Aliens: Colonial Marines'de Yeni Alien'lar Olacak

Hareket algılayıcımızın sesi ile kalp atışlarımızın hızlandığı anı yaşamak istiyoruz.
22.08.2011 13:46 Gökhan Yılmaz

 
     Gearbox Software, Alien serisinin sahibi olan 20th Century Fox'tan her türlü desteği aldıklarını açıkladı. Bu sayede geliştirdikleri oyunda kendi söz hakları var ve içeriğini değiştirebiliyorlar.
 
     Bilindiği gibi Alien serisinin belli bir kültürü ve kuralları bulunuyor. Eğer böylesine popüler bir seri için oyun geliştirmek istiyorsanız sahibinden isim haklarını almak yeterli olmuyor ve onların kurallarına da uymak zorunda kalıyorsunuz. Fakat Fox bu konuda oldukça anlayışlı davranıyormuş. Bu sayede oyunun geliştiricisi olan Gearbox daha iyi bir oyun yapabilmek için Alien kültürüne değişiklikler ekleyebiliyor.
 
     Aliens: Colonial Marines'in filmlerle ilişkili olmasına da izin verilmiş. Böylece oyun bizleri Alien 3'ün bittiği yerde karşılayacak. Ayrıca oynanışa uygun olması açısından oyunda hiç görmediğimiz yeni Alien türleri ile karşılaşabileceğiz. Yapımcılar da bizler gibi büyük Alien fanları olduğu için kullanıcıların ne istediğini iyi biliyorlar. Forumlarda oyuncularını dinliyor ve bazı şeyleri test etmeleri için onlara olanaklar sunuyorlar. Tüm hepsi Aliens: Colonial Marines'in gerçek bir Alien deneyimi yaşatabilmesi için.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler