Akira Yamaoka'dan 2 Yeni Şarkı, Hem de Ücretsiz

Silent Hill serisinin müziklerini unutmak mümkün değil
16.03.2011 10:52 Alkan Adakaner


     Shadows of the Damned'ın geliştiricisi Grasshopper Manufacture 3 yeni şarkıyı ücretsiz olarak yayınladı. Bu şarkılardan iki tanesi Silent Hill serisinin eski bestecisi Akira Yamaoka'ya ait.
 
     Akira Yamaoka, Konami'den ayrıldıktan sonra Grasshopper Manufacture'a katılmıştı. Şimdi de Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami, Grasshopper'ın başındaki isim Goichi Suda ile birlikte Shadows of the Damned üzerinde çalışıyor.
 
       Grasshopper Manufacture'ın Facebook sayfasına buradan ulaşabilir ve şarkıları ister online olarak dinleyebilir, isterseniz de indirebilirsiniz.
 
      "As you wake" ve "Before you sleep" adlı şarkılar Akira Yamaoka'ya ait, 3. parça olan "in the afternoon" ise Tak Hiraoka'nın şarkısı. Bu arada Shadows of the Damned'ın kapak tasarımı da ortaya çıktı. Aşağıda oyunun PS3 sürümüne ait kapak tasarımı bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadows of the Damned Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler