Alan Wake 2 için The Dark Place Adlı Yeni Fragman Yayınlandı

22.08.2023 23:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games Yayıncılığı ve geliştirici Remedy Entertainment, Gamescom 2023: Opening Night Live kapsamında Alan Wake II için "The Dark Place" adlı yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda hem live action hem sinematik hem de oyun içi görüntüler yer aldı.
 
Alan Wake 2 gerilim ve korku deneyimini tattırmaya geliyor
 
 
 
Alan Wake II, oyunculara iki oynanabilir karakterin kontrolünü veriyor ve onların bakış açısından psikolojik bir korku deneyimine sürüklüyor. Saga Anderson, Kuzeybatı Pasifik'teki bir cinayet gizemini çözmek için hayatını riske atarken Alan Wake ise New York şehrinin kabuslarla dolu ortamına yani "The Dark Place" alı verilen yere doğru adım atıyor. Oyunda iki farklı gerçeklik yer alıyor.
 
Mevcut konsolların ve PC'nin gücünden tam olarak yararlanan ayrıca Remedy Entertainment'ın tescilli oyun motoru Northlight tarafından desteklenen yapımda oyuncular, yoğun gerilimi hissediyor ve korku unsurlarıyla beraber ortamın nasıl kaosa sürüklendiğine şahit oluyor. Doğaüstü düşmanlarla mücadele ettiğiniz oyunda Anderson ve Wake iki ayrı gerçeklikte ilerlemeye çalışıyor.
 
Beklenen oyun Alan Wake II, 27 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
İşte yeni fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake 2 Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Güncellenecek Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 7 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 8 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler