Alienware Alpha, Windows 8.1 ile Bu Yılın Sonunda Çıkacak

12.06.2014 11:38 Ömür Gencer


      Alienware'in Steam Machine adı altında geliştirdiği Alienware Alpha bu yılbaşı sezonunda çıkış yapacak fakat bu oyun bilgisayarı, Steam Machine'den biraz farklı olacak. Alienware'in pazarlama müdürü Bryan de Zayas'ın yaptığı açıklamaya göre Alienware Alpha'da Windows 8.1 bulunacak ve bir adet Xbox 360 kontrolcüsüyle birlikte satılacak.
 
     Zayas böyle bir kararın Steam Machines'in 2015'e ertelenmesinden dolayı alındığını belirtti. Alienware Alpha'nın Windows 8.1 ile satışa sunulmasına Valve'un  herhangi bir itirazının olmadığını böyle bir karara saygı duydukları belirtiliyor.
 
     Alienware Alpha'nın kullanacağı işletim sisteminin de kişiselleştirilmiş bir Windows 8.1 kullanacağı, istenirse konsolun Steam Big Picture ile açılabileceği belirtiliyor. Ayrıca her oyunun 1080p/60 FPS'de çalışabileceği açıklanıyor. Alienware Alpha, 550 dolar fiyatı ile yılbaşı sezonunda çıkışını gerçekleştirecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 6 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 7 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler