Alan Wake Satışları 1.5 Milyona Ulaştı

Alan Wake'in bu macerası türü sevenlerin beğenisini topladı
03.12.2011 08:26 Alkan Adakaner

      Remedy Entertainnment tarafından geliştirilen Alan Wake'in satışları ilk aşamada beklendiği gibi değildi, ama görünen o ki dijital satışların devreye girmesi ile satış rakamları bir hayli yükselmiş.
 
      IndustryGamers'ın raporuna göre oyunun kutulu sürümü ve dijital sürümünün toplam satış rakamı 1.23 milyon civarında oldu. Buna Amerika dışındaki bölgeleri de ekleyince satışları 1.5 milyona yaklaştı.
 
      Alan Wake projesinin başındaki isim Remedy'den Oskari Häkkinen kesin rakamları veremeyeceklerini, ama özellikle bundle paketlerdeki satışların oldukça iyi olduğunu söyledi. Ayrıca yetkili kendileri için insanların bu oyunla ne kadar eğlendiğinin daha önemli olduğunu da vurguladı.
 
     Aslında oldukça kaliteli bir yapım olan Alan Wake çok yüksek beklentiler ve herkese hitap etmeyen bir türde olması nedeniyle hak ettiği ilgiyi göremedi. Bakalım yakında gösterilecek yeni oyunda durumlar nasıl olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 22 Dk önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler