Aksiyon Macera Oyunu Biped 2 Konsollar ve PC için Duyuruldu

21.04.2024 00:10 Umut Tandoğan

  
 
META Yayıncılığı ve geliştirici NExT Studios, ortak aksiyon macera oyunu devamı Biped 2'yi PlayStation 5, Xbox Series , PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Platformlar arası oyun özelliğiyle 2025'in 2. çeyreğinde çıkacak.
Oyun açıklaması ise şu şekilde: 
 
Biped 2 inanılmaz maceralara atılan ve birbirini koruyup kollayan iki ayaklı şirin robotları konu alan ilk oyunumuzun devamı. Bulmacalarla, arkadaşlıkla, yardımlaşmayla ve eğlenceyle dolu bu çok oyunculu aksiyon-macera oyununa balıklama dal!

Cesur robot kahramanlarımız Dünya'daki tüm işaret kulelerini etkinleştirdikten sonra, uzak bir gezegenden tuhaf bir sinyal alıyor. Bunun tek bir anlamı olabilir: Biri yardım istiyor! Mekanik arkadaşlarımız, galaksinin her yerinde ihtiyaç duyanlara yardım ederek kendilerini kanıtlamaya karar veriyor. Kahraman olup zorluklar yaşayan bir gezegeni kurtar. En minik robotlar bile büyük işler başarabilir! 
 
Tanıdığımız iki bacak kontrolüne, yepyeni hareket yöntemleri ekleniyor!
Oyuna eklenen yeni hareket çeşitlerini dene. Planörlerle zarifçe süzülürken arkanda şık desenler bırak. Yamaçların, yarıkların hakkından tırmanma kancasıyla gel!
Kayma mekaniğini bu oyunda da unutmadık. Oyun dünyasının her yerinde kaymaya hazır ol! 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler