Aliens: Colonial Marines'in Metacritic'te Yerlerde

Aliens: Colonial Marines bekleneni veremedi diyebiliriz
13.02.2013 11:32 Alkan Adakaner


     Gearbox Software (ve bir iki firmanın desteğiyle) geliştirilen Aliens: Colonial Marines'in oldukça düşük puanlar aldığını daha önceki haberlerimizde aktarmıştık. Bu oyunun puan ortalaması Metactiric'te yerlerde sürünüyor desek yanlış olmaz.
 
     Aliens: Colonial Marines'in Metacritic'te Xbox 360 puan ortalaması 49 civarındayken, PC'de ise 39 görünüyor. Oyunun Playstation 3 sürümünün puan ortalamasının ise 46 olduğunu görüyoruz. 
 
     Bu ortalamalar oyunun Duke Nukem Forever'dan bile daha düşük puana sahip olduğunu gösteriyor; çünkü Duke Nukem Forver'ın PS3 ve PC puan ortalaması 51, Xbox 360 ortalaması ise 49 olarak görünüyor. Sonuç olarak Gearbox Software'in en düşük puan ortalamasına sahip oyunu Aliens: Colonial Marines oluyor.
 
       

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler