Aksiyon Macera Oyunu A Knight’s Quest Duyuruldu

10.09.2019 20:04 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Curve Digital'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Sky9 Games'in yaptığı aksiyon macera oyunu A Knight’s Quest bir video ile duyuruldu. Duyuruya göre A Knight’s Quest, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için bu sonbaharda piyasaya sürülecek. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Düşmanları şık bir kılıç ile savurur, tehlikeli tuzakların üzerinden duvara koşar ya da elementleri kontrol ederek bulmacaları çözer. İşte bu Rusty'nin sıradan bir günü. Oyun dünyasının en yeni kahramanı A Knight’s Quest'de.
 
Cesur, cimri ve biraz da sersem, Rusty iyi kalpli, ama yanlışlıkla dünyasını yok etmekle tehdit eden bir olaylar zincirini başlatan sakar bir maceraperest. Yanlışını düzeltmek için, zorlu düşmanlarla savaşması, devasa bossları yenmesi ve bu aksiyon dolu klasik macera oyununda fantastik bir açık dünyaya doğru yol alması gerekiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Knight’s Quest Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sky9 Games Dağıtıcısı: Curve Studios Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler