Alex Kidd in Miracle World DX Haziran'da Konsollar ve PC için Çıkacak

07.04.2021 21:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Merge Games ve geliştirici Jankenteam, Alex Kidd in Miracle World DX için çıkış tarihi verdi.

24 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Game Store) için çıkış yapacak ve $19.99 fiyattan satışa sunulacak.

İlk olarak 1986 yılında Alex Kidd in Miracle World ile oyuncuların karşısına çıkan ikonik Alex Kidd bir kez daha kayaları parçalamak, altınları toplamak ve boss'ların üstesinden gelmek için Alex Kidd in Miracle World DX ile geri dönüyor.
 
Alex Kidd in Miracle World DX orijinal oyunda bulunan tüm seviyelerin yanı sıra yeni seviyeler, yeni oyun modları, alternatif boss dövüşleri, yeni animasyonlar, yeni grafik detayları, oynanış iyileştirmeleri ve daha fazlasını içerecek.
 
Yeni oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alex Kidd in Miracle World DX Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Jankenteam Dağıtıcısı: Merge Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler