Aksiyon-RPG Oyunu "Princess Remedy 2: In A Heap of Trouble" Steam'de Ücretsiz

12.10.2019 01:08 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ludosity'nin yaptığı aksiyon rol yapma shooter oyunu Princess Remedy 2: In A Heap of Trouble Steam'de kısa süreliğine ücretsiz. 9 Eylül 2016'da çıkan Princess Remedy 2: In A Heap of Trouble'ı almak için tek yapmanız gereken buraya tıklayıp oyunun Steam sayfasından oyunu kütüphanenize eklemek. 
 
Princess Remedy 2: In A Heap of Trouble, Türkiye saati ile 15 Ekim 20.00 tarihine kadar ücretsiz. Oynanış süresi olarak kısa da olsa gayet eğlenceli olan bu oyunu oynamanızı tavsiye ederiz. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Muazzam bir Boss Tower yerinden fırladı, bütün kasabaları yukarı kaldırdı. İnsanlar buna alıştı ve kulede yaşamaya devam etti, ancak her türlü gizemli hastalığa yakalanmaya başladılar. Hala Saturnian şifa okulunda olan Prenses Remedy, güçlerini herkesi iyileştirmek ve Boss Tower'ı yenmek için kullanmak zorunda! 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Princess Remedy 2: In A Heap of Trouble Platformlar: PC Geliştirici: Ludosity Dağıtıcısı: Ludosity Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 17 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler