Airborne Kingdom 17 Aralık'ta Epic Games Store'da Çıkacak

01.10.2020 11:04 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici The Wandering Band, yönetim ve keşif oyunu Airborne Kingdom'ın 17 Aralık'ta PC ve Mac için çıkış yapacağını duyurdu.

Epic Games Store'da 39,00 TL fiyattan ön siparişte.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Airborne Kingdom, yönetim ile keşif deneyimlerinin eşsiz bir birleşimini sunar. Çorak topraklar sana nefes aldırmayacak fakat belki de senin çabaların sayesinde dünya eskisi gibi bir ütopya olabilecek. Klanını büyüt, teknolojileri geliştir ve kayıp krallıkları açığa çıkar.
 
Alanını Oluştur
Benzersiz bir gök şehri kur. Konut inşa et, ihtiyaçları karşıla ve klanını büyüt. Yüksekliğini koru, ağırlığı dengele ve yakıtını idareli kullan!

Barren'ları uçur
Her oynayışta değişen manzarayı keşfet. Kaynak ara, kayıp teknolojileri bul ve The Ancients'ın kaderini keşfet!

Krallıkları Bağla
Yer krallıklarıyla ittifak kur. Eserleri bulmalarına, anıtlar inşa etmelerine ve ticaret yolları kurmalarına yardım et. Rehberliğinle bir uyum devri başlayabilir!

 
Ön sipariş fragmanı:
 
 
Oynanış demosu:
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler