Aksiyon Rol Yapma Oyunu Black Myth: Wu Kong Konsollar ve PC için Duyuruldu

20.08.2020 09:48 Gazali Çetinkaya

 
Çok oyunculu strateji oyunu Art of War: Red Tides'ın arkasındaki Çinli stüdyo Game Science, Batı'ya Yolculuk (Journey to the West) temalı ve Unreal Engine 4 ile geliştirilen tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wu Kong'u duyurdu.

Tüm yaygın konsollar ve PC için çıkacak. Ayrıca streaming platformları da düşünülüyor.
 
Oyun ne zaman çıkacak sorusuna "bir oyuncu olarak oyundan ne zaman tatmin olursak o zaman çıkacak" yanıtı verildi.
 
Ücretli bir oyun olarak piyasaya sunulacak. Monkey King ve onun özel yeteneklerine odaklanacak ve toplamda kullanılabilecek 72 yetenek bulunacak.
 
Niko Partners analisti Daniel Ahmad'ın belirttiğine göre stüdyo 2014'te eski Tencent Games çalışanları tarafından kurulmuş. Oyun iki yıldan fazla bir süredir geliştiriliyor ve tamamlanmaya henüz pek yakında değil. Oyunun geliştirme aşamasının ilk yılında 13 kişi çalışıyormuş ve bu sayı ikinci yılda 30'a yükselmiş. 19 kişi daha ekibe katmayı planlıyorlar.
 
13 dakikalık oynanış fragmanına ve manzara görüntülerine aşağıdaki oynatıcılardan göz atabilirsiniz. Resmi web sitesini de heishenhua.com (Çince) adresinden ziyaret edebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Myth: WuKong Platformlar: PC Geliştirici: Game Science Dağıtıcısı: Game Science Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler