Aliens: Colonial Marines'in Yapımcısı Kapatıldı

09.05.2013 22:00 Samet Konuksal


    Bu senenin en büyük hayal kırıklıklarından birisi olan Aliens: Colonial Marines adına şimdiye kadar çok şey yazıldı ve çizildi. Bugün gelen habere göre Aliens: Colonial Marines'in yapımcısı TimeGate stüdyoları kapatıldı.
 
    Aliens: Colonial Marines'in çıkışından sonra gelen söylentilerde, oyunu Gearbox'un geliştirmediğine, fakat yapım aşamasında Gearbox'un adının kullanıldığına dair haberler duymuştuk. Bu söylentilerde oyunu, Gearbox'un değil de yardımcı yapımcı olarak tanıtılan TimeGate'in geliştirdiği belirtiliyordu.
 
    Birkaç saat önce ünlü oyun sitesi Kotaku'dan gelen habere göre Aliens: Colonial Marines öncesinde Section 8 ile tanıdığımız yapımcı kapatıldı. Bu karar, TimeGate'in yayıncısı konumundaki SouthPeak Interactive tarafından alındı. TimeGate, uzun süreden beri stüdyo içerisinde finansal sıkıntılar yaşıyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 44 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 56 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler