Alan Smith'in FIFA 12'de Bulunacağı Açıklandı

Alan Smith ve Martin Tyler kayıt yaparken...
30.06.2011 12:03 Gökhan Yılmaz

 
     İngiltere'nin eski forvet oyuncusu ve iyi tanınan bir yorumcusu olan Alan Smith'in FIFA 12'de olacağı duyuruldu. Smith, Martin Tyler'a eşlik ederek yorumlarıyla maçlarımıza renk katacak.
 
     FIFA 12'nin kıdemli yapımcılarından David Rutter, açıklamayı yaparken "Alan, güvenilir ve iyi bilinen Martin Tyler ile çalışarak FIFA 12'ye yeni bir bakış açısı getirecek." yorumunda bulundu. Ardından "İngiltere'nin en iyi yorumcularından biri olduğu için muazzam bilgisiyle ve uzman analizleriyle bu sene FIFA'nın en gerçekçi oyununa katkıda bulunacak." şeklinde konuştu.
 
     FIFA serisi, bu sene ilk defa iki İngiliz yayın ekibiyle karşımıza çıkacak. Açıklanan bilgilere göre oyunda 10.000'den fazla diyalog bulunacak, yani tüm yıl boyunca aynı şeyleri dinlediğinizi hissetmeyeceksiniz. Diğer yayın ekibi olan Clive Tyldesley ve Andy Townsend ikilisi, turnuva maçlarına eşlik edecek. İsterseniz ayarlardan yayın ekibine müdahale edebileceksiniz, böylece maçlarda istediğiniz yorumcu bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 16 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler