Aksiyon Macera Oyunu BLACKTAIL'ın Yayıncılığını Focus Entertainment Üstlenecek

04.05.2022 20:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Focus Entertainment, Parasight tarafından geliştirilen birinci şahıs aksiyon macera oyunu BLACKTAIL'ı yayınlayacağını duyurdu. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.
 
THE PARASIGHT'ın birinci şahıs aksiyon-macera oyunu BLACKTAIL ile klasik Slav halk hikayesinin kökenlerini yaşayın ve Baba Yaga efsanesini deneyimleyin. Peri masalı dünyasında geçen karanlık bir atmosfere sahip bu oyunda hikaye anlatımının tadına varın. Ormanın koruyucusu olmak çaba gösterin ya da kabusları yaşayın.
 
BLACKTAIL'de ormanın cadısı olun. Bu birinci şahıs açık dünya aksiyon macerasında Slav efsanesi hayat buluyor. Yaga'nın hikayesini keşfedin ve ormanın bir koruyucusu veya çocukların kabuslarına musallat olan karanlık efsane olma yolunda ilerleyin.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1532690/BLACKTAIL/

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler