Aliens: Colonial Marines Wii U'da İptal Edilmedi

Aliens: Colonial Marines'in Wii U sürümünün görsel yönden ne tür farklılıklara sahip olacağı bilinmiyor
14.02.2013 16:14 Alkan Adakaner


    Aliens: Colonial Marines şu an PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformları için piyasaya çıktı, ama oyunun Nintendo Wii U sürümünün çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Wii U sürümünün iptal edildiği söylentilerine ise yalanlama geldi.
 
     Sega yetkilileri henüz Wii U sürümünün çıkış tarihini duyurmadıklarını ve oyunun bu sürümünün iptal edilmesinin söz konusu olmadığını açıkladılar. Aslında oyunun bu kadar düşük puanlar almasından sonra Wii U sürümünün iptal edilmesi pek de şaşırtıcı olmaz.

    Aliens: Colonial Marines'in inceleme puanlarına baktığımızda Gearbox Software'in en düşük ortalamaya sahip oyunu olduğunu görüyoruz. Oyunun demo sürümündeki kalitenin oldukça düşmesi de oyuncuların gözünden kaçmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler