Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses, 2022'nin Sonlarına Ertelendi

08.05.2022 12:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı PQube ve geliştirici UNDERSCORE, bulmaca macera oyunu Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses'i önceden planlanan bahar çıkış tarihinden 2022'nin sonlarına erteledi. Oyun Switch konsollarına çıkış yapacak.
 
Aliisha - The Oblivion of Twin Goddesses, iki kız kardeşi kontrol ettiğiniz bulmaca tabanlı bir oyun olarak karşımıza çıkacak. İki kız kardeşten birini de ister tek başınıza isterseniz arkadaşınızla beraber oynayın.
 
Erteleme hakkında ekip şunları belirtti: "Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses'in çıkışını yılın sonlarına ertelemeye karar verdik. Bu karar, topluluktan aldığımız destek ve geri bildirimlerin ardından geldi. Özellikle hareket kontrollerinin kullanımıyla ilgili çok sayıda geri dönüş aldık. Bu ek geliştirme süresinde birçok özelliği geliştireceğiz ve sizlere en iyi deneyimi sunmak için yenilikler getireceğiz.
 
Anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Sizi Lisha, Aisha ve AMBU'yla tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz."

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 14 Dk önce Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler