Alan Wake İngiltere'de +15 Olarak Değerlendirildi

18.03.2010 22:01 Alkan Adakaner

   
 
     Remedy'nin aksiyon-korku öğeleri barındıran oyunu Alan Wake, İngiltere'de 15 yaş üstündeki oyunculara hitap ettiği belirtildi.
 
     İngiliz derecelendirme kuruluşu BBFC'nin değerlendirmesinde yaş sınırının +15 olması dışında herhangi bir ayrıntı bulunmuyor.
 
      Daha önceki bir haberimizce ESRB'nin Alan Wake'i +13 olarak (Teen) derecelendirdiğini sizlere aktarmıştık. Her ne kadar Alan Wake, korku ve şiddet unsurları içeren bir oyun olsa da bunların çok abartılmaması oyunu küçük yaştakiler için de oynanabilir kılacak gibi görünüyor.
 
     Oyunun videolarına bakıp genel bir değerlendirme yapılması doğru olmasa da Remedy'nin amacının bir korku oyunu yapmak olmadığı biliniyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 17 Dk önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler