Aliens: Colonial Marines'e Dilekçe

05.07.2012 09:01 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz günlerde Aliens: Colonial Marines'in yapım ekibinin yaptığı açıklamayla oyunun çoklu oyuncu modlarında kadın karakter olarak oynanamayacağını öğrenmiştik. Eleştiri alan bu gelişme, Melissa K. adındaki bayan oyuncuyu da üzmüş olacak ki, iPetitions adında ve internet üzerinden dilekçe göndermeye yarayan bir site aracılığıyla, oyunun geliştiricilerine ulaşmak istemiş.
 
     "Böyle iddialı bir oyun için, oyunun resmi internet sitesinde listelenen gelişme (kadın karakter olmayacağı) kabul edilemez." ifadesi belki de dilekçenin en dikkat çekici yanı. Çünkü gerçekten de film serisi sayesinde Aliens markasının bir çok hayranı bulunuyor ve bunların bir kısmını da bayanlar oluşturuyor.
 
     Çoklu oyuncu modlarında bayan karakterlerin olmayışı 'böyle bir oyun için' eksiklik oluşturabilir düşüncesindeyim. Peki sizin düşünceleriniz neler?
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 3 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 4 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler