Aksiyon rol yapma oyunu LOST EPIC 19 Nisan'da Switch'e geliyor

06.04.2023 10:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici One or EIGHT ve geliştirici Team EARTH WARS, yandan görünümlü aksiyon rol yapma oyunu LOST EPIC'i Switch için 19 Nisan'da Nintendo eShop aracılığıyla yayınlayacaklarını duyurdu.
 
Oyunun standart sürümü 17,99 dolardan, içerisinde dijital sanat kitabı ve film müziği de dahil olmak üzere ek bonusları içerecek Premium Sürüm ise 22 dolardan satışa sunulacak. Ön siparişler şu anda yüzde 25 indirimli bir fiyattan verilebiliyor.
 
Yandan görünümlü aksiyon rol yapma deneyimi
 
 
 
LOST EPIC ilk olarak 5 Haziran 2021'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak oyunculara sunuldu. Ardından 28 Temmuz 2022'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için tam sürüm olarak yayınlandı. 
 
LOST EPIC, 300.000 kez indirilen hit oyun EARTH'S DAWN'ın yaratıcısı Team EARTH WARS ekibi tarafından bizlere sunuluyor. Oyunda, üç oyuncuya kadar çevrimiçi çok oyunculu modu ve bunun yanı sıra Team EARTH WARS'ın önceki oyunu EARTH'S DAWN'dan ilham alan karakter görünümleri yer alıyor.
 
LOST EPIC - Switch duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LOST EPIC Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Güncellenecek Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: 20 Temmuz 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 3 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 4 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler