Aksiyon-Bulmaca Oyunu Overturn HTC Vive ve Oculus Rift'e Geliyor

27.09.2017 13:26 Tunahan Safdır

 
     HG Studio ve YJM Games'in ellerinde şekillenen aksiyon-bulmaca türündeki Overturn önce Steam'den yeşil ışık aldı bugün ise HTC Vive ve Oculus Rift için çıkış yapacağı duyuruldu.
 
     Ölümcül deneylerin yapıldığı laboratuvarlardan kaçış hikayesini konu alan Overturn, dinamiğinde  reaksiyona dayalı hızlı tepkilerin bulunduğu çeşitli tüfeklerin, enerji kaynaklarının, bombaların ve robotların bulunduğu, zamanı yavaşlatma gibi özelliklere sahip ve renkli dünyasıyla da dikkat çekiyor.
 
     Oyunun duyurusuyla birlikte önümüzdeki dönemlerde çoklu oyuncu deneyimi adına çalışmalar yapmayı planladıklarını söyleyen ekip, içerik üreticilerini de düşünerek oyunu tasarlarken yayıncıların ihtiyaç duyacağı özellikler ve arayüz konusunda da çalışmalar yaptıklarını belirtti.
 
     Overturn 17 Ekim 2017 tarihinde Steam ve Oculus Store üzerinde 29.99$ fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Yayınlanan teaser trailer videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 1 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 2 Saat önce İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 3 Saat önce Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler