Alien Breed 2: Assault Yarın Çıkıyor

21.09.2010 19:09 Gökhan Yılmaz

 
     Team 17, Alien Breed serisini diriltmeye devam ediyor. Serinin ikinci oyunu Alien Breed 2: Assault yarın Steam ve XBLA üzerinden satışa çıkacak. Devam oyunun ismini ve çıkış tarihini açıklayan Team 17, oyunun PS3 versiyonunun çıkış tarihini açıklamadı.
 
     Popüler izometrik aksiyon oyununa eklenecek yenilikler arasında Survivor Modu, yeni boss fight'lar, yeni silahlar (Hyper Blaster ve Rocket Launcher) ve düşmanlar bulunuyor. Survivor Modu tek kişi oynanabileceği gibi istenirse co-op olarak diğer oyuncular ile de oynanabilecek. Çeşitli arenalarda dalga dalga gelen uzaylılara karşı ne kadar dayanabileceğinizi görebileceksiniz.
 
     Oyunun fiyatlandırılma konusunda henüz bir bilgi verilmedi fakat bir önceki oyun olan Alien Breed: Impact'in 15$ civarında bir fiyata satıldığını belirtelim.
 
     Alien Breed 2: Assault'ın ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz. Ayrıca oyun için hazırlanan tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien Breed 2: Assault Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler