium DualCore G3220 veya daha yenisi önerilir / Ryzen 5 2400G (tümleşik GPU kullanan sistemler için)
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: En az 4 GB VRAM ve en az DirectX 11.0 ve Shader Model 5.1 desteğine sahip AMD/NVIDIA grafik kartı
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX 9 uyumlu ses kartı
 
62- Gravity Flip (30 Ağustos)
 
 
  
Soren Anderson tarafından geliştirilen ve Starz tarafından yayınlanacak olan 2D platform macera oyunu Gravity Flip, 30 Ağustos'ta çıkışını yapıyor. Gravity Flip, Tek Oyunculu, 2D bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun boyunca oyuncu, daha derinleri keşfederken engellerin etrafında manevra yapmak için yerçekimini değiştirme yeteneğini kullanacak. Oyuncu ilerledikçe, ortaya çıkan yeni zorluklar çıkacak. Böylece engeller daha zorlu hale gelecektir.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 ve üzeri
- İşlemci: Intel veya AMD Çift Çekirdekli CPU
- Bellek:512 MB RAM
- Ekran Kartı: Intel HD Graphics veya AMD Radeon HD Graphics
  
63- Immortality (30 Ağustos)
 
 
 
Sam Barlow ile Half Mermaid tarafından geliştirilen ve Half Mermaid tarafından yayınlanacak olan sinematik korku macera oyunu Immortality, 30 Ağustos'ta hayranlarıyla buluşuyor.
Marissa Marcel bir film yıldızıydı. Üç film yaptı. Ama filmlerin hiçbiri vizyona girmedi. Ardından Marissa Marcel ortadan kayboldu... Her Story'nin yaratıcısı Sam Barlow'dan interaktif bir üçleme.  
 
Marissa Marcel'in kayıp filmlerini keşfedin.
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- Bellek:8 GB RAM
 
64- ORX (30 Ağustos)
 
 
 
Johnbell tarafından geliştirilen ve CRITICAL REFLEX tarafından yayınlanacak olan kart tabanlı savaş oyunu ORX, 30 Ağustos'ta geliyor. ORX, benzersiz bir deneyim yaşatmak için popüler kart sistemini yeni mekaniklerle harmanlıyor. Böylece herkes tarafından bilinen kule savunma türüne yeni bir bakış açısı getiriyor. Bu oyunda kalenizi büyütün, alanınızı genişletin ve yeşil renkli  saldırgan ordulara karşı durun!
 
ORX, özenle çizilmiş bir karanlık fantezi dünyasında geçen, kısmen kule savunmasını, kısmen de kart mekaniklerini bünyesinde barındıran bir yapım. Bölgenizi genişletin, askerlerinizi silahlandırın ve oynadığınız her kartla kalenizi daha da güçlendirin.
 
Oyunun genişleyen ana hikaye modunda ilerledikçe, toplamda 300'den fazla yeni kartın kilidini açacaksınız. Bunların tümü krallığınızın savunmasını güçlendirmek için kullanılabilir. Oyun içerisinde her yerinde bulunabilen ve Artifacts olarak bilinen güçlü öğelerle destenizi geliştirerek oyunu daha da heyecanlı hale getirebilirsiniz.
 
Her bölümde, daha zorlu ve daha amansız düşmanlar krallığınıza saldıracak. Doğru stratejiyi seçmek ve krallığınızı yeşil renkli tehditten tamamen kurtarmak size kalmış.
 
Öne çıkan özellikler
 
- 300+ Kart - mevcut kartları deneyin ve mükemmel desteyi oluşturmak için yeni kartların kilidini açın!
- Her biri kendi kart ve taktik setine sahip 4 Grup
- 30'dan fazla düşman türü, hepsi de kalenizi yerle bir etmek için geliyor. Yolunuza çıkan pek çok tehlike var.
- Oyunda ustalaşanların kullanabileceği gelişmiş bir zorluk modu. Bu modda taktik becerilerinizi en üst düzeyde test edin.
 
Her seviyede oyuncular, amansız düşman saldırılarından kurtulmak için müstahkem kaleler inşa edecek. Desteniz ORX dünyasında başarınızın tek anahtarı. Sahip olduğunuz kartları kale duvarları inşa etmek, yollar döşemek, silahlı birlikleri çağırmak ve krallığınızı birçok farklı şekilde güçlendirmek için kullaabilirsiniz.
 
Her kart belirli miktarda Altına mal olur ve zaman içinde Altın kazanabilirsin. Gelirinizi artırmak ve destenizin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için Çiftlikler, Köyler ve diğer faydalı yerler inşa edebilirsiniz. Ama unutmayın, krallığınızı kurmanın tek yolu altın değil. Yakında bulunan ve değerli ödüller içeren Mahzenler için etrafı keşfettiğinizden emin olun.
  
ORX dünyasında çok dikkatli olun. Krallığınıza dalga dalga gelen öfkeli yeşil tenli canavar sürüleri tarafından ezilmeden önce kısa bir süreniz var! Doğru desteyi toplayın, savunmanızı güçlendirin ve saldırıları savuşturun. Yapacağınız bu şeyler hiç bitmeyen ORX ordularına karşı ayakta durabilmenin anahtarı.
  
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7, 8, 10 veya üstü
- İşlemci: 2 GHz veya daha hızlı işlemci
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: Shader Model 4.0
- DirectX: Sürüm 9.0c
- Depolama: 400 MB kullanılabilir alan
  
65- Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection (30 Ağustos)
 
 
  
Digital Eclipse tarafından geliştirilen ve Konami Digital Entertainment tarafından yayınlanacak olan 2D aksiyon dövüş macera koleksiyonu Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, 30 Ağustos'ta geliyor.
 
Bu zamansız klasikler koleksiyonu, Shredder'ı kovalama, Foot'a karşı savaşma ve Bebop ve Rocksteady ile dolaşma keyfini yaşatırken kahramanlarımızın KONAMI tarafından geliştirilen dijital maceralarının beat 'em up, aksiyon oyunlarında neden standartları belirlediğine bir kez daha ışık tutuyor. Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection şu oyunlardan oluşuyor:
 
- Teenage Mutant Ninja Turtles (Arcade)
- Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (Arcade)
- Teenage Mutant Ninja Turtles (NES)
- Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade Game (NES)
- Teenage Mutant Ninja Turtles III: The Manhattan Project (NES)
- Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (NES)
- Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time (Super Nintendo)
- Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Super Nintendo)
- Teenage Mutant Ninja Turtles: The Hyperstone Heist (Sega Genesis)
- Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Sega Genesis)
- Teenage Mutant Ninja Turtles: Fall of The Foot Clan (Game Boy)
- Teenage Mutant Ninja Turtles II: Back From The Sewers (Game Boy)
- Teenage Mutant Ninja Turtles III: Radical Rescue (Game Boy)
  
Nickelodeon ile olan iş birliği doğrultusunda, Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, orijinal çizgi filmlerden, çizgi romanlardan ve diğer ünlü TMNT medya içeriklerinden görüntüler barındıran ve markanın farklı versiyonlarını bir çatı altında buluşturan bir Müze de içerecek. Ek olarak, daha önce hiç görülmemiş geliştirme görselleri, eskizler ve oyun tasarımı materyalleri de ekstralara dahil edilecek.
  
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10x64 (64-bit İşletim Sistemi Gerekli)
- İşlemci: 3GHz işlemci
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı:1 GB DirectX 11.0 uyumlu ekran kartı
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX 11.0 uyumlu ses kartı
  
66- Tinykin (30 Ağustos)
 
 
  
Splashteam tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından yayınlanacak olan 3D bulmaca macera platform oyunu Tinykin, 30 Ağustos'ta çıkışını yapıyor. Tinykin'de yer alan Milo, Dünya'ya geldiğinde çok küçük olduğunu, herkesin gittiğini ve 1991'den bu yana bir gün geçmediğini fark eder. Yüzlerce gizemli minik insanı yakalayın ve benzersiz güçlerini kullanarak merdivenler, köprüler, patlamalar ve çok daha fazlasını yapın.
 
- İşletim Sistemi: Microsoft Windows® 7 / 8 / 10 64 Bit
- Bellek: 2 GB RAM
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX uyumlu
  
67- Project Gunship (31 Ağustos)
 
 
  
Sklorite Studios geliştirilen ve yayınlanacak olan askeri temalı simülasyon oyunu Project Gunship, 31 Ağustos'ta çıkış yapıyor. Project Gunship oyununda AC-130 Gunship ile 12.000 fit yükseklikten düşmanın üzerine mermiler yağdırın. Project Gunship, Vietnam'dan günümüze kadar tüm savaş helikopterlerini barındıran savaş simülasyonu oyunu.
 
Project Gunship, tarih boyunca kullanılan AC-130 çeşitlerini sergileyen, tek oyunculu bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çeşitli silah ve mühimmatlarla düşman piyadelerinı, araçlarını ve binaları patlatmaya hazır olun.
  
Öne çıkan özellikler
 
- Yıkılabilir Ortamlar - 105 mm yüksekliğindeki patlayıcılarla binaların parçalara ayrılmasını izleyin
- Silahlar ve Mühimmat - Düşmanla çarpışmak için çeşitli silah ve mühimmat arasından seçim yapın. Her biri belirli bir amaca hizmet ediyor. Doğru iş için doğru mühimmatı seçin.
- Dinamik Oyun- Yapay zeka tepkileri her seferinde farklı olacak. Farklı bir sonuçla farklı senaryoyu oynayacaksınız
- Infestation - Gelen zombi sürülerine karşı gelin
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi:Windows 10 (x64)
- İşlemci: 4 çekirdekli Intel Core i veya AMD Ryzen
- Bellek:8 GB RAM
- Ekran Kartı: En az 4 GB VRAM'li Geforce GTX 770 veya AMD Radeon HD 7970
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 10 MB kullanılabilir alan
 
68- Scathe (31 Ağustos)
 
 
  
Damage State tarafından geliştirilen ve Kwalee tarafından yayınlanacak olan birinci şahıs nişancı aksiyon macera oyunu Scathe, 31 Ağustos'ta geliyor. Scathe'de yükselişinize engel olmaya çalışan bu cehennemden sağ kurtulmanız gerekir. Yoğun ve hızlı bir tempoya sahip bu oyunda hayatta kalmanın önemli şartlarından biri hızlı reflekslerinizin olmasından geçer.
Yer altı dünyasının en ölümcül iblislerini alt edin. Çevrimiçi co-op modu ile Cehennem Taşlarını toplayın. Cehennem Taşlarını toplamak için onları koruyan Muhafızları yenmeniz gerekir.
 
Göreviniz basit; Cehennem Taşlarını topla ve labirentten kaç. Her bir köşe tehlikelerle dolu. Bu yolda endi yolunuzu seçin: Rünleri toplayın, sırları ortaya çıkarın ve yolunuza çıkan her şeyi indirin.
 
Scathe sıradan bir FPS oyunu değil… Oyuna her dönüşte ölümcül mermiler ve sayısız iblisle yoğun tempolu aksiyona katılacaksınız. Düşmanlarınızı ve gelen saldırıları savuşturmak için Scathe'nin inanılmaz hızını kullanın.
 
Scathe oyununda ikincil mühimmat seçeneği ile düşmanları indirebilir hatta düşmanlarınızı delip geçebilirsiniz. Hot Hatch ile cehennem ateşini düşmanlara doğru püskürtün veya Bow Blade ile sonsuz kötülüğü paramparça edin.
 
Scathe, oyuncuların istedikleri zaman girip çıkabileceği tam çapraz çevrimiçi çok oyunculu oyunu destekleyecek. Labirentin derinliklerinde kayboldun mu? Yolunuzu bulmanıza ve size katılmaları için en fazla üç arkadaşınızı çağırın. Ama arkadaşlarınızı akıllıca seçin çünkü Scathe'de herkes aynı yaşam havuzunu paylaşır.
 
Yeraltı dünyasında bulunan antik kalıntıları araştırın ve Büyücülerin karanlık güçlerini kullanın. Düşmanlarınızı parçalayarak gizli enerjinizi şarj edin ve güçlü büyülere evrimleştirin Kendinizi iyileştirin, yardım çağırın ve Cehennem savaşçılarına zarar verin.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel i7-4770K @ 3.5GHz | AMD Ryzen 5 1500X @ 3.5GHz
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 760 2GB | AMD R9 280 3 GB
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: -
- İlave Not: Orta Ayarlar.
 
69- Fraymakers (Ağustos ayı içerisinde) 
 
 
 
Team Fray ile McLeodGaming tarafından geliştirilen ve McLeodGaming tarafından yayınlanacak olan çok oyunculu 2D dövüş platform macera oyunu Fraymakers, Ağustos ayı içerisinde çıkış yapacak. Fraymakers, bağımsız oyun dünyasında en büyük simglelerin bazılarının yer aldığı aksiyon tabanlı platform dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. En fazla 4 oyuncuyla beraber savaşın ve savaşın hararetinde yardım etmeleri için yardımcıları çağırın. Sonsuz eğlence için özel karakterler, aşamalar, modlar ve daha fazlasını oluşturun ve bunları deneyimleyin.
 
Alması kolay, ustalaşması zor - Fraymakers, yeni oyunculara dost bir yaklaşım sunuyor. Deneyimli oyuncular için de zorlu ve etkileyici olacak şekilde tasarlandı. Arkadaşlarınızla hızlı bir mücadeleye katılmak ya da skor tablolarında üst sıralara çıkmak için uğraşın.
 
Son birkaç yıldır dövüş oyunu topluluğunun bir parçasıysanız, oyun hakkında çoğu şey hakkında bilgi sahibisiniz demektir. Geliştirme sürecinin başlangıcından itibaren Fraymakers'ı mümkün olan en sorunsuz çevrimiçi deneyimi sunacak şekilde tasarladık.
 
Tam Hareket animasyonları- Karakter başına 80'den fazla animasyon yer alıyor. Her karakter, bir platform dövüşçüsünden beklediğiniz birçok animasyon ve saldırıların yanı sıra bazı yepyeni tekniklerle birlikte mücadeleye atılıyor. 
 
Asist - Bir saldırı başlatmak, bir mermi ateşlemek, karakterinizi güçlendirmek veya düşmanlarınıza karşı özel saldırı yapmak için çok sayıda bağımsız karakter arasından seçim yapın. 
 
Geniş çaplı deneyim - Hem oyun hem de özel içerik düzenleyicisi geniş kapsamlı bir şekilde tasarlandı. Kendi içeriğinizi oluşturma süreci basit ve eğlenceli olacak. İster oyuncu olun, ister yaratıcı olun, bu durum olasılıkların sonsuz olduğu anlamına gelir. 
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha yenisi, 64 bit
- İşlemci: Intel 2.0GHz Core 2 Duo veya eş değeri
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia 450 GTS / Radeon HD 5750 veya daha iyisi
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
- İlave Not: DirectX 9.1+ veya OpenGL 3.2+ 
 
70- The Gallery (Ağustos ayı içerisinde)
 
 
 
Aviary Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan interaktif kurgu macera oyunu The Gallery, Ağustos ayı içerisinde çıkış yapıyor. Etkileşimli bir rehin alma-gerilim / sosyal drama oyunu. Bir sanat galerisi müdürü bir ressam tarafından rehin alındı. Öyle ki talepleri karşılanmazsa bir bombayı patlatmakla tehdit edildi. The Gallery de iki hikaye içeriği yer alıyor: 1981'deki hikaye (bayan baş kahramanla) ve 2021’deki hikaye (erkek baş kahramanla).
 
Bir sanat galerisi müdürü, talepleri karşılanmadığı takdirde bombayı patlatmakla tehdit eden bir ressam tarafından rehin tutulur. 'The Gallery', 1981'de (bir kadın kahramanla) ve 2021'de (bir erkek kahramanla) geçen iki etkileşimli hikayeyi oyunculara sunuyor. Her iki dönem de Britanya'da önemli sosyo-politik huzursuzluk dönemlerini konu alıyor ve iki hikaye arasında belirgin benzerlikler ve farklılıklar bulunuyor. Oyuncu, kendisini tutsak edenleri bulmak ve kaçmak için kararlar önemli kararlar vermek zorunda. Bu kararlar sadece Kahramanın hayatını etkilemiyor aynı zamanda başkalarının hayatlarının da derinden etkiliyor.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Verebileceğiniz 150 karar ve 18 benzersiz son içeriyor
- Hikayeyi çeşitli şekillerde etkileyen mekanik
- Hikayeyi çeşitli şekillerde etkileyen farklı karakterlere sahip alt hikayeler
- İki oyun modu – daha sürükleyici bir deneyim için 'Zamanlı Seçenekler' ve canlı yayın esnasında topluluğunuzla beraber karar verebileceğiniz izleyici katılımlı 'Duraklatmalı Seçimler'.
- Anna Popplewell ('The Chronicles of Narnia') ve George Blagden ('Vikings' ve 'Versailles') dahil olmak üzere ünlü oyuncular.
 
Yazar-yönetmen Paul Raschid, interaktif kurgu (FMV) oyun türünde dünyanın en üretken yaratıcılarından biri. Önceki uzun metrajlı oyunları arasında 'The Complex' ve 'Five Dates' yer alıyor.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 32-bit
- İşlemci: 2.0 GHz
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: DirectX 11.0 compatible video card
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 18 GB kullanılabilir alan 
 
71- Love, Money, Rock'n'Roll (4 Ağustos) 
 
 
 
Soviet Games tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan görsel roman temalı hikaye macera oyunu Love, Money, Rock'n'Roll, 4 Ağustos'ta oyuncularla buluşuyor. Love, Money, Rock'n'Roll, seksenlerin romantizmini yansıtıyor, gizem ve entrikalarla dolu bir macerayı oyunculara sunuyor. Bunun yanı sıra ihanet, fedakarlık, nefret, tutku ve daha fazlasını içerisinde barındırıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Everlasting Summer'ın yaratıcılarından oyunculara sunuluyor.
 
Hikaye
 
Sovyet göçmeni bir ailenin oğlu ve bir yandan da öğrenci olan Nikolai, dünyasının alt üst olmak üzere olduğundan habersizdir. Nikolai'nin içindeki tanıdık ve alışılmış şeyler geçmişin hayaletleriyle çarpışacak. Nikolai, gerçekten kime güvenebileceğine karar vermek zorunda kalacak ve neden sıradan insanların para ve güce sahip olmak istemesini araştıracak.
 
Karakterler 
 
Himitsu, Nikolai'nin çocukluk arkadaşıdır. Nazik ve sevecen birisi. Her zaman onun için endişeleniyor ve bazen de çok can sıkıcı olabiliyor. Bu arkadaşlıktan gerçekten iki taraf da memnun mu? Belki de Nikolai'ye olan sadakati ona daha fazlasını kazandırdı? 
 
Catherine, Nikolai'nin oyundaki olaylardan yaklaşık bir yıl önce Japonya'dan ayrılan eski kız arkadaşı. Ayrılmaları pek iyi bir şekilde olmadı ve Nikolai hala bu ilişkinin hoş olmayan anılarını barındırıyor. Zamanla unutacakken Catherine bir anda geri döner ve dahası aynı sınıfa dahil olur. Catherine neden geri döndü ve onu hala seviyor mu? 
 
Ellie, Nikolai'nin okulundaki başkanın torunu. Değer bilen birisi ama bir yandan da inatçı ve gururlu bir kız. Yine de heyecan verici biri. İlk bakışta göründüğü kadar basit mi, yoksa şımarık bir kız mı bilinmiyor.
 
Kagome, Nikolai'nin yer aldığı sınıfın temsilcisi. Daha önce ona hiç bu kadar samimi olmamışlardı. Ancak bir olay birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı sağladı. Kagome okulda sevilmiyor. Bunun nedeni başkalarıyla arkadaş olma arzusuyla yanıp tutuşmaması. Asosyal diyebiliriz. Bu kız göründüğü gibi mi yoksa göründüğünden daha da fazlası var mı? 
 
Öne çıkan özellikler
 
- Her biri kendi hikayesi ve birkaç olası sonu olan dört kahraman
- 100'den fazla arka plan ve 120 tam ekran çizim (CG)
- 5,5+ saat müzik
- Oyun motoru Unity3D
- Senaryoda 480.000'den fazla kelime
- Tamamen animasyonlu içerik ve hareketli arka planlar 
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
- İşlemci: Pentium® 4 1.5 GHz / Athlon® XP
- Bellek: 2048 MB RAM
- Grafik: DirectX® 11 uyumlu
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
- Ses kartı: DirectX 11 uyumlu 
 
72- Gale of Windoria (4 Ağustos) 
 
 
 
Hit-Point tarafından geliştirilen ve KEMCO tarafından yayınlanacak olan rol yapma strateji aksiyon oyunu Gale of Windoria, 4 Ağustos'ta kullanıcılarla buluşuyor. Gale of Windoria'da uçan bir araca binin ve fantastik bir rol yapma oyununda dünyanın dört bir yanındaki esintiyi hissedin.
 
Yaşamın kaynağı olan Tetra Kuvarslar kirlendi ve dünya çapında büyük bir krize neden olacak. Genç bir çocuk olan Shan, kirli Tetra Kuvarslarını arındırmak ve çocukluk arkadaşını kurtarmak için bir maceraya atılır. Farklı kökenlerden gelen müttefiklerle, ölümün kara bulutlarını ortadan kaldır ve fantastik bir macerada geleceğe uzan. 
 
Erişilebilir alanlarınızı genişletmek için Beakle'ınızla yeni parçalarla donatın ve dünyanın dört bir yanına uçun. Elementleri sadece sıra tabanlı savaşlarda değil aynı zamanda karakter yetenekleri içerisinde birleştirerek zindanlarda da kullanın. Ekibinizi güçlendirmek, beceri ve teknikler kazandırmak için Quartz'ları bulun. Nostaljik piksel sanat tarzıyla çizilmiş bu dünyayı keşfedin.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 ve üstü
- İşlemci: Intel® Core™ i5
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik:4 GB VRAM
- Depolamak: 600 MB kullanılabilir alan
- Ek Not: Fare ve dokunmatik ekran desteklenmiyor. 
 
73- Regiments (16 Ağustos)
 
 
 
Bird's Eye Games tarafından geliştirilen ve MicroProse Software tarafından yayınlanacak olan gerçek zamanlı strateji aksiyon oyunu Regiments, 16 Ağustos'ta bekleyenleriyle buluşuyor. Regiments, 1989 yılının Almanya'sınd  geçen Gerçek Zamanlı taktik strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Soğuk Savaşın kızıştığı bu dönemde cehennem gibi bir dünya sizleri bekliyor. Çatışma sesleri ve savaşın soğuk atmosferi sizleri o dönemin savaşına götürecek. Regiments ile hatları aşın, topçu çağırın, manevralar yapın, geri çekilme taktiği yapın, savunun, karşı saldırı yapın ama ne olursa olsun pes etmeyin.
 
Savaşın kırmızılığı bir kez daha Avrupa'ya sıçrıyor. 1989 yılındaki savaşın yankıları alev alev hissediliyor. Binlerce kilometrekarelik Alman arazisi, NATO ile Varşova Paktı arasındaki kapsamlı savaşlara sahne oluyor.

Bu yeni Gerçek Zamanlı strateji oyununda geniş çaplı bir Soğuk Savaş çatışmasına liderlik edecek, hatları aşacak, topçu ve hava desteği çağıracak, manevralar yapacak, geri çekilecek ve savunma yapacaksınız.

Ekip yönetim sistemi, benzeri görülmemiş bir hassasiyet ve kolaylıkla askerlerinizi düzene sokmayı sağlar. Her piyadeyi yakından yönetmenize gerek yok - siz bir Komutansınız, çavuş değil.

Gücünüzü yükseltin. Ana Alayı seçmek sadece bir başlangıç. Oyun sırasında, her biri kendi ekipmanını ve destek seçeneklerini getiren benzersiz Timler yer alacak. Bunları alayınıza dahil ederek ordunuzu genişletebilirsiniz. 
 
Öne çıkan özellikler
 
- Almanya sınırı etrafındaki karmaşık bir savaş hikayesini birden fazla perspektiften görün: Birkaç Operasyondan oluşan hikaye odaklı ana mod.
- Her biri birkaç gün süren savaşları içeren yedi farklı Operasyon. Taktiksel savaşlarda savaşın, muharebe sırasında sınırlı kaynakları yönetin, operasyonel kararlar alın ve ordunuzu zafere taşıyın.
- Dinamik hedeflere sahip üç farklı çatışma modu
- Modellenmiş 100'den fazla araç: Leopard 2, T-72M veya M2 Bradley Aracı gibi ikonik araçları görevlendirin
- Çok sayıda rütbeliyi ordunuza dahil edin: Sovyetler Birliği, ABD, Doğu ve Batı Almanya, Belçika, İngiltere - daha fazlası
- Deneyimli RTS oyuncularına meydan okuyabilen agresif bir yapay zeka
- Soğuk Savaş dönemini büyük ayrıntılarıyla simüle eden derin oyun mekaniği
- Dünya Savaşı'nı tüm korkunç ihtişamıyla ekranınıza getiren görsel efektler
- Acemi RTS oyuncuları için hazırlanmış eğitim ve yüksek erişilebilirlik
- Yüzlerce askeri komuta etmeyi kolaylaştıran kontroller 
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Service Pack 1 ile 64-bit Windows 10 / 8.1 / 7
- İşlemci: 4 çekirdekli Intel | AMD işlemci
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: Nvidia GeForce GTX 1050
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- Ses kartı: DirectX Uyumlu Ses Kartı 
 
74- Slaycation Paradise (18 Ağustos) 
 
 
 
Affordable Acquisition tarafından geliştirilen ve Merge Games tarafından yayınlanacak olan zombi temalı bağımsız aksiyon macera oyunu Slaycation Paradise, 18 Ağustos'ta oyuncularla buluşuyor. Slaycation Paradise, hayatta kalma deneyimi sunuyor. Hayallerinizdeki kıyamet sonu senaryolarını deneyimlerken eğlenmeye bakın.
 
Galaksinin kalbinde yer alan Slaycation Paradise'daki son teknoloji tesisimiz, günlük karmaşadan uzaklaşmak isteyenlere özel bir deneyim sunuyor. Bir dizi canavarla dolu güzel ve kaotik yerleri keşfedin. Sorunları çözün ve etrafınızdaki dünya kuruyup ölürken hayatınızın tadını çıkarın! 
 
Slaycation Paradise'ın benzersiz boyutlar arası portalları, sizin ve ailenizin eğlenmesi için geliştirildi. Cehennem manzaralarında dünyanın yok oluşunu seyrederken nefes kesici manzaralara bakın. 
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: i3-6100
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GTX970
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 9 GB kullanılabilir alan 
 
75- Neodash (18 Ağustos) 
 
 
 
Axan Gray tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan arcade tarzı yarış aksiyon oyunu Neodash, 18 Ağustos'ta geliyor. Büyüleyici bir film müziği eşliğinde boşluklar, tuzaklar ve neonlarla dolu ortamlarda tam hızda ilerleyin. Yeni parçalar oluşturun, çalın ya da doğrudan muhteşem bir aksiyona giriş yapın.
 
Kendi yolunuzu çizin, uçurumdan atlarken tuzaklar ve engeller arasında sapın, sürüklenin ve uçarak önünüzdeki sona ulaşana kadar hayatta kalmaya çalışın. Oyunun bir püf noktası var: Dünya arkanızdan parçalanıyor; hızlı gitsen iyi olur, yoksa başaramayabilirsin. 
 
Neodash sizi müzikle hayata geçirilen benzersiz bir bilim kurgu atmosferine sürüklüyor. Ortam, ritme farklı şekillerde tepki vererek heyecan verici ve sürükleyici bir görsel-işitsel deneyim yaratıyor. 
 
Öne çıkan özellikler
 
- Monstercat sürümleri de dahil olmak üzere yüksek enerjili elektro şarkılardan oluşan geniş bir koleksiyon
- Sizi sürükleyici, heyecan verici bir yolculuğa çıkaran zorlu ana mod
- Araba modellerinin, tekerleklerin ve diğer kozmetiklerin kilidini açın
- Güçlü ve sezgisel oyun içi seviye yaratıcısı
- Sayısız tuzak ve müziğe gerçek zamanlı olarak tepki veren bir ortam
- Diğer oyuncuların hayaletlerine karşı daha hızlısı olmak için yarışın
- Diğer oyuncuların haritalarını oynayın ve derecelendirin 
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 8.1 64-Bit veya üzeri
- İşlemci: Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX950
- DirectX: Sürüm 10
- Ses Kartı: DirectX uyumlu 
 
76- Sir Whoopass: Immortal Death (19 Ağustos)
 
 
 
Atomic Elbow tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan açık dünya aksiyon macera oyunu Sir Whoopass, 19 Ağustos'ta oyuncuların karşısına çıkıyor. Bir dizi ironik ve kötü seçimler nedeniyle ütopik bir dünyaya kaos ve kargaşa getirmeyi başaran kahraman Sir Whoopass ile tanışın. The Immortal'ı yenmek, her türlü kötü canavar ve yaratığı ortadan kaldırmak için The Legendary Villain-Beating Artifact'i bulmanız gerekiyor.
 
Bazıları büyük kahramanlar olmaya layık olsa da diğerleri bu rütbeye erişemiyor. Bir dizi komik ve şaşırtıcı seçimler nedeniyle ütopik bir dünyaya kaos ve kargaşa getirmeyi başaran, altın kalpli bir kahraman olan Sir Whoopass ile yolculuğa atılacaksınız. The Legendary Villain-Beating Artifact'i, bir nedenden dolayı dünyadaya her türlü canavarı ve kötü yaratığı getiriyor. Gizemli bir oluşum olan The Immortal'ı yok etme arayışı size kalıyor. 
 
Orklar, iskeletler, troller ve diğer canavar dalgaları arasındaki yerinizi alın ve yollarını kesin. Seviye atlayın ve hayatta kalmak için her biri benzersiz bir dövüş stiline sahip çeşitli silahlar arasından seçim yapın.
 
Wildwood manzarası açıklanamayan nedenlerden ötürü Kahramanımızın keşfetmesi için çeşitli bulmacalara, ganimetlere, sırlara, zindanlara ve güzel manzaralara ev sahipliği yapıyor. Yüksek ormanlar, yeşil çayırlar ve kayalık uçurumlar ile Kahramanımız çeşitli maceralara atılıyor.
 
Gizemli eserleri ve değerli ganimetleri bulmak için nemli iskelet mağaralarının ve Kokmuş Ork Kamplarının derinliklerine inin. Müacdele esnasında kendinizi yenilemek ve sakinleri kötü düşman The Immortal'dan kurtarmak için görevler üstlenebilir veya yerel The Jolly Barrel Hanını ziyaret edebilirsiniz. 
 
Zorlu düşman The Immortal, maalesef üç farklı parçaya bölünmüş olan The Legendary Villain-Beating Artifact ile mağlup edilebilir. Efsane, tüm bu parçaları kullanan ve he Immortal'ı insanlık adına durduran Gerçek bir Kahramandan bahseder. Sir Whoopass bu Kahramanlık rütbesine erişebilecek mi? Neden etrafta bir sürü şapka var? Katip Sullivan kim? HoverCraft 2500 neyin nesi? Bu resim neden sansürlendi? Sir Whoopass ile hemen hemen tüm bu soruların cevaplarını oyunda bulacaksınız.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows® 10 64-bit (en son Hizmet Paketi)
- İşlemci: Intel® Core™ i5-3330 / AMD FX-8350
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 970 / AMD Radeon™ RX 580 / 3GB VRAM
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 50 GB kullanılabilir alan 
 
77- Starless (25 Ağustos) 
 
 
 
Petr Sapozhnikov tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan korku temalı hayatta kalma aksiyon macera oyunu Starless, 25 Ağustos'ta geliyor. Starless, klasik bilim kurgu eserlerinden ilham alan korku unsurlarına sahip gizlilik temalı bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda tehlikeli canavarlarla dolu dev bir uzay gemisinde uyanıyorsunuz. Sömürgeciler kaçmayı başaracaklar mı yoksa uzayın bu sonsuz derinliklerinde tutsak mı kalacaklar...
 
Üç uzay gemisinden oluşan bir filo uzak bir gezegene doğru yola çıktı. Yolculuk esnasında geminizde acil bir durum meydana geldi: Tüm ekibe gizemli bir virüs bulaştı ve yaşam destek üniteleri zarar gördü. Düşmekte olan gemiyi kurtarmaya çalışan yapay zeka, ilk sömürgeci üzerinde çalışmalara başladı.
 
Starless, uzay gemisinin kasvetli koridorlarında ilerlediğiniz gizli bir aksiyon oyunu. Ana müttefikleriniz dikkat ve ihtiyattır. Ekibinizden biri ölürse bir sonraki kişi onun yerini alacak. Ancak gemideki insan sayısı sınırlı. Az sayıda insan uzak bir gezegende koloni kuramayacağından, her ölüm filonun misyonu için ciddi bir tehdit oluşturuyor.

Bu yolculukta geminin yapay zekası Freya size yardım edecek. Amacı ne pahasına olursa olsun gemiyi kurtarmak. Ancak bir veya iki kişinin hayatı onun için önemli değil. 
 
Öne çıkan özellikler
 
- Pek çok sır barındıran üç dev uzay gemisi
- Bilim kurgu araçları: ışınlayıcı tuzağı, bir hareket dedektörü ve çok daha fazlası
- Gizli modüllere erişim sağlayın
- Gemi filosunun geri kalanıyla iletişime geçin ve onlara ne olduğunu öğrenin
- Çığlıklarınızın duyulmayacağı  kasvetli soğuk bir uzay atmosferi
- Öngörülemeyen düşmanlar. Onlarla tanıştığınızda doğaçlama yapmaya hazır olun
- Bay Scratch. Uzay yolculuğuna çıkan bir kedinin başına ne gelebilir ki? 
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi:Windows 7
- İşlemci: intel i3
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 970M
- Depolama: 300 MB kullanılabilir alan 
 
78- Monster Outbreak (25 Ağustos)
 
 
 
Game Munchers tarafından geliştirilen ve Freedom Games tarafından yayınlanacak olan strateji keşif üs inşa etme oyunu Monster Outbreak, 25 Ağustos'ta geliyor. Kralın boyutsal küresi arızalandı ve krallığa canavar sürüleri getirdi. Kaynak toplayarak, savunmalar inşa ederek, cephaneliğinizi geliştirerek ve canavarların kaynağını bulup yok edecek kadar uzun süre hayatta kalarak güvenli alanınızı canavarlara karşı koruyun.
 
Boyutsal Küre, keşfedilip krala getirilene kadar herkesten saklanan. Bu küre insanlığın en çılgın hayallerinin bile ötesini gerçekleştirecek bir güce sahip. İnsan olduğu için kral kolayca bu gücün içine çekildi ve bir süre sonra olaylar patlak verdi. Orb sayesinde krallığa zenginlik, bilgi ve inanılmaz hikayeler geldi… ama sonra canavarlar çıkageldi. Hem de bir sürü canavar. 
 
Monster Outbreak, piksel grafiklere sahip topdown (yukarıdan aşağıda) bir bakış açısıyla bir hayatta kalma deneyimi sunuyor. Kraliyet Muhafızlarının hayatta kalan son üyesi Yulia'nın kontrolünü elinize alın ve kontrolden çıkmış Dimensional Orb tarafından ortaya çıkan sonsuz canavar ordularıyla mücadele edin. Hazırlanın, savunmalar hazırlayın, tuzaklar kurun, son yemeğini pişirin ve hayatta kalmaya çalışın. 
 
Tek başınıza, yerel bölünmüş ekran veya çevrimiçi çok oyunculu modlar ile hayatta kalma deneyimini genişletin. Kraliyet Muhafızlarının son direnişi bitmedi - bitene kadar mücadele sizde.
 
- Yulia, temel saldırı yapabileceğiniz basit kılıçlar ve baltalardan yüksek hasar veren ve sonsuz düşman dalgalarını dizginlemek için güçlü yaylara kadar geniş bir silah yelpazesine erişebilir.
- Savunmalar oluşturun: Ölümcül savunma bölgeleri oluşturmak için cirit fırlatın, tatar yayı tareti ve bomba atar gibi düzinelerce taret arasından seçim yapın.
- Sivri uçlu çitler, çivi bombaları ve temel tuzaklar dahil olmak üzere konuşlandırılacak çeşitli tuzaklarla boyutsal dehşet ordularını uzak tutun. 
- Her düşman dalga sona erer. Üssü onarmak için bu boşluğu iyi kullanın veya dışarı çıkın, keşfedin, köprüleri düzeltin ve terk edilmiş Krallık'ı temizleyin.
- Hayatta kalma şansını artırmak adına silahlar ve eşyalar yapın. Eşya ve silahlar yapmak için de gerekli bileşenlere ulaşın. Bu yolda canavarları avlayın ama en zayıf anda ekibinizi çökertmeye çalışabilecek acımasız patronlara dikkat edin.
- Kim bilir? Belki bu macerada Boyutsak Küre'nin getirdiği tehlikeleri ortadan kaldırabilirsiniz. 
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- Bellek:2 GB RAM
- Ekran Kartı: OpenGL desteği
- Depolama: 200 MB kullanılabilir alan 
 
79- La Pucelle: Ragnarok (30 Ağustos) 
 
 
 
Nippon Ichi Software tarafından geliştirilen ve NIS America tarafından yayınlanacak olan sıra tabanlı rol yapma aksiyon oyunu La Pucelle: Ragnarok, 30 Ağustos'ta geliyor. Batı'da ilk kez La Pucelle: Ragnarok'u deneyimleyebileceğiniz bu macerada şimdi yeni senaryolar, yeni karakterler ve DLC karakterleri yer alıyor. Ayrıca tüm bunlar da dahil olmak üzere birçok ekstra içerikle beraber geliyor. Hatta yeni sesleri, yeni müzikleri ve hızlı seyahatleri de içerisinde barındırıyor. 
 
Bu taktiksel rol yapma oyunu ile yeni bir maceraya atılın. Prier ve erkek kardeşi Culotte, iblis avına katılıyor. Final sınavlarına yeni geçen bu ikili iblisler ve zombilerle savaşmak için gerçek bir iş yapmaya hazırlanıyor. Ancak kendilerini kötü niyetler besleyen bir kilisenin karşısına buluyorlar.
 
La Pucelle dünyasını keşfedin: Bu yapım Kuzey Amerika'da ilk çıkışını yaparken Ragnarok. La Pucelle Overlord Prier senaryosu da dahil olmak üzere tonlarca yeni içerikle dönüş yaptı.
 
İzometrik taktik savaşına katılın, Karanlık Dünya'ya açılan kapıları kapatmak ve Karanlık Enerji akışını durdurmak için Tanrıça'nın gücünü kullanın ve canavarları kendi tarafınızda savaşmaları için dönüştürün. Ayrıca  Laharl, Etna, Flonne ve Prinny'yi de ekibinize dahil edebilirsiniz. Bu oyuna Rozalin, Cornet, Hero Prinny ve Ellie gibi ekstra DLC karakterleri de dahil. 
 
Ara sahneleri atlama ve savaş sırasında kamerayı döndürme gibi değişikliklere ek olarak, daha fazla sesli metin, daha fazla müzik ve yeni bir hızlı seyahat özelliği de oyuna dahil edildi.
 
Öne çıkan özellikleri
 
- Hızlı seviye atlama sistemi -- Karakter becerileri hızla artar. Artık o harika kombinasyonlar ve güçler için beklemek yok
- Stratejinizi planlayın -- Taktik bilginizi kullanarak karakterleri savaşa yönlendirin ve zafere ulaşın
- Aynı anda 149 öğeye kadar taşıyın ve güçlerinizi gerçek zamanlı olarak öğeleri güçlendirmek için kullanın
- Güçlerinizi, kirlenmiş toprakları ve düşmanları arındırmak için kullanın - düşmanları farklı şekillerde alt edin
- Birden fazla sonla 100 saatten fazla oyun deneyimi
 
80- ZOR: Pilgrimage of the Slorfs (30 Ağustos)
 
 
 
Righteous Hammer Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan sıra tabanlı kart oyunu ZOR: Pilgrimage of the Slorfs, 30 Ağustos'ta geliyor. Bu oyunda kart destesi ve sıra tabanlı taktikler kullanarak, tehlikeli canavarlar ve düşmanca arazilerle dolu, prosedürel olarak oluşturulmuş bir bölgeyi araştıracaksınız. Hayatta kalmak için elinizden geleni yapın ve yaklaşan tehlikeleri karşılamak için kartlar ve yükseltmeler yapabileceğiniz yer kurun.
 
Garip derecede tehlikeli bir gezegende Slorfs adlı becerikli canavarlardan oluşan bir kabile, korkunç bir alamete tanıklık ediyor. Yıldız tanrıları ZOR adlı bir gözyaşı dökerek gezegeni tuhaflıklara sürüklüyor. İki genç Slorf üyesi, tüm canlıların ortadan kaldırılmasından önce büyük bir girişimde bulunarak araştırmaya koyulur.
 
- Tehlikeli canavarlar ve düşmanlarla dolu arazilerde hayatta kalın
- Savaş sırasında önünüze geleni toplayın. Susuzluk ve açlık seni her zaman zorlayacak
- Kamptayken kaynaklarınızı akıllıca kullanın, çünkü birçok olası zorluk seni bekliyor olacak
- Her macerada destedeki kartları kullanın. Çeşitli kullanımlara sahip 100'lerce kart var. Saldırı, hareket, yapı, güçlendirmeler ve daha fazlası
- Kartların kullanımı yiyecek ve suya mal olur, bu nedenle verimlilik ve planlama çok önemli
- Kartları daha güçlü sürümlere yükseltmek için deneyiminizi kullanın, keşif ve işçilik yoluyla da destenizi genişletin 
- Kart seçimi, planlı eylemler ve dinamik olaylar, her turda bir dizi seçeneği size sunar
- Silah sallamaktan şalgam toplamaya kadar her eylem ölüm kalım meselesi
- Bölgeler, tuzaklar, düşman tehditleri ve daha fazlasını içerisinde barındırır
- Her turda ortaya çıkan taktik bulmacalar, sizi ustalığa götürür
- Prosedürel olarak oluşturulmuş alanlar, stratejik seçimler ve yüzlerce kart ile ki oyun asla aynı olmayacak
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha yenisi (yalnızca 64 bit)
- İşlemci: X64 Çift Çekirdekli İşlemci, 2+ GHz
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 560 veya Radeon HD 6870
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX uyumlu 
 
81- Call of the Wild: The Angler (31 Ağustos) 
 
 
 
Expansive Worlds tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan spor simülasyonu oyunu Call of the Wild: The Angler, Ağustos'un son günü geliyor. The Hunter'ın yaratıcılarından oyunculara sunulacak olan Call of the Wild, kendi türüne meydan okuyan bir balıkçılık deneyimiyle geliyor. Mükemmel balık tutma yerini bulmak için geniş ve atmosferik bir açık dünyayı keşfedin. Tek başınıza veya arkadaşlarınızla açık sularda gezinin ve usta bir balıkçı olma yolculuğunuza başlayın.
 
Call of the Wild: The Angler, yürüyerek, arazi aracıyla veya geniş bir su yolu ağı üzerinden tekneyle keşfedilebilecek muhteşem balık tutma noktaları ve nefes kesici ortamlarla dolu. Yaşayan, nefes alan dünyayı kendinize göre dolaşın ve dolambaçlı nehirleri, görkemli dağ zirvelerini, turkuaz renkli kaynakları, yürüyüş parkurlarını ve gizli göletleri keşfedin. Gölde rahatlatıcı bir balık avı gecesi geçirmek için dışarı çıkarken büyüleyici karakolları ve yükselen gözetleme kulelerini geçin ya da bu zor avı yakalamak için gün doğumunu bekleyin. 
 
İster Çipura ister Beyaz Balık yakalıyor olun Call of the Wild: The Angler'daki sistem, ilgi çekici ve sürükleyici bir balık tutma deneyimi sunuyor. Her balık türünün kendine özgü davranışı ve özellikleri yer alıyor. Onları yakalarken hareketlerine dikkatli bir şekilde karşı koymanız gerekiyor. Balık popülasyonlarının nerede olacağını belirlemek için su sıcaklıklarını, derinlikleri, rakımı ve daha fazlasını gerçekçi bir şekilde simüle eden bir sistemle beraber her yakalama kalıcı bir hatıra olarak zihninize işler.
 
Farklı balık avlama tekniklerini öğrenin, ustalaşın ve stratejinizi en etkileyici avları yakalamak için uyarlayın. Çok çeşitli oltalar kullanın ve bunları sürekli büyüyen makaralar, misinalar, şamandıralar, kancalar, yemlerle özelleştirin. Ekipman ve teçhizat koleksiyonunuzu oluşturun ve en büyük avları yakalamaya çalışın. Ustalığa giden yolunuz şimdi başlıyor. 
 
Balık avını heyecan verici yeni şekillerde deneyimlemek için açık sularda tek başınıza gezinin veya çok oyunculu modda arkadaşlarınıza ve diğerlerine sorunsuz bir şekilde katılın. Açık dünyayı keşfedin, diğer balıkçılarla tanışın ve birlikte unutulmaz maceralara çıkın.
 
Call of the Wild: The Angler, düzenli olarak yayınlanan ücretsiz ve ücretli içeriklerle büyümeye ve gelişmeye devam edecek. Yeni balıkçılık deneyimleri ve unutulmaz avlar için geri gelmeye devam edin.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: 64 bit işletim sistemi - Windows 10
- İşlemci: Intel i5-6400 (4C / 4T) (Q3 '15) veya AMD Ryzen 5 1600
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA GTX 780 3 GB veya AMD RX 480 4 GB
- DirectX: Sürüm 12
- Ağ: Geniş bant internet bağlantısı
- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan 
 
82- Galaxy Life (31 Ağustos) 
 
 
 
Phoenix Network tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan şehir inşa etme simülasyon strateji oyunu Galaxy Life, 31 Ağustos'ta çıkıyor.  Evren, galaksiyi ele geçirmek isteyen minik turuncu uzaylılar olan Starlings ile dolu. Kendi uzay koloninizi yaratın, destansı savaşlarda mücadele edin ve yeni gezegenler keşfedin. Askerlerinizi eğitin, teknolojinizi geliştirin ve hayal edilemez araçlar yaratın.
 
Etkileyici gezegenler, garip yaratıklar ve tehlikeler Galaxy Life'da bulunabilir. Bu çevrimiçi oyunda koloninizi zafere taşıyacaksınız. Küçük arkadaşların sevimli ve tatlı olabilir ama uzay tehlikelerle dolu. 
 
Galaxy Life dünyasını keşfedin ve bir uzay kolonisi kurun, düşmanlara saldırın, eşyaları toplayın ve evreni yönetin. Galaxy Life, ilginç gezegenler ve karakterlerle dolu. Galaxy Life'ın ne kadar büyük olduğuna şaşıracaksınız. Bu oynaması ücretsiz MMO strateji oyunu, oynaması kolay gündelik oyun mekaniğini, daha geleneksel türlerin dokunuşlarını, kule savunmasını, RTS içeriğini ve rekabetçi PvP özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Başkalarıyla veya yakın arkadaşlarınızla birlikte oynarsanız kötülüğün beraber üstesinden gelebilirsiniz. Ek olarak arkadaşlarınıza bu Galaxy Life sosyal oyununda meydan okuyabilirsiniz. 
 
Öne çıkan özellikler
 
+ Dünyanın her yerinden oyuncularla ssavaşın
+ Ganimet ve Galaksinin kontrolü için savaşlarda arkadaşlarınıza veya düşmanlarınıza meydan okuyun
+ Savunma kuleleriniz, mayınlarınız, birimlerle dolu sığınaklarınız, duvarlarınız, enerji kalkanlarınız, tuzaklarınız ve daha fazlasıyla kolonilerinizi rakiplerinizin ve hatta arkadaşlarınızın saldırılarına karşı stratejik olarak koruyun
+ İmparatorluğunuzu genişletmek için ilgi çekici ve tuhaf yeni dünyaları fethedin
+ Diğer oyuncularla galaktik bir İttifak kurun ve diğer oyunculara karşı birlikte destansı İttifak Savaşları yapın
+ Rakip Savaşlarda onlarla savaşan diğer insanlara karşı bahis yapın
+ Arkadaşlarına ve tüm dünyaya Starling'lerinin neyden yapıldığını göstermek için haftalık, aylık veya tüm zamanların oyuncu lider panosuna tırmanın
+ Cadılar Bayramı veya Kıyamet Günü gibi mevsimsel etkinlikler
+ Yeni özellikler, içerik ve düzeltmelerle periyodik oyun güncellemeleri
+ Yeni birlikleri veya kaynak binalarını eğitin ve yükseltin
+ Eşsiz koleksiyon öğelerine sahip güçlü Özel Saldırılar veya birimler oluşturun
+ Arkadaşlarla iş birliği yapmanın birden fazla yolu
+ Starling'lerinizi kötü Firebit'in pençesinden kurtarın
 
Minimum sistem gereksinimleri 
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- Bellek: 2 GB RAM
- Ağ: Geniş bant internet bağlantısı
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan 
 
83- Mondealy (31 Ağustos) 
 
 
 
Uglycoal tarafından geliştirilen ve Valkyrie Initiative tarafından yayınlanacak olan piksel grafikli yaşam simülasyon oyunu Mondealy, 31 Ağustos'ta çıkışını yapıyor. Mondealy, ilişkiler kurmanız ve dünyayı keşfetmenizle ilgili bir yapım. Sıradan bir kasabadan sıradan bir adam, sıradan bir günde, evinin altında bulunan olağanüstü bir yeraltı krallığının sırlarını ortaya çıkarır. Maceranız işte burada başlar.
 
Keşfedilmemiş yeraltı krallığı olan Dargratt'a giden yolu keşfeden sıradan bir adam olan Michael rolünü üstlenin. Michael, kraliyet ailesiyle bir dizi garip olay ve tesadüfle karşılaşır. Şimdi ona ne olacağına karar vermek onlara kalmıştır… 
 
Öne çıkan özellikler
 
- Tanışın, keşfedin, çözün, keşfedin ve araştırın
- Gösterişli ve derin karakterlerle tanışın - Hikayelerini sizinle paylaşmaya hevesli karakterler yer alıyor. Sizden yardım isteyebilirler ancak onlara yardım etmek isteyip istemediğiniz size kalmış.
- Oyunun iki dünyasını da keşfedin - yeraltı şehri ve yakın semtler keşfedilmeyi bekliyor. Her şey sıradan görünebilir ama ne kadar sıradanlar ve altında yatan ne?
- Yeraltı şehrinin dört alanını da keşfedin - Sakinler çok iyi anlaşamıyor. Çok farklı düşünüyorlar, farklı davranıyorlar ve zihniyetleri ve hatta kıyafetleri bile farklı. Bir bölgenin tarafını tutmanın, komşularınızın size karşı tutumunu değiştireceğini bilmelisiniz. Sonuç olarak, görünüşte basit sorunlara başka çözümler aramaya başlayacaksınız.
- Yan olayları ve hikayeleri araştırın - Müzayededen çalınan bir gitarı iade etmeye yardım mı edeceksiniz? Büyük bir su yerleşiminde kayıp saatinizi mi buldunuz? Büyük kötü muhafızdan kaçmak mı gerekiyor? Ya da belki sadece dünyadaki tüm heykelcikleri toplamak mı lazım? Mondealy dünyasında bu ve daha birçok hikaye sizi bekliyor, eylemleriniz yeraltı krallığındaki olayları etkilemede kilit rol oynayacak.
- Bölgeler İtibar ve Beceri Seviyesi - Bana arkadaşlarını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim - Mondealy dünyasında yaygın olarak kullanılan bir sözdür. Görevinizi takip edin, dünyayı keşfederken, çeşitli gruplar ve karakterler için görevleri tamamlarken yeni beceriler öğrenecek ve mevcut becerilerinizi geliştireceksiniz.
- Oyun içi galeri - Oyun içi karakter galerisi meraklı oyuncuların Mondealy oynarken karşılaşacağı karakterler hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlayacak. Nasıl oluşturulduklarını, oyun içindeki geçmişlerini ve arkalarındaki ilhamı keşfedin. 
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: i5 veya üstü
- Bellek: 2 GB RAM
- Grafik: Minimum 2 GB video belleği
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 500 MB kullanılabilir alan
- Ses kartı: DirectX uyumlu 
 
84- TFM: The First Men (Ağustos ayı içerisinde) 
 
 
 
Gathering Tree tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan şehir inşa etme oyunu TFM: The First Men, Ağustos ayı içerisinde erken erişim olarak çıkış yapıyor. İlk insanların hikayelerine dayanan bir strateji simülasyonu. Nesiller boyu sürecek bir maceraya atılırken sonsuz olasılıklar sizi bekliyor. Geleceklerini nasıl şekillendireceksin?
 
TFM: The First Men, karakter odaklı takım oluşturma, ekip tabanlı keşif ve duraklatma özelliği ile gerçek zamanlı taktiksel bir strateji simülasyonunu oyunculara sunuyor. Oyun, Knights and Merchants, Rimworld ve hemen hemen her fantezi rol yapma oyunundan esinlendi. 
 
Eski tarz bir eğlenceye modern ve karakter odaklı bir yaklaşım. Çeşitli yollar, yapılar, ilişkiler, gelenekler ve daha fazlasıyla bölgenizi geliştirin ve yerleşiminizin ihtiyaçlarına yönelin. Nesiller boyu yankılanacak sonsuz çeşitlilikteki olasılıklarla karakterlerinizi şekillendirin. Yüzlerce özellik ve beceriye sahip karakterlerin Beden, Zihin, Kalp, Ruh ve Benlik nitelikleri birbirinden farklı ve çeşitli. Doğru yolu seçmek için doğru karakteri seçmek de önemli.
 
Bu rol yapma oyununda birden fazla partiye liderlik ederken karakterlerinizi takım haline getirin ve seyahat ederken, etkileşimde bulunun. TFM: The First Men'de çok sayıda ırk, kültür, efsanevi yaratık hakkında daha fazla bilgi edinirken keşifleri ödüllendiren, yaşayan, nefes alan ve sürekli değişen bir dünyayı keşfedin.
 
Güçlü taktiksel duraklatmalı savaş sistemi ile gerçek zamanlı olarak meydan okumaya hazırlanın. Uyumun başarının anahtarı olduğu bitmeyen bir savaş döngüsünde savunun veya saldırın - çocukları yetiştirmek, savaşçıları eğitmek, ganimeti dağıtmak ve deneyimlerini faydalı başarılara dönüştürmek - hepsi büyük stratejinizin önemli parçaları. Unutmayın, karşılaştığınız tüm denekler, bunlar ork çetesi, kurt sürüsü veya hortlak sürüsü olsun, her birinin üstesinden gelinmesi gereken kendi tehditleri olacak. 
 
İnsanlığın yaşam yolculuğuna nasıl başladığına dair eski ve anlatılmamış hikayelerin yeniden şekillenmesine yardımcı olun. Birlikte yaşadıkları zorlukların acısını çekin. 
 
Ana moddaki haritalar bir simülasyon, şehir kurma, koloni simülasyonu deneyimi sunar; burada seçtiğiniz hikayenin bir macerasına atılabilir, ince ayar ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.
 
Minimum sistem gereksinimleri
 
- İşletim Sistemi Windows 7+
- Bellek: 2 GB RAM
- Grafik: GL 3.2+ Uyumlu'yu Açın
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
- Ses kartı: Windows Uyumlu Kart
- Ek Not: 1080p, 16:9 önerilir 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Listeleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: 26 Haziran 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler