Aion, 'The Assault on Balaurea' İçin Hazırlanıyor

24.05.2010 20:45 Samet Konuksal


 
     Aion'a gelecek olan dev 2.0 yamasının takma adı 'The Assault on Balaurea' oldu. Yeni bir ek paket boyutunda olacağı söylenen Aion'un 2.0 yaması, Elysea ve Asmodian ırklarının savaşına bir yığın içerik getiriyor.
 
     Aion'un yeni yamasıyla gelecek yeniliklerden bazıları; 55 level sınırı, 8 yeni zindan, yeni devasa haritalar oluyor. Ayrıca Aion'a bu yama ile birlikte bize oyunun çoğu yerinde yardımcı olacak olan evcil hayvanlar ekleniyor. Bu evcil hayvanların bize yardımcı olacağı yerlerden bazıları; eşya üretme, eşyaları saklama ve ilginç bir özellik olarak istediğiniz bir zamanda oyun içi resminizi anında Twitter'da paylaşma oluyor.
 
     Fakat bu yeniliklerin yanı sıra Aion Avrupa oyuncuları bu yamayı epey bir beklemek zorunda kalacaklar. Aion'a daha önce yeniliklerini duyurduğumuz 1.9 yaması, yarın test sunucularında, 2 Haziran'da ise tamamen olarak Aion Avrupa sunucularında çıkacak.
 
      Bunların yanı sıra Aion Amerika baş yapımcılarından Chris Hager, bu yeni yama hakkında "Bazı nedenlerden dolayı bir çok oyuncumuzu kaybettik. Kabul etmek gerekir ki Aion vakit gerektiren bir oyun ve oyun içi bazı servislerin fiyatı çok pahalı. 1.9 yaması, bu dev eklenti için yolu temizleyen bir yama olacak. Şunu söyleyebilirim; 1.9 sorunları düzeltecek, 2.0 ise yenilik getirecek." dedi.
 
     Açıkca söylemek gerekirse yapımcıların Aion'daki 'eziyeti' farketmesi iyi olmuş. Şahsen, oyundaki bu level atlama zorluğuna 38 levela kadar dayanabildim. Bu yenilikler belkide benim gibi oyundan soğumuş insanları geri getirebilecek düzeyde yenilikler.
 
     Ayrıca NCsoft, oyuna gelecek bu yenilikleri anlatan bir video yayınladı. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan ya da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.





 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aion Platformlar: PC Geliştirici: NCsoft Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 3 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 3 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 4 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 5 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler