Aktris Janina Gavankar Horizon Zero Dawn 2'nin Geliştirildiğini Söyledi

13.04.2019 13:18 Gazali Çetinkaya

 
Guerilla Games, Horizon Zero Dawn 2 için çalışmalara başlamış gibi görünüyor.
 
Star Wars Celebration 2019'da bir cosplay ile konuşan aktris Janina Gavankar (Star Wars: Battlefront 2 - Iden Versio / Horizon: Zero Dawn - Tatai) Horizon Zero Dawn'un devam oyununun geliştirildiğini söyledi.
 
Janina Gavankar: "[Oyun] inanılmaz, devam oyununu görene kadar bekle. Bazı sırlar biliyorum, kalbin duracak."
 
Guerilla Games 2019 itibarıyla 7300 metrekare beş katlı bir binaya taşınarak çalışan sayısını 250'den 400'e çıkarmayı umduklarını belirtmişti. Şirketin genel müdürü ve ortak kurucusu Hermen Hulst hem yeni oyunlar hem de mevcut başlıklara dayalı oyunlar çıkaracaklarını bir röportajda söylemişti.
 
Guerilla Games devam oyununun geliştirildiğini direkt olarak doğrulamadı fakat ilk oyunun başarısından sonra herkesin beklentisi geleceği yönünde. İki ay önce açıklanan raporda oyunun satışlarının 10 milyonu aştığı duyurulmuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler