Aliens: Colonial Marines'ten Başarılı Bir Video

Asitli salyalar ve bolca kan akacak!
30.01.2012 15:47 Gökhan Yılmaz

 
     2010'da çıkan Aliens vs. Predator, yine Sega tarafından pisaya sürülse de pek beğenimizi kazanamamıştı. Yine de gerek Alien gerek de Predator hayranlarını bir süre oyalayamaya yetmişti. Şimdi ise sırada daha iddialı olan Aliens: Colonial Marines geliyor. Bu sefer yapımcı koltuğuna Gearbox oturdu ve filmin isim hakları satın alındı.
 
     Geçtiğimiz günlerde ertelenen oyun, yeni yayınlanan videonun sonuna bakılırsa Sonbahar aylarında çıkacak. Orijnal filmin de yönetmeni olan Ridley Scott bu sene Prometheus ile sinema dünyasında yer alırken (Alien evreninde ayrı bir ek yapım), başka bir aksilik olmazsa Haziran'da çıkacak filmin arkasından oyuna geçebileceğiz.
 
     Yayınlanan ağır çekim tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Tanıtım videosunda müzik olarak Moon filminden "Welcome to Lunar Industries"in kullanılmış olması ayrı bir hava katmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler