Aksiyon RPG Oyunu Yaga Duyuruldu

20.08.2019 17:38 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Versus Evil'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Breadcrumbs Interactive'in yaptığı aksiyon rol yapma oyunu Yaga; PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, Mac, Linux ve Apple Arcade için bir video ile duyuruldu. Çıkış tarihi henüz belli değil. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
İnanılmaz kötü şansla lanetlenmiş, tek elini kullanabilen bir demirci olan Ivan olarak oynayın. Ivan; kendisine olanaksız görevler veren bir Tzar, onu manipüle etmek isteyen gizemli bir cadı ve eş bulmasını isteyen büyükannesi arasında kalıyor. 
 
Özellikler
 
- Karakterle konuşma şekliniz; bazı sırları öğrenebilme, köylüler tarafından dışlanma veya sevilme ve ticaret seçeneklerinde farklılık yaratır.
 
- Oyuncunun yeteneklerini ve oynanışını değiştiren, birçok tılsım ve eseri keşfedin ve birleştirin.
 
- Yolculuklarınızda size yardımcı olacak silah ve araçlardan oluşan bir cephanelik oluşturun ve geliştirin. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yaga Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Breadcrumbs Interactive Dağıtıcısı: Versus Evil Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler