Alan Wake 2 Dedikoduları Bu İş İlanı İle Artıyor

Alan Wake, hikayesi bakımından oldukça dikkat çekiciydi.
04.04.2011 12:58 Levent Polater

 
    Alan Wake'in yapımcısı Remedy Entertainment, Alan Wake 2 çalışmalarına mı başlıyor? Firmanın açık bir reklam ile konsol ekibine katılacak bir bölüm tasarımcısı araması bu düşünceyi doğurdu.
 
    Verilen iş reklamında öykü ve aksiyonun dengeli karşımının bulunduğu bir oyun için personel arandığı yazıyor. İstenen bölüm tasarımcısının ise öykü ve tasarım ekibi ile ortaklaşa çalışarak oyunun ön görülen hikayesinin yaratılan ile bütünleşmesine yardımcı olabilecek seviyede biri olması bekleniyor.
 
    Bu iş ilanı yüzünden şimdi stüdyonun ikinci bir Alan Wake oyunu yaptığı spekülasyonları arttı. Remedy, daha önce Alan Wake için geleceği ve bacakları olan bir seri tanımlaması yapmıştı.
 
    Oyun satışlarında ise bekleneni verememişti Alan Wake, ancak Alan Wake'in devam yapımı şimdi arkasına aldığı hayran kitlesi ile çok daha iyi yerlere gelebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler