Ağustos Ayında Nintendo Switch'e Gelecek 9 Yeni Oyun

01.08.2021 17:45 Umut Tandoğan

 
 
Ağustos ayı geldi ve sizler için Nintendo Switch'e gelecek 9 oyundan bahsedeceğiz.
 
1) The Falconeer: Warrior Edition - 5 Ağustos
 
Nesillerdir devam eden kötü kararlar ve ihanet derinlere inerken fraksiyonlar çarpışmaya devam ediyor.
Falconeer ol ve yıkıcı bir şekilde güçlü bir Savaş Kuşuyla gökyüzünde süzül. Great Ursee'nin dört bir yanına dağılmış çeşitli fraksiyonlara ve klanlara katılarak veya onlara karşı savaşarak denizde kaybolmuş sırları açığa çıkar.
 
2) Dreamscaper - 5 Ağustos
 
Binding of Isaac tarzı bu oyunda oyuncular, genç bir kadının bilinçaltında yaşayan kabus gibi bir depresyonla savaşır. Yeni bir gün görmek için hayal gücünü kullan ve Cassidy'i karanlık bir kaderden kurtar.
 
3) Doomsday Vault - 5 Ağustos
 
Dünyanın değerli bitki yaşamını kurtar. Robotik kıyafetinle sular altındaki şehirde gez, yeraltı sığınağına gir, kadim piramitleri keşfet. Tohumları topla ve güvenli mahzene götür. Yeni sürdürülebilir mahsuller yetiştirmek için besle. Kıyafetini özelleştirmek için yeni araç ve eşyaların kilidini aç.
 
4) Haven Park - 5 Ağustos
 
Büyükannesinin parkını çalışır durumda tutmak ve kampçıların eğlenebileceği bir yer haline getirmek için elinden gelenin en iyisini yapan Flint olun. Kampçının isteklerini öğrenin ve görevleri tamamlayın. Kampçıları tanıyın ve orman hakkında daha fazla bilgi edinin. 
 
5) Button City - 10 Ağustos
 
Fennel kasabaya yeni taşınmış utangaç küçük bir tilkidir. Yerel atari salonunu keşfettikten sonra, yeni arkadaşlar edinir ve onu açgözlü şişman kedi Peppermint Pepperbottom'un pençelerine kapatılmaktan kurtarmak için bir maceraya sürüklenir! 
 
6) Greak: Memories of Azur - 17 Ağustos
 
Greak: Memories of Azur, elle çizilmiş animasyonlara sahip, yana ilerlemeli, tek oyunculu bir oyundur. Burada, Azur diyarında yol göstereceğin üç kardeşin rolüne bürüneceksin: Greak, Adara ve Raydel. Değişimli olarak onları kontrol et ve Urlag istilasından kurtulmak için eşsiz yeteneklerini kullan.
 
7) Hoa - 24 Ağustos 
 
Hoa elle boyanmış görseller ve sakin, rahatlatıcı bir atmosfer sunan platform macera oyunu. Nefes kesici ve büyülü bir dünyaya uzanan yolculukta ana karakter Hoa yurduna dönüş macerasında kendi hikayesini keşfedecek.
 
8) No More Heroes 3 - 27 Ağustos
 
Orijinal No More Heroes oyununun on yıl sonrasında geçen No More Heroes III Santa Destroy'daki eski evine geri dönen Travis Touchdown'un hikayesini takip ediyor.
 
9) Baldo: The Guardian Owls - 27 Ağustos 
 
Çözülmeyi bekleyen türlü gizemlerle dolu, büyülü bir diyarda yolculuk et.
Baldo: The Guardian Owls'da zorlu bulmacaları çöz ve karmaşık zindanları keşfet. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler