Aksiyon RPG Roguelite Oyunu Dreamscaper 14 Ağustos'ta Steam'de Erken Erişime Açılacak

20.07.2020 16:43 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Afterburner Studios, aksiyon RPG roguelite oyunu Dreamscaper'ın 14 Ağustos'ta Steam'de erken erişim olarak çıkış yapacağını duyurdu.

Switch versiyonu da planlanıyor ve muhtemelen oyunun tam sürümü ile birlikte çıkacak.
 
Kickstarter fonu ile hayata geçirilen oyun yaklaşık iki yıldır geliştiriliyor ve oyunun özelliklerinin neredeyse hepsi tamamlanmış. Afterburner Studios erken erişim olmasına rağmen sağlam ve gelişmiş bir deneyim sunacaklarını belirtiyor.

Oyunun yaklaşık 6-12 ay arasında erken erişimde kalacak. Bu sürede düzenli olarak güncellemeler yayınlanacak ve oyuncu geri bildirimleri doğrultusunda geliştirmeler ve eklemeler yapılacak. Tam sürüm yeni seviyeler, silahlar, yetenekler, eşyalar, boss'lar, bulmacalar, genişletilmiş hikaye ve daha fazlasını ekleyecek.
 
Dreamscaper hack'n'slash, üstten görünümlü shooter ve dungeon crawler oynanış unsurlarını bir araya getiren aksiyon RPG roguelite oyunu. Cassidy olarak karanlık kaderinizden kurtulmak için gerçeküstü kabuslara yolculuk yapacaksınız. Her bir uykuya dalışınızda benzersiz etkinlik ve zorluklara sahip sürekli değişen bir dünya ve zindan ile karşılaşacaksınız.

Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreamscaper Platformlar: PC Geliştirici: Afterburner Studios Dağıtıcısı: Afterburner Studios Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 1 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 3 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 3 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler