Alienware'dan Konsol Tadında Bilgisayar; X51

18.01.2012 13:51 Samet Konuksal


      PC sektörünün dev isimlerinden Alienware, tasarımıyla ve fiyatıyla birlikte PC kullanıcılarını avlayacak yeni ürününü duyurdu; X51.
 
      Yurtdışı fiyatı 699 dolardan başlayan yeni Alienware PC'si, dikey ve yatay sürümleri sayesinde kendine şöyle bir bakıldığında, konsolları andırıyor. Oldukça ufak yapıda olan yeni bilgisayarın gücü, pek de ufak değil.
 
      Yapılan açıklamaya göre X51'in 699 dolarlık hâli, Battlefield 3'ü 1080p'de, yüksek detay grafiklerde, 4x aniostropic filtering ve orta seviyedeki anti aliasing ayarlarında ortalama 32 FPS ile çalıştırabiliyor. X51'in en yüksek donanıma sahip sürümü ise, aynı seviyede Battlefield 3'ü ortalama 52 FPS'de çalıştırıyor.
 
      Yeni Alienware PC'si, fiyatlandırmaya göre içinde Intel i3, i5 veya i7 işlemci bulunduruyor. X51 ekran kartı olarak yine fiyatlandırmaya göre değişen Nvidia GeForce GT545 veya Nvidia GeForce GTX555'i kullanacak.
 
      Tasarımıyla birlikte oldukça hoş görünen Alienware X51, RAM kısmında fiyatlandırmaya göre değişen 4GB / 6GB veya 8 GB DDR3'lük RAM'leri kullanacak. 
 
      Alienware CEO'su tarafından, "Daha önce kimsenin yapamadığı bir şey" olarak tanımlanan X51'in tasarımlarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Alienware ve Dell'in ortaklaşa çalışması olan yeni bilgisayarın sitesine de buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 12 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler