Alan Wake 2'nin Henüz Neden Çıkmadığı Açıklandı

02.02.2016 17:53 Alkan Adakaner


    Biz bir yandan Remedy'nin Xbox One'a özel oyunu Quantum Break'i beklerken aklımızda da Alan Wake 2 ne zaman çıkar acaba sorusu var? Geliştirici ekibin başındaki isim Sam Lake bu sorunun yanıtını verdi.
 
    Sam Lake ilk Alan Wake'ten sonra Alan Wake 2'yi geliştirmeyi denediklerini ama daha sonra bu oyunun başarılı olabilmesi için daha ortağa (maddi destek sağlayacak yayıncı), yatırıma ve konsept ihtiyaç duyduklarını anladıklarını söyledi.
 
     Alan Wake'in kendileri için çok değerli gördüklerini; çünkü kendilerine ait bir marka olduğunu söyleyen Sam Lake, bu oyunun devamı için fazladan özen göstermeleri gerektiğini belirtti. Geliştiriciler bir demo hazırlamalarına rağmen ortaya çıkan sonuçtan memnun kalmamışlar.
 
    Acele edilmesindense doğru zamanın beklenmesi ilk oyunun hayranlarını da daha mutlu edebilir; çünkü aceleye getirilip beklendiği gibi çıkmayan devam oyunlarıyla geçmişte çokça karşılaştık.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler