Alan Wake Xbox Mağazasına Geri Döndü

24.01.2020 08:49 Gazali Çetinkaya

 
Remedy Entertainment'ın psikolojik korku aksiyon-macera oyunu Alan Wake, Mayıs 2017'de süresi dolan müzik lisansları sebebiyle dijital mağazalardan kaldırılmıştı. 2018'in sonlarında Steam'e geri döndü ve en sonunda Xbox mağazasında da tekrardan satışa sunuldu.
 
Şu anda Xbox mağazasında 49,00 TL fiyattan satılıyor. Standalone spin-off Alan Wake oyunu Alan Wake's American Nightmare ise 18,25 TL. Geriye uyumluluk desteği sayesinde Xbox One üzerinde de oynamak mümkün.

Ek olarak, Steam'de Ay Takvimi Yeni Yılı indirimleri kapsamında Alan Wake %80 indirimle 5,00 TL.
 
Yakında Alan Wake hakkında daha fazla şey duymayı bekleyebilirsiniz. Remedy Entertainment'ın doğaüstü üçüncü şahıs aksiyon oyunu Control için ikinci genişleme paketi AWE bu yılın ortalarında çıkacak. Genişleme paketi hakkında şimdilik bir detay bulunmuyor fakat görselinin ortasında Alan Wake karakteri duruyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 3 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 3 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 4 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler