Alienware'ın Yeni Ürünü, Dizüstü Bilgisayara Ekran Kartı Takma Fırsatı Sunuyor

28.10.2014 07:13 Tunahan Başol


     Oyuncu dizüstü bilgisayarları dendiğinde akla gelen en pahalı firmalardan olan Alienware, tanıttığı yeni ürünleriyle beaber dizüstü bilgisayara ekran kartı takma fırsatı sunuyor.
 
     Firmanın en ince ve hafif ürünü olarak tanıtlan Alienware 13, Intel Core i5 işlemci, 6 GB RAM, 500 GB HDD, GTX 860M ve 1366x768 çözünürlüğündeki ekranıyla 999$'dan başlayan fiyatlarla oyuncularla buluşacak. Bu ürünü özel kılan ise direkt olarak anakartına Alienware Graphics Amplifier aracılığıyla ekran kartı takabilmeniz.
 
     299$ fiyat etiketine sahip olan Alienware Graphics Amplifier, tam boyutlarda, çift slot kaplayan PCIe x16 ekran kartlarının direkt olarak Alienware 13'e takılmasına imkan veriyor. Ayrıca kasasının üzerinde 4 tane USB 3.0 girişinin bulunduğunu belirtelim. Ürünlerin görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler