Aksiyon-RPG Oyunu Reborn Sonbahar'da Çıkacak

27.02.2014 09:29 Alkan Adakaner

 
      Elemental-Labs adlı Japon geliştiricinin ilk oyunu olan ve Unreal Engine kullanılarak PC ile konsollar için geliştirilen Reborn adlı aksiyon-rpg oyununun çıkış dönemi açıklandı. Reborn sonbahar'da piyasaya çıkacak.
 
      Bilim kurgu tabanlı, siber-punk öğelerle bezenmiş bir oyun olan Reborn'da ünlü Japon kılıç ustası Musashi Miyamoto'yu kontrol ediyoruz ve 2188 yılında Neo-Tokyo sokaklarında siber çetelere karşı mücadele veriyoruz.

     Farklı karakter sınıflarına, level atlama sistemine ve bir multiplayer moda sahip olan Reborn'un Kickstarter projesi iptal edilmişti. Şu an hala oyun içi herhangi bir görüntü ile karşılaşamadığımızı da belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elemental-Labs: Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: acttil Dağıtıcısı: acttil Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler