Aksiyon rol yapma oyunu Endless Dungeon ertelendi

13.04.2023 13:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici Amplitude Studios, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için daha önceden 18 Mayıs'ta çıkış yapacak aksiyon rol yapma oyunu Endless Dungeon'ın 19 Ekim'e ertelendiğini duyurdu. Oyuna Last Wish dijital sürümünü ön sipariş veren kullanıcılar 17 Ekim'de erken erişebilecek. Oyunun Switch sürümü ise daha sonraki bir tarihte kullanıcılara sunulacak.
 
Erteleme dahilinde oyunun hataları giderilecek
 
 
 
SEGA tarafından bildirilene göre bu ek süre zarfında Amplitude Studios topluluk geri bildirimlerini daha iyi bir şekilde analiz edecek ve bildirimlere göre yeni içerikleri oyuna dahil edecek. Bu süreçte oyuna dengelem değişiklikleri gelecek ve çeşitli hatalar da giderilecek. En iyi oyun deneyimi sunmak için bazı iyileştirmeler yapılacak.
 
Amplitude Studios genel müdürü ve yaratıcı yönetmeni Romain de Waubert bir basın açıklamasında erteleme sonrası şu açıklamayı yaptı: "Oyuncuların Endless Dungeon oynamayı dört gözle beklediğini biliyoruz ve bu durumdan dolayı minnettarız. Şimdiye kadar OpenDev oturumlarımızda aldığımız geri bildirimler, elimizde gerçekten özel bir şey olduğunu kanıtladı. Bizde bu kapsamda geri bildirimleri önemsediğimizi göstermek adına oyunu ertelemeye karar verdik. Sizlere en iyi şekilde oyunu sunmak istiyoruz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Endless Dungeon Platformlar: PC Geliştirici: Amplitude Studios Dağıtıcısı: Sega Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 2 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 4 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler