Aksiyon ve Macera Oyunu Magical Delicacy Konsollar ve PC için Duyuruldu

19.02.2023 14:31 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Whitethorn Games ve geliştirici Skaule, Xbox Series X|S,  Xbox One, PC (Steam) ve Xbox Game Pass için Magical Delicacy'yi  duyurdu. Oyun, 2024 yılında çıkış yapacak. Ek olarak duyuru fragmanı da yayınlandı. Fragmanda oyun hakkında daha fazla detaya erişebilir ve oyun içi karşılıklı konuşmaları okuyabilirsiniz.
 
Oyunda Genç cadı Flora'yı oynayacaksınız. Bu yemek pişirme oyununda kasabayı ayrıntılarıyla inceleyin. Doğru malzemeleri dikkatlice seçerek özelleştirilmiş mutfağınızda yemekler ve iksirler pişirin. Kasaba halkıyla tanışmak, onların emirlerini yerine getirmek ve bu sihir dünyasını öğrenmek için kasabada gezinin. Sihirli yemekler yaratmak için farklı malzeme kullanabilirsiniz.
 
Flora'yı oynadığınız zaman gerçek bir cadı olma hayalini gerçekleştirmek için uzak bir kasabaya gideceksiniz. Liman kasabası olan Grat'ta dükkan açıp büyüteceksiniz. 
 
Duyuru Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 28 Dk önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 1 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler