Aksiyon Macera Oyunu Chorus 3 Aralık'ta Çıkış Yapacak

24.09.2021 11:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Deep Silver Fishlabs, Chorus'un PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) ve Stadia için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bir zamanlar Circle'ın en ölümcül savaşçısı, şimdi ise en çok aranan kaçağı olan Nara'yı kontrol ederek onu yaratan karanlık tarikatı yıkma serüvenine çık. Uzay savaşı nişancı oyunlarının gerçek evrimi olan bu oyunda, yok edici silahları ve zihin bükme becerilerini aç. Önsezilere sahip yıldız gemisi Forsaken ile kadim tapınakları keşfet, heyecan verici yer çekimsiz ortam savaşlarına katıl ve gerçekliğimizin ötesine yolculuğa çık.
 
Lanetli geçmişiyle yüzleşen as pilot Nara'yı ve önsezili gemisi Forsaken'ı yönet. Birlikte galakside gerçekliğin sınırlarını zorlayan bir kefaret serüvenine çıkarak direniş kuvvetlerini Circle'a ve onların lideri olan Great Prophet'a karşı ne pahasına olursa olsun birleştirmek için savaşacaklar. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1153640/Chorus/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chorus Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Fishlabs Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler