Alien: Blackout Mobil için Duyuruldu

07.01.2019 17:56 Gazali Çetinkaya

 
FoxNext Games, D3 Go! ve Rival Games yeni mobil korku oyunu Alien: Blackout'u iOS ve Android cihazlar için duyurdu. 24 Ocak 2019'da çıkış yapacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Alien'ın dehşeti Alien: Blackout ile geri dönüyor.
 
Yorulmadan sizi ve mürettebatı avlayan ölümcül bir Xenomorph'un bulunduğu Weyland-Yutani uzay istasyonunda hayatta kalmaya çalışın. Tehlikeli seçimler yaparak bu mükemmel avcıyı zekice alt edin. Oyuncuların oyunun sonucunu kalıcı olarak değiştirecek bu macerada ölümcül temastan kaçınmak için uzay istasyonunun hasarlı kontrol noktalarına güvenmesi veya mürettebat üyelerinin bazılarını feda etmesi gerekecek.
 
Amanda Ripley'nin mürettebatına, giderek zorlu görevlerde sadece istasyonun acil durum sistemlerini kullanıp uzaktan rehberlik ederek yedi korku saçan seviyede kurtulmaya çalışın.
 
Alien: Blackout hem Alien hayranlarının hem de korkuseverlerin sinirlerini test edecek benzersiz bir korku mobil oyun deneyimi.  

 
İlk ekran görüntülerine ve duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler