Aliens: Colonial Marines Hala Yaşıyor

06.09.2010 09:30 Alkan Adakaner


 
    Gearbox Software son dönemlerdeki en büyük sürprizi Duke Nukem Forever ile yaptı ve bu oyunu geliştirmekle kalmayarak isim haklarını da satın aldı. Gelecek yıl çıkacak olan Duke Nukem dışında firmanın başka planları da bulunuyor.
 
    Sega ve Gearbox işbirliği sonucu geliştirilen ve duyurulmasından sonra uzun süre sesi soluğu çıkmayan Aliens: Colonial Marines hala yaşıyor. Gearbox Software'in Pax'teki  panelinde oyuna ait yeni video ve görüntüler basına gösterildi.
 
    Kotaku'nun çektiği net olmayan fotoğraflar belki oyun hakkında bilgi vermiyor, ama oyunun hala yaşadığını kanıtlıyor. Yavaş yavaş ümidimizi kesmeye başlamış olduğumuz oyundan yeni haberler gelmesi sevindirici.
 
     Birbirinden farklı özelliklere sahip 4 karakteri yöneteceğimiz oyunun bizi Alien'ların kabus dolu dünyasına başarılı bir şekilde döndürmesini umuyoruz, çünkü geliştirici Gearbox software oldukça başarılı bir firma. Çıkış tarihi mi? Malesef en erken 2011 sonu gibi görünüyor. Düşük kalitedeki yeni görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 25 Dk önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 54 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler