Aksiyon RPG Enshrouded, PC için Geliyor

04.05.2023 00:09 Umut Tandoğan

 
 
Portal Knights geliştiricisi Keen Games, PC için hayatta kalma aksiyon RPG'si Enshrouded'ı duyurdu. Oyun, 2023 yılının sonlarına doğru Steam üzerinden erken erişim olarak yayınlanacak.
 
Enshrouded kreatif direktörü Antony Christoulakis bir basın açıklamasında "Enshrouded, Keen Games'in yıllardır yayınlamayı hayal ettiği oyun. Bunu oyuncularımıza getirmek ve topluluğumuzla birlikte Enshrouded'ın geleceğini şekillendirmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.
 
Ek olarak oyun için bir tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtım videosu yaklaşık 2 dakika sürmekte. Fragmanın başında ana karakterin bir kapsül içinde uyandığı gözüküyor. Daha sonra kahramanımız, oyun içinde yer alan çeşit çeşit mekanlardan geçerken çeşitli düşmanlar ile karşılaşıyor. Ek olarak oyunda uçabilme ve inşa etme özelliği de gösteriliyor.  
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Sen Flameborn'sun, ölmekte olan bir ırkın son umudusun. Uyanın, yozlaştırıcı bir sisin dehşetinden kurtulun ve krallığınızın kayıp güzelliğini geri kazanın. 16 oyuncuya kadar bu kooperatif hayatta kalma Aksiyon RPG'sinde uçsuz bucaksız bir dünyaya adım atın, cezalandıran patronları yenin, büyük salonlar inşa edin ve yolunuzu çizin.
 
Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler