Aksiyon Platform Oyunu Bushiden'dan Oynanış Fragmanı Paylaşıldı

08.10.2019 12:47 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Pixel Arc Studios'un yaptığı fütüristik aksiyon platform oyunu Bushiden'dan oynanış fragmanı paylaşıldı. Bushiden şu anda kickstarter sürecinde ve oyunun 2020 yılında PC, PlayStation 4 ve Nintendo Switch için piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
Oyunun kickstarter sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyuna bulunduğunuz bağışa göre geliştirici ekip size farklı şeyler hediye ediyor. 1 dolardan fazla bağışta bulunursanız oyunun credits ekranında isminiz bulunuyor. 20 dolar bağışta bulunursanız oyunun istediğiniz bir sürümünün dijital kopyasını alıyorsunuz. Kickstarter sayfasından daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Steam üzerinde tanıtım yazısı ise şu şekilde:
 
Kız kardeşiniz ortadan kayboldu ve söylentiler, Gaoh’nun emrinde kötü bir ordu ile dirildiğini söyledi. Bu fütüristik aksiyon platform oyununda, şeytani Gaoh ve sibernik ordusunu bir kez ve herkes için yenecek kadar güçlü olana kadar sibernetik geliştirmeleri keşfedin! 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bushiden Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Pixel Arc Studios Dağıtıcısı: Pixel Arc Studios Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 22 Dk önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler