Alan Wake's American Nightmare İçin Yeni Bir Mod

Alan Wake's American Nightmare'de yapılan görsel iyileştirmeler dikkat çekiyor.
16.01.2012 19:30 Talha Aynacı

 
    Yapımcı Remedy,  Xbox Live dijital marketinde yer alacak Alan Wake's American Nightmare için "Fight 'til Dawn" adında, hikaye modundan ayrı yepyeni bir mod duyurdu. Bu mod, Gears of War serisinin horde moduyla hayli benzerlik gösteriyor.
 
    Yazarımız Alan'ın bu modda amacı belli: Güneş doğana kadar gölgelerle boğuş ve hayatta kal ! Kahramanımıza bu görevinde yardımcı olacak pek çok silah çeşidi de oyundaki yerini alacak. Başlangıçta tabanca ve el feneriyle başladığımız hayatta kalma mücadelemizde pompalı, çivi atar ve makinalı tüfek gibi cephanelerimiz bize destek olacak.
 
    Bu modu deneyim edinmiş kişilerden gelen bilgilere bakılırsa Fight 'til Dawn  oldukça geniş ve çeşitli haritalara sahip. Böylece biz de kabuslarımızla yüzleşirken köşede kenarda sıkışıp kalmayacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake's American Nightmare Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler